2024. donosi sposobnost da konačno dovršite bilo koji posao ili projekt koji je bio u zastoju dugi niz godina; a ovaj preokret će se dogoditi iznenada. Ovo je sjajna godina ako ste u braku, drugi će vas i supružnika doživljavati kao moćan par. Ako ste slobodni i slučajno se zaljubite, nemojte čekati s izražavanjem osjećaja.

Ove godine ćete doživjeti val strasti koji bi vam mogao pomoći da donesete promjene u karijeri, što će biti dobro za vas. Bit će manjih izazova, osobito u drugoj polovici 2024., ali oni će vam donijeti mnogo uvida zavaš osobni i profesionalni život.

U 2024. pojavit će se nove prilike koje će značajno utjecati na tijek vaše karijere. Uspostavit ćete nove kontakte, što će vam donijeti dobru reputaciju na poslu i donijeti vam veliki projekt. Ako ste zaposleni, možete očekivati ​​unapređenje ili povećanje plaće zbog Jupiterove podrške. Ako tražite promjenu posla, posrećit će vam se, ali retrogradni Saturn može donijeti neke izazove nakon lipnja. Doći će do velikog rasta u poslovanju ili na poslu, ali to će se pretvoriti u velike odgovornosti, što može prouzrokovati stres, stoga pokušajte ostati mirni u svim okolnostima.

2024. će riješiti nekoliko nesporazuma iz prošlosti koji su negativno utjecali na vašu vezu. Ovo je također godina kada ćete biti bliski svom partneru, iako seksualne aktivnosti mogu ostati u drugom planu. Njegujte povjerenje u svoju vezu jer vas Saturn može potaknuti da djelujete na načine koji mogu poremetiti vaš ljubavni život. Ipak, podrška drugih planeta pomoći će u obuzdavanju negativnih učinaka i upravljati vašim temperamentom. 

Može doći do nekih razilaženja u mišljenjima s vašom djecom ili članom obitelji pod utjecajem Saturna. Ali umjesto da se zbog ovih nesuglasica opterećujete, trebali biste se usredotočiti i vidjeti kako je vaše ponašanje moglo izazvati njihovu reakciju – budite spremni priznati pogrešku kada je to potrebno.  

Ove godine stres i ljutnja bi vam mogli predstavljati najveći problem. Uz to, otiđite na pregled ako primijetite bilo kakav problem s kožom ili živcima. 

Javite se stručnim i iskusnim astrolozima!

Nazovi odmah!

064 500 555

Pročitaj horoskop za ostale znakove

Možda će te zanimati i ovo