U posljednje vrijeme čini se da je vaš mali kutak svijeta postao puno manji nego inače.

Prijatelji su osnovali obitelj i odlaze iz grada. Vaš prijatelj ima novi sveobuhvatan posao, a vaša sestra ima dijete koje je pruzelo svu njezinu pažnju. Obavijesti ne iskaču i vaš se raspored čisti. Bolno je reći zbogom svim ovim načinima na koje ste do sada ispunjavali svoje vrijeme. Ali zapamtite da oslobađate prostor kako biste imali mjesta za prihvaćanje vlastitog novog putovanja. Pomrčina Sunca je vrijeme kada morate odlučiti o velikom putovanju ili mogućnosti obrazovanja. Slijedite svoju znatiželju. 

Ovaj mjesec raste napetost oko zajedničkih resursa u vašoj vezi. Ako ste se sukobljavali s partnerom bez uspostavljanja jasnih granica, izbjegavanja otvaranja zajedničkog bankovnog računa ili nervoze oko pitanja “na čemu smo?”, razgovor se više ne može izbjeći.

Retrogradni Merkur uvijek vam donosi priliku da preispitate svoje financije, a ovaj put vaš fokus je na štednji za uzbudljivo putovanje ili priliku za obrazovanje. Što ako umjesto da mislite “Ne mogu si to priuštiti”, problem preoblikujete u “Kako da dođem do tog novca?”

Javite se stručnim i iskusnim astrolozima!

Nazovi odmah!

064 500 555

Pročitaj horoskop za ostale znakove

Možda će te zanimati i ovo