Kompatibilnost horoskopskih znakova - zara tarot

Koliko je važna kompatibilnost horoskopskih znakova u odnosima vrlo je zanimljiva tema koja je mnoge zainteresirala. Služi kao korisna smjernica u pronalaženju odgovarajućeg partnera i prijatelja te ima ulogu u stvaranju i održavanju odnosa. Horoskopski znakovi mogu biti korisni alati za razumijevanje osobina, ali svakako ne jedini koji određuje hoće li neki odnos biti uspješan ili ne. 

Jednako važan je podznak odnosno vlastiti identitet koji pokazuje osobnost te unutarnji planeti natalne karte Sunce, Mjesec, Venera, Mars, Merkur i Jupiter koji najbolje opisuju individualnu osobnost. Unutar svakog horoskopskog znaka postoje razlike, pa tako isti horoskopski znakovi mogu imati potpuno različite karaktere. Čak i ako su dva horoskopska znaka na papiru kompatibilna, to ne znači da će njihov odnos biti savršen. 

divna,kod 15 zara tarot

DIVNA

Nedostupna

Kod: 15

Intuitivni empat koji cijeli život aktivno djeluje u spiritualnom svijetu, blisko surađuje s duhovnim vodičima i strastveno želi usmjeriti duše, koje se osjećaju izgubljene, na putu zvanom život. Ovdje smo došli učiti, rasti, podučavati, širiti svjetlo, podizati vibraciju i pomoći drugima. Stoga mi je veliko zadovoljstvo pokazati vam kako da vidite stvari jasnije i da krenete naprijed. Nudim Vam siguran kanal između svjetova kao pozitivan prostor za postizanje mira i čistoće duše. Nudim vam kartu za vaše duhovno putovanje, osvrćem se na prošle živote i na sadašnjost kako bismo zajedno utjecali na budućnost. Astrologijom, numerologijom, usporednim horoskopom i natalnom kartom otkrivam utjecaj i povezanost duša na ljubavnom ili poslovnom planu te koristim tarot za potvrdu i jasnoću. Duša ste Vi, energija koja oživljava tijelo, svjetluca u očima i koja nije došla ovdje bez plana, već je odredila put i programirala ga. Aura štiti od entiteta i nepoželjnih energija što je u normalnim okolnostima dovoljna zaštita, no postoje stanja u kojima je zaštita oslabljena i to je prilika za prodor nepoželjnih entiteta. Dobri ili loši, ne bi smjeli biti u našoj auri i našem okruženju jer kradu energiju, čine nas umornim, bezvoljnim, potiču ovisnosti i imaju veliki utjecaj na teže zdravstvene probleme. Tumačenjem snova, motivacijskim i duhovnim razgovorima proučavam i otkrivam vrstu energije koja se trenutno vrti oko vas te vam je individualnim pristupom i potrebnim svakodnevnim afirmacijama približavam kako biste je upoznali, zahvalili se i uklonili je. Usmjerit ću vas kako da prepoznate znakove i pratite svoj put s osjećajem povjerenja i sigurnosti u sebe, da bez obzira gdje se nalazite, imate osjećaj da je sve u redu i da će tako i u budućnosti biti. Ne dozvolite da strahovi s kojima se ne suočite postanu vaša ograničenja, da vas sutra boli misao da ste mogli, a niste htjeli ili da ste željeli, a niste smjeli. Tehnike koje koristim: astrologija i numerologija ljubavnih i poslovnih odnosa usporednim horoskopom i natalnom kartom, tarot, motivacijski i duhovni razgovori sa svakodnevnim afirmacijama

Pogledaj profil

Kompatibilnost horoskopskih znakova i 4 osnovna elementa

Astrologija i usporedni horoskop pomažu svim znakovima zodijaka na putu prema budućnosti i pravoj ljubavi. Dakle, preporuka je, svakako uzeti u obzir što astrolozi imaju za reći za kompatibilnost horoskopskih znakova, bilo ljubavnoj ili prijateljskoj. Međutim i o poslovnoj jer mnoga poduzeća sve više svoje timove slažu baš po sistemu astrološke kompatibilnosti. Stoga, ako vam se pojave dodatna pitanja nakon što u nastavku pronađete smjernice, javite se.

U astrologiji, postoji dvanaest horoskopskih znakova koji su podijeljeni na četiri skupine, vatra, zemlja, zrak i voda. Idemo vidjeti što svaka od ovih skupina krije i otkriti kompatibilnost horoskopskih znakova!

Vatreni znakovi: Ovan, Lav, Strijelac

Pripadnici Vatrenih znakova su Ovan, Lav i Strijelac. Oni su energični, subjektivni, pomalo dramatični, ali optimistični, vrlo motivirani i samouvjereni te se dobro slažu s vatrenim i zračnim znakovima. 

Ovnovi su poznati po svojoj energičnosti i živahnosti. Kad se radi o ljubavi ili prijateljstvu, srodnu dušu koja dijeli sličnu dinamičnu i impulzivnu razinu aktivnosti pronalaze u Blizancima, Strijelcu i Vodenjaku, koji ga prate kroz avanture i pružaju mu dovoljno prostora da se osjeća slobodno. 

Lavovi su poznati po svojoj hrabrosti, kreativnosti i samouvjerenosti što ih čini dobrom prijateljskom i ljubavnom pratnjom uz Blizance, Vage, Strijelce i Ovnove. 

Strijelci su poznati po svojoj slobodoumnosti i avanturističkom duhu baš poput Ovna, pa se zbog toga ta kombinacija smatra vrlo kompatibilna u ljubavi. Kompatibilni su još sa znakom Lava i Vodenjaka, s kojima održavaju jako dobre prijateljske odnose. 

Zemljani znakovi: Bik, Djevica, Jarac

Zemljani znakovi, Bik, Djevica i Jarac su snalažljivi, uporni, uredni, prizemni i ne previše zahtjevni. Oni se dobro slažu s drugim zemljanim znakovima kao i vodenim znakovima. 

Bikovi su poznati po svojoj stabilnosti i izdržljivosti, pa će se slagati s onima koji cijene sigurnost i pouzdanost, naprimjer  Rakovima. Vrlo su lojalni i to će kroz  prijateljske i ljubavne odnose ostvariti sa stabilnim i pouzdanim znakovima poput Djevice ili Jarca.  

Djevice su vrlo praktične i detaljne, u ljubavi im je potreban partner poput Bika i Jarca, a s Ribama ostvaruju duboko prijateljstvo. 

Jarac je poznat po svojoj prizemljenosti, odanosti i ambiciji, pa on i Bik mogu biti najbolji prijatelji ili odlični poslovni partneri. Najbolji prijatelji za Jarca su još Djevica i Škorpion. Jarac traži osjećaj sigurnosti i stabilnosti te podržavanje u njegovim ambicijama stoga im je potreban partner koji će biti njihova podrška u tome. Najbolji partneri za Jarca su Bik, Djevica i Škorpion. 

Zračni znakovi Blizanci, Vaga, Vodenjak

Zračni znakovi, Blizanci, Vaga i Vodenjak su intelektualci, ispitivači, objektivni, pronicljivi, društveni i vrlo duhoviti te se dobro slažu s drugim zračnim i vatrenim znakovima. 

Blizanci su poznati po svojoj znatiželji i društvenosti, pa odgovaraju onima koji su razigrani i komunikativni poput kreativnih Vodenjaka ili Vage. Blizanci žele biti intelektualno stimulirani i imati dovoljno prostora da se razvijaju kao osobe. Najbolji partneri, a i prijatelji za Blizance su Vodenjak, Lav i Ovan. 

Vage su poznate po svojoj diplomatskoj prirodi i harmoniji. Vrlo su romantične i sklonije idealiziranju ljubavi, pa im osjećaj sigurnosti i stabilnosti kao najbolji partneri i prijatelji mogu pružiti Blizanci, Vodenjak i Strijelac. 

Vodenjak traži partnera koji će biti neovisan i koji će ga podržavati u njegovim idejama i ciljevima. Kreativni i inovativni često se ističu u društvu. Vrlo otvoreni i tolerantni u prijateljstvu i ljubavi najbolje odgovaraju Blizancima, Lavu i Strijelcu. 

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Vodeni znakovi: Rak, Škorpion, Ribe

Vodeni znakovi, Rak, Škorpion i Ribe su osjetljivi, sentimentalni, brižni, maštoviti, empatični, zaštitnički nastrojeni, tajnoviti i dosta intuitivni. 

Rak traži partnera koji će biti nježan, brižan i koji će ga razumjeti pa s Bikom, zbog zajedničke sklonosti prema stabilnosti i osjećajnosti, čini vrlo dobar ljubavni par. Vrlo su osjetljivi na emocije i teško se otvaraju drugima, stoga ih najbolje razumiju Škorpion i Ribe. 

Škorpioni su poznati po svojoj strasti i intenzitetu, te će se slagati s drugim strastvenim znakovima, poput Bika s kojim stvara snažnu privlačnost. Traže dubinu pa uz Bika najbolji partneri i prijatelji za Škorpiona su Rak i Ribe. 

Ribe su poznate po svojoj intuiciji i osjetljivosti. S Rakovima i Škorpionima, kroz prijateljstvo i ljubav dijele osjećajnost i emotivnu dubinu, a podršku u njihovim snovima i maštanjima nalaze u Jarcu. 

Kompatibilnost horoskopskih znakova nije presudna za dobre odnose

Astrologija i horoskopi su dodatna pomoć prilikom razumijevanja i prihvaćanja karakteristika te mogu imati utjecaj na dinamiku odnosa. Međutim, uz iskrenu komunikaciju i razumijevanje s bilo kojim drugim znakom može se stvoriti zdrav i sretan odnos.

Suprotstavljene prirode su izazovne u međusobnom razumijevanju, no vatreni Ovan i vodeni Rak mogu ostvariti izvrstan prijateljski i ljubavni odnos kad razlike prihvate kao međusobno nadopunjavanje. 

U konačnici, vjerujete li u horoskop ili ne, najvažnije je biti tolerantan prema različitim osobnostima i životnim stilovima bez obzira na kompatibilnost horoskopskih znakova, jer ako smo različiti nismo čudaci. Upoznajte one koji vas razlikama privlače i uspostavite dublji odnos. Budete li dovoljno sretni i naletite na čudake s kojima dijelite iste vrijednosti, interese i osjećaje, zagrlite ih čvrsto i nikad više ne puštajte. 

Više objava