Čestitamo! Dobit ćete dijete! U redu, možda nije doslovna beba, možda je više kreativna beba, ali u svakom slučaju, vrijeme je da se krenete veseliti.

Gomila planeta u Biku ovog mjeseca naglašava dio vaše karte koji se bavi romantikom, užitkom i umjetnošću. Dodirnite svoje unutarnje dijete! Napišite par stihova! Provedite vrijeme sa svojom djecom (ili djecom svojih prijatelja)! Nakon što sezona Blizanaca počne vaš fokus će se prebaciti na svakodnevne rutine i obaveze pa uživajte u ovom neurednom romantičnom vremenu dok traje. Zasadite vrt! Pročitaj koju stranicu dobre knjige!

Romantika vam je na prvom mjestu ovog mjeseca, pa čak i ako ne upoznajete ljubav svog života, nema boljeg vremena za dobar seks kao sada. Bilo da je to s vašim dugogodišnjim partnerom ili nekom vezom iz prošlosti, zašto gubiti vrijeme na bilo koga ili bilo što što vam ne donosi radost?

Svibanj je popustljiv i hedonistički mjesec za vas, što znači da morate biti posebno oprezni da ne trošite novac preko svojih mogućnosti. Ako se sredinom mjeseca osjećate zabrinuti zbog toga što si možete priuštiti putovanje za vikend s najboljom prijateljicom, preusmjerite fokus na besplatnu zabavu. Toliko toga možete učiniti čak i s ograničenim proračunom.

Javite se stručnim i iskusnim astrolozima!

Nazovi odmah!

064 500 555

Pročitaj horoskop za ostale znakove

Možda će te zanimati i ovo