život nakon rastave - zara tarot

Često znam razmišljati o ljudima koji prođu kroz moj život.  Premda oni bili samo telefonskim putem, ponekad se dogodi snažna veza između mene i osobe s kojom razgovaram.

Takve osobe na mene ostave snažan utisak, toliko snažan da razmišljam o njima i mjesecima nakon zadnjeg poziva. Ponekad te životne situacije naizgled nepoznatih ljudi dovedu do razmišljanja i preispitivanja tvog vlastitog života, a običan telefonski poziv pretvori se u prijateljstvo čak i onda kada se nikad ne vidimo uživo.

iva, kod 2 zara tarot

IVA

Slobodna

Kod: 2

Nazovi 064 500 555 i upiši 2

Tel: 0,46 €/min, Mob: 0,63 €/min

Bavim se tarotom i čišćenjem karmičkih obrazaca. Karma je pojam koji gotovo svi poznaju, ali ne znaju uistinu što je ona u suštini. Mnogi nisu ni svjesni da sa sobom nose dug iz prošlosti, koji se prenosi s koljena na koljeno, a s vremenom on biva samo veći i jači. Bez obzira kakva ste osoba sada, sve ono što ste prije napravili, čak i one stvari kojih niste svjesni, mogu utjecati na vaše sveopće stanje. Neobjašnjivo vam je zašto nemate sreće u ljubavi, na poslu ili s obitelji, no uz pomoć astrološke slike i čišćenja karme, svoj život možete ponovno pokrenuti i okrenuti za 180 stupnjeva. Veliki dio svog života sam posvetila pomažući drugima da shvate ljubav, sebe i svoju svrhu na ovom svijetu. Život sam posvetila pomažući drugima da spoznaju zašto više nisu u vezi, da pronađu svoju srodnu dušu, da otpišu dugove iz prošlosti i da spojim davno razdvojene duše koje još uvijek lutaju u magli koja je zamutila njihove osjećaje. Uz kombinaciju tehnika kojima se služim, vrlo precizno i točno mogu odrediti uzroke i posljedice, sve u nadi kako bih pomogla vama. Nema boljeg osjećaja od onoga kada znate da ste na pravom putu. Dopustite mi pomoći vam vratiti se tamo! Izaberite bolje sutra, izaberete život, ljubav i sreću. Tehnike koje koristim: anđeoske informacije, tarot, natalna karta, čišćenje karme, bioenergija

Pogledaj profil

Upravo je jedna od tih osoba Ivana. Moja dugogodišnja klijentica a sada i prijateljica. Ivana je prvi put nazvala potpuno zatvorena, ne komunicirajući ono što ju zaista muči. Bila je naizgled još jedna osoba u nesretnom braku, nezadovoljna poslom, u kojoj se skriva velika količina tuge. Znala sam da mi ne govori sve.

Ali, isto tako, znala sam da Ivana nije osoba koja se otvara tako lako, oprezna je i nepovjerljiva.

Imala je teško djetinjstvo, odbačena od obitelji, osuđena na život s čovjekom kojeg ne voli, a jedino što je zaista htjela je biti prihvaćena. Kroz razgovore mi se povjerila o disfunkcionalnom odnosu sa svojom obitelji te da zapravo nikada nije saznala što to znači imati normalne obiteljske odnose. Udavši se mlada, mislila je da će napokon pobjeći od roditelja koji joj nikada nisu pružili ljubav.

Za sebe je htjela nešto više, htjela je biti netko. Život joj je posložio karte gdje je ona uvijek izvlačila deblji kraj, a ono zbog čega je  otišla od kuće samo je ponovno proživljavala na drugoj lokaciji i u drugom vremenu. Izgubila je nadu, nije više vjerovala u ništa.

Sve dolazi u pravo vrijeme

Mogu reći da smo se našle u pravo vrijeme, jer je napokon bila spremna pustiti drugu osobu u svoj život, premda ona bila tarot majstor. Rekla sam joj: Ivana, prošlost ne možeš promijeniti, traume koje su tu možeš samo ublažiti, ali na svoju budućnost utječeš isključivo ti. Ti imaš moć odabira. 

Savjetovala sam joj da svoj fokus prebaci na pozitivno, na one male ljepote koje vidi u životu svaki dan. Tek kada promijeni stav i izađe iz uloge žrtve nesretnog života, može napredovati.

Još je uvijek tražila svoje mjesto po suncem, neku pripadnost, mjesto koje će biti samo njeno. Ivana možda nije u potpunosti uspjela ostvariti sve svoje želje, ali barem je izašla iz kolotečine neostvarene i nesretne žene. Posvetila je više vremena sebi i svojim hobijima. Ponovno je imala razlog za smijeh, a naizgled bezazlen poziv tarot centru ispao je upravo ono što joj je trebalo i ono što ju je poguralo prema naprijed. Sada bez oklijevanja može biti svoja i upravo je takva najbolja verzija sebe.

Ivana i ja možda nismo imale klasičan odnos tarot majstor i klijent, ali smo kroz razgovore o problemima, situacijama i odnosima u našim životima obje sazrele i narasle kao osobe. Ivana je meni promijenila život u jednakoj mjeri kao i ja njoj. Javite mi se, napravite taj korak. Ono što možda smatrate bezazlenim, može biti smjernica ali i prekretnica u vašem životu. Otkrit ćemo zajedno.

Više objava