Sunce u Vagi i Venera na vrhuncu ZARA TAROT

Astrologija je drevna znanost koja proučava utjecaj planeta i zvijezda na ljudski život. Jedna od najvažnijih komponenti astrološke analize su aspekti Sunca i Venere, a njihov tranzit u nekom znaku često donosi značajne promjene i utjecaje na ljubavni život te odnose. Saznajmo što to donosi Sunce u Vagi za razdoblje od 23.09. do 23.10. s Venerom na vrhuncu 18.09.2023.?

U ovom ću članku pokušati objasniti jednu specifičnu astrološku situaciju, kad je Sunce u znaku Vage, a Venera na svom vrhuncu u ljubavnom smislu. Kako bismo razumjeli utjecaje Sunca u Vagi i Venere na vrhuncu ljubavi, moramo dublje prokopati u ova dva astrološka elementa.

divna,kod 15 zara tarot

DIVNA

Nedostupna

Kod: 15

Intuitivni empat koji cijeli život aktivno djeluje u spiritualnom svijetu, blisko surađuje s duhovnim vodičima i strastveno želi usmjeriti duše, koje se osjećaju izgubljene, na putu zvanom život. Ovdje smo došli učiti, rasti, podučavati, širiti svjetlo, podizati vibraciju i pomoći drugima. Stoga mi je veliko zadovoljstvo pokazati vam kako da vidite stvari jasnije i da krenete naprijed. Nudim Vam siguran kanal između svjetova kao pozitivan prostor za postizanje mira i čistoće duše. Nudim vam kartu za vaše duhovno putovanje, osvrćem se na prošle živote i na sadašnjost kako bismo zajedno utjecali na budućnost. Astrologijom, numerologijom, usporednim horoskopom i natalnom kartom otkrivam utjecaj i povezanost duša na ljubavnom ili poslovnom planu te koristim tarot za potvrdu i jasnoću. Duša ste Vi, energija koja oživljava tijelo, svjetluca u očima i koja nije došla ovdje bez plana, već je odredila put i programirala ga. Aura štiti od entiteta i nepoželjnih energija što je u normalnim okolnostima dovoljna zaštita, no postoje stanja u kojima je zaštita oslabljena i to je prilika za prodor nepoželjnih entiteta. Dobri ili loši, ne bi smjeli biti u našoj auri i našem okruženju jer kradu energiju, čine nas umornim, bezvoljnim, potiču ovisnosti i imaju veliki utjecaj na teže zdravstvene probleme. Tumačenjem snova, motivacijskim i duhovnim razgovorima proučavam i otkrivam vrstu energije koja se trenutno vrti oko vas te vam je individualnim pristupom i potrebnim svakodnevnim afirmacijama približavam kako biste je upoznali, zahvalili se i uklonili je. Usmjerit ću vas kako da prepoznate znakove i pratite svoj put s osjećajem povjerenja i sigurnosti u sebe, da bez obzira gdje se nalazite, imate osjećaj da je sve u redu i da će tako i u budućnosti biti. Ne dozvolite da strahovi s kojima se ne suočite postanu vaša ograničenja, da vas sutra boli misao da ste mogli, a niste htjeli ili da ste željeli, a niste smjeli. Tehnike koje koristim: astrologija i numerologija ljubavnih i poslovnih odnosa usporednim horoskopom i natalnom kartom, tarot, motivacijski i duhovni razgovori sa svakodnevnim afirmacijama

Pogledaj profil

Sunce u Vagi

Sunce u astrologiji predstavlja suštinsku prirodu pojedinca, njegov sjaj i vitalnost. Vaga je sedmi znak u zodijaku i njime vlada planet Venera. Ljudi rođeni u znaku Vage obično su poznati po svojoj ljubaznosti, pristojnosti i težnji za ravnotežom i harmonijom. Vage su često posvećene vezama i vole biti u društvu drugih ljudi. Imaju sklonost prema estetici i umjetnosti i često nastoje stvoriti ravnotežu u svim aspektima svog života. Venera, predstavlja planet ljubavi, romantike i estetike. Također igra ključnu ulogu u astrologiji ljubavi i odnosa te se naglašava njezin utjecaj na ljubavni život pojedinca.

Sunce u Vagi i ljubav

Ljubav nije što činimo, već ono što jesmo, te bez obzira na to što radimo, ljubav je ono što nas čini potpunima. Sunce u Vagi donosi određene karakteristike i tendencije kada je u pitanju ljubav. Težnja za skladnim i harmoničnim odnosom bit će izraženija zbog spremnosti na kompromise i održavanja ravnoteže u vezi.

To može biti vrlo pozitivno jer smanjuje sukobe i stvara mirno okruženje puno ljubavi. Vage su poznate po svojoj romantičnoj prirodi i sklonosti estetici. Vole romantičnu umjetnost, lijepu odjeću i dobar dizajn. To može doprinijeti da odnosi budu ispunjeni ljubavlju i ljepotom.
Sunce u Vagi također donosi diplomatski pristup sukobima. Sposobnost gledanja s više strana može biti korisna u romantičnim vezama pa je ovo razdoblje idealno za rješavanje nesuglasica i održavanje mira u vezi.

ljubavni tarot savjeti! zara tarot

Vage često osjećaju duboku potrebu za partnerstvom i bliskošću. Najbolje se osjećaju kada su u vezi i često su spremni uložiti napor kako bi njihov ljubavni život bio uspješan. Sunce u Vagi također donosi naglasak na pravdi i ravnoteži stoga se težnja preusmjerava prema poštenim odnosima.

Venera na vrhuncu i ljubav

Poput Venere koja svjetluca na noćnom nebu, ljubav može osvijetliti i najmračnije trenutke naših života. Venera nam pokazuje da ljepota dolazi iznutra, a prava vrijednost je u ljubavi koju dajemo i primamo. Položaj Venera na svom vrhuncu je čini posebno snažnom i naglašava njezin utjecaj na ljubavni život, te može donijeti umjetnički talent ili interes za umjetnost i estetiku.

To se može odraziti na sposobnost izražavanja ljubavi kroz kreativne izraze poput pisanja, slikanja ili glazbe. Ova pozicija Venere donosi šarm i veliku privlačnost poput magneta.

Kombinacija Sunca u Vagi i Venere na vrhuncu

Kada je Sunce u Vagi, a Venera na svom vrhuncu stvaraju vrlo jak utjecaj u smislu ljubavi i odnosa. Jačat će duboka emocionalna povezanost s partnerom, izražavat će se kroz romantične geste i strastvene trenutke, a odnosi će biti vrlo intimni i ispunjeni ljubavlju. Sunce u Vagi i Venere na vrhuncu donosi sposobnost rješavanja sukoba na diplomatski način, poput čarobnjaka održavat će se mir i harmonija u odnosima.

Snažan interes za ljepotu i estetiku potaknut će uživanje u umjetnosti, modi i svemu što je estetski privlačno. Naglašena potreba za partnerstvom i bliskošću potaknut će ulaganje napora kako bi veza bila sretna i ispunjena.

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Što očekivati u ljubavnim odnosima u narednom periodu?

Zaključno, Sunce u Vagi i Venera na svom vrhuncu dva su vrlo važna astrološka faktora koji imaju značajan utjecaj na ljubavni život. Ljubav nije o tome da gledate jedno drugo, već da gledate zajedno u istom smjeru. Međutim, astrološki utjecaji nisu fiksni i trajni, već se mijenjaju tijekom vremena. Sunce i Venera prolaze kroz različite znakove i uvažavaju druge planete.

Kako biste dobili točniju sliku o tome kako će se ova kombinacija manifestirati u narednom razdoblju, preporučuje se konzultirati astrologa koji će pružiti personaliziranu analizu i savjete vezane uz vaše ljubavne veze. Kombinacija ovih elemenata naglašava potrebu za skladom, romantikom i dubokom emocionalnom povezanošću u odnosima.

iva, kod 2 zara tarot

IVA

Nedostupna

Kod: 2

Nazovi 064 500 555 i upiši 2

Tel: 0,46 €/min, Mob: 0,63 €/min

Bavim se tarotom i čišćenjem karmičkih obrazaca. Karma je pojam koji gotovo svi poznaju, ali ne znaju uistinu što je ona u suštini. Mnogi nisu ni svjesni da sa sobom nose dug iz prošlosti, koji se prenosi s koljena na koljeno, a s vremenom on biva samo veći i jači. Bez obzira kakva ste osoba sada, sve ono što ste prije napravili, čak i one stvari kojih niste svjesni, mogu utjecati na vaše sveopće stanje. Neobjašnjivo vam je zašto nemate sreće u ljubavi, na poslu ili s obitelji, no uz pomoć astrološke slike i čišćenja karme, svoj život možete ponovno pokrenuti i okrenuti za 180 stupnjeva. Veliki dio svog života sam posvetila pomažući drugima da shvate ljubav, sebe i svoju svrhu na ovom svijetu. Život sam posvetila pomažući drugima da spoznaju zašto više nisu u vezi, da pronađu svoju srodnu dušu, da otpišu dugove iz prošlosti i da spojim davno razdvojene duše koje još uvijek lutaju u magli koja je zamutila njihove osjećaje. Uz kombinaciju tehnika kojima se služim, vrlo precizno i točno mogu odrediti uzroke i posljedice, sve u nadi kako bih pomogla vama. Nema boljeg osjećaja od onoga kada znate da ste na pravom putu. Dopustite mi pomoći vam vratiti se tamo! Izaberite bolje sutra, izaberete život, ljubav i sreću. Tehnike koje koristim: anđeoske informacije, tarot, natalna karta, čišćenje karme, bioenergija

Pogledaj profil

Međutim, kako će se ti utjecaji manifestirati u narednom razdoblju ovisi o trenutnim aspektima i tranzitima. Ako želite dublje razumjeti svoj ljubavni život i astrološke utjecaje na njega, obratite se iskusnom astrologu koji će vam pružiti personaliziranu analizu i savjet.

U svakom slučaju, razumijevanje vaših astroloških utjecaja može vam pomoći da bolje razumijete sebe i svoje potrebe u ljubavnom životu, što vam može pomoći u izgradnji sretnijih i ispunjenijih odnosa.“Venera, boginja ljubavi, nije samo za zaljubljene, već za sve nas. Ljubav je univerzalna sila koja povezuje sve ljude.” Louise Lynn Hay

Više objava