U travnju posebno ste bili opterećeni, a svibanj je tu da ublaži sve to i smiri živce. (Iako s vašim vladajućim planetom Marsom koji cijeli mjesec provodi u vašem znaku, ipak morate biti posebno oprezni).

Usredotočenost na jednostavne užitke kao što su domaća jela, pospremanje i njegovanje novih vještina ili hobija može se činiti zamornim, ali to je lijek koji vam je potreban. Neophodan poticaj u pogledu financija stiže 18. ili 23. i donosi promjenu načina razmišljanja o novcu. Ovdje nije samo riječ o povećanju bankovnog salda. Cilj svibnja je posjedovati svoju vrijednost. Recite s nama: “Zaslužujem sve.”

Romantika je na visokom nivou ovog mjeseca s Venerom i Jupiterom u senzualnom Biku, a ovaj vas utjecaj dovodi u iskušenje da sve ljude koje volite (od partnera do one simpatije koju jedva poznajete) obasipate darovima. Prelazak Venere u Blizance 23. baca fokus s novca i seksa na dobar razgovor.

Veći dio ovog mjeseca baca fokus na vaš novac i na vašu vlastitu vrijednost, a osjećate se posebno nadahnuto da tražite povišicu oko mladog Mjeseca u Biku. Ovaj bi utjecaj također mogao potaknuti shopping. Prije nego što kliknete Kupi, razmislite o svojim financijskim ciljevima za šest mjeseci.

Javite se stručnim i iskusnim astrolozima!

Nazovi odmah!

064 500 555

Pročitaj horoskop za ostale znakove

Možda će te zanimati i ovo