Svibanjske dobre vibracije donose velika poboljšanja za vaše zdravlje, radne rutine i stil života. 

Tijekom prošle godine posvetili ste se izgradnji svoje kondicije i prehrane, ili ste pokušavali kultivirati stvarnu ravnotežu između poslovnog i privatnog života i ovo je mjesec kada konačno vidite rezultate. Bilo da trčite polumaraton, konačno pronalazite dobar balans između posla i privatnog ili zauvijek uklanjate svoju poslovni e-mail s telefona, postoji mnogo razloga za slavlje. Označite 23. (dan punog Mjeseca u vašem znaku) da se počastite. Nakon što sezona Blizanaca počne, vaš fokus se prebacuje na vaše najbliže odnose koji će doživjeti veliki rast tijekom sljedeće godine.

Iako je veći dio mjeseca usmjeren na vaše osobno zdravlje i dobrobit, sezona Blizanaca donosi i kratkoročne dobre osjećaje i dugoročnu ekspanziju vaših veza. Ako ste u partnerskoj vezi, vrijeme je da počnete razmišljati o velikim obvezama. Ako ste slobodni, možda će uskoro doći posebna osoba. Više će se otkriti tijekom mjeseca…

Mladi Mjesec u Biku označava početak razgovora s dečkom o zajedničkom preseljenju ili poslovnim partnerom o boljem upravljanju resursima. Tijekom sljedećih šest mjeseci vaš je cilj izgraditi jače temelje koji će u konačnici koristiti vašem bankovnom računu!

Javite se stručnim i iskusnim astrolozima!

Nazovi odmah!

064 500 555

Pročitaj horoskop za ostale znakove

Možda će te zanimati i ovo