Numerologija se proučava od davnina i budi interese mnogih koji proučavaju simboliku i značenje brojeva kroz život. Numerologija se ne smatra dijelom matematike, slično kao što su odvojene astronomija i astrologija, kemija i alkemija.

Numerologija je veza između brojeva i živih bića, a i materijalnih stvari. Postoji više vrsta numerologije, a klasična se bazira na brojevima od 1 do 9. Svi drugi brojevi proizlaze iz ovih brojeva. Zato se numerološko računanje uvijek svodi na najmanji broj svih zbrojenih znamenki.

Teodora kod 7, zara tarot

TEODORA

Nedostupna

Kod: 7

Ja sam Teodora, stara duša, uvijek svoja, zaljubljenik u ljubav. Stvari uvijek gledam dublje i drugačije od većine ljudi, a zbog svoje jake intuicije razumijem stvari koje su većini ljudi neshvatljive. Za sve što radimo postoji dublji smisao i svrha, stoga nema prostora očajavanju zbog stvari koje vam se u životu događaju – život vam nešto želi poručiti, a ja sam tu kako bih vam te poruke mogla i prenijeti. Oduvijek sam se izdvajala iz mase zbog svoje empatije i brige za druge ljude, a upravo empatiju i intuiciju smatram svojom najvećom prednošću. Na osobnom sam se iskustvu uvjerila da postoji nešto više od nas samih, a to je sila koja nas vodi, uči i usmjerava kroz život. Svojim iskustvom i ljubavlju želim pomoći vama i pokazati vam da sve ima svoju svrhu, razlog i cilj. Uz pomoć moje jake intuicije, želje i vjere u bolje sutra, riješit ćemo bilo koji problem. Sve što danas smatrate nepremostivim može biti stvar prošlosti. Samo vjerujte. Tehnike koje koristim: rituali svijećama, energija na daljinu, psihološki razgovori, numerologija, simboli kroz život, znakovi

Pogledaj profil

Važnost i numerološko značenje nove 2024. godine

Godina pred nama donosi točku na I svemu što je u ovoj godini ostalo nedovršeno. Ova godina u broju 8 nosi nam stabilnost kroz snagu. Sve turbulencije od prošle godine, ove godine će se smiriti, ali pred nama će biti izazovi i velike odluke koje će biti teško donijeti. Zato će nas ova godina izazivati u svakom smislu i od nas doslovce zahtijevati rast i čvrst stav. Morat ćemo biti odlučni i nepokolebivi.

Godina osmice i tarot

U Tarotu je karta osmice karta Snage. Simbolizira hrabrost, jaku energiju, akciju, samokontrolu, smireno djelovanje i prevladavanje starih strahova. Ova godina će od nas tražiti golemu unutarnju moć i snagu koju ćemo biti izazvani pronaći u sebi i suočiti se s onim najtežim i najstrašnijim problemima koji nas koče u životu, a koje nismo prije imali snage ili volje rješavati.

Godina iza nas je bila izuzetno teška i intenzivna, prošli smo drastične promjene, globalno su se događale ružne stvari i čini se kao jedna od najtežih koje smo prošli. A ova 2024. godina pred nama će sve to dovesti u ravnotežu, donosi smirenje, ali kroz teške i presudne odluke.

Godina neće biti laka, a bit će presudna u ljubavi

Nećemo se lagati, 2024. neće biti laka. Ali će iz nas izvući ono najbolje, onu iskonsku životnu snagu i volju srca, donijet će nam promjene koje će nam okrenuti živote na bolje. Za ljubav, ova će godina biti odlučujuća što se tiče rastava ili veza koje se vrte u krug i nikako ne idu na bolje.

Što se tiče veza i općenito međuljudskih odnosa, događat će se stvari koje će nas prisiliti da donesemo odluke koje su najbolje za nas same. Ove godine pronaći ćemo u sebi unutarnju snagu koju smo kroz život izgubili i suočiti se sa samima sobom, s vezama i osobama koje smo prerasli, ali iz navike ostajemo gdje nam više nije mjesto.

Na Tarot karti 8 prikazuje se žena koja svladava lava. Simbolično nam prikazuje kako srcem i unutarnjom snagom možemo pobijediti ego, sve svjetovne probleme i na kraju krajeva, sami sebe i sve ono loše što je u nama.

Što morate zapamtiti o 2024. godini

Ovladati sobom. To će biti naša glavna zadaća kroz ovu godinu i našim odlukama ćemo je krojiti po svome. Ako niste sigurni u svoju odluku, ako vam je jako teško i jednostavno ste previše izgubljeni da biste iščupali tu snagu iz vas, javite mi se. Zajedno ćemo pronaći snagu i moć za nužne promjene i odluke koje morate donijeti.

Također, nije loše započeti novu godinu čišćenjem svega staroga i na čisto platno prizvati mir, blagostanje, ljubav, zdravlje… Započnimo ovu izazovnu godinu ritualom koji će u vama potaknuti ono na što ova godina poziva a to je snaga vlastite volje i ljubavi prema sebi. Jer od nas samih ljubav počinje.

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Kako izračunati svoj osobni ili životni broj

Svoj životni broj možete lako izračunati zbrajanjem znamenki svojeg datuma rođenja i svesti ih na minimalan broj. Npr., ako vaš broj ispadne dvoznamenkast, zbrajate te dvije znamenke i tako dolazite do svog broja koji može puno reći o vašem karakteru, životnom putu.

Broj koji dobijete u konačnici može se usporediti s drugim brojevima i karakterima, kakva je priroda vašeg odnosa s nekime i gdje leže problemi.

Također, uz pomoć numerologije možete saznati puno toga iz datuma pokretanja posla, početka veze s nekime, datuma neke važne odluke ili događaja. Sve je negdje zapisano.

Datum rođenja je iznimno važan, pogotovo u numerologiji. To je vaš osobni broj kojeg dobivate rođenjem i s njime idete kroz život. Također, osim svog osobnog broja, možda ćete primjetiti kako vam se kroz život pokazuju i neki drugi brojevi koji kao da vas prate, koje posvuda viđate i koji vam nešto žele poručiti. Na primjer, broj 5, broj 6 ili broj 11 znači različite poruke. Svaki broj ima svoje značenje, smisao i poruku.

Sve u životu dolazi iz svemira

Sve dolazi iz svemira, a jedan od najčešćih načina na koji svemir komunicira s nama je upravo kroz brojeve. događa li vam se često da konstantno viđate neki broj? Broj 9 ili možda broj 8? Zašto se to u životu događa i zašto se stalno pojavljuju? Odgovor je jednostavan. Jer svaki broj ima spiritualno i simboličko značenje, svoju energiju koja je povezana s nama.

Uz to, kroz numerologiju možemo i saznati koja je vaša karta u tarotu. Tako numerologiju možemo kombinirati i s drugim ezoterijskim tehnikama. Ali kako god se pogleda, sve je u brojevima. Jedno od najčešćih otvaranja kroz tarot, gleda se kroz tri tarot karte jer su tri najvažnija dijela nas-um, duša, tijelo.

Datum rođenja, sat rođenja, stupanj pod kojim je kuća nekog planeta u vašoj natalnoj karti, sve su to brojevi. Ispada da određuju jako puno toga. Iznimno detaljna, zanimljiva i puna simbolike, ova grana ezoterije je doista posebna, a najviše zbog povezanosti brojeva sa svemirom kroz koji primamo poruke i znakove koji su nam bitni za naš život i sudbinu.

Brojevi koji se ponavljaju

Koliko puta ste pogledali na sat i shvatili da vam pogled bježi gotovo uvijek na iste brojeve baš u nekom trenutku kad mislite na nekog ili nešto važno? Koliko ste puta imali osjećaj da vas neki određeni broj prati, da je posvuda, broj koji se stalno ponavlja? Taj broj je sinkronicitet vas i svemira, to su poruke koje vam vaši brojevi pokušavaju prenijeti.

divna,kod 15 zara tarot

DIVNA

Nedostupna

Kod: 15

Intuitivni empat koji cijeli život aktivno djeluje u spiritualnom svijetu, blisko surađuje s duhovnim vodičima i strastveno želi usmjeriti duše, koje se osjećaju izgubljene, na putu zvanom život. Ovdje smo došli učiti, rasti, podučavati, širiti svjetlo, podizati vibraciju i pomoći drugima. Stoga mi je veliko zadovoljstvo pokazati vam kako da vidite stvari jasnije i da krenete naprijed. Nudim Vam siguran kanal između svjetova kao pozitivan prostor za postizanje mira i čistoće duše. Nudim vam kartu za vaše duhovno putovanje, osvrćem se na prošle živote i na sadašnjost kako bismo zajedno utjecali na budućnost. Astrologijom, numerologijom, usporednim horoskopom i natalnom kartom otkrivam utjecaj i povezanost duša na ljubavnom ili poslovnom planu te koristim tarot za potvrdu i jasnoću. Duša ste Vi, energija koja oživljava tijelo, svjetluca u očima i koja nije došla ovdje bez plana, već je odredila put i programirala ga. Aura štiti od entiteta i nepoželjnih energija što je u normalnim okolnostima dovoljna zaštita, no postoje stanja u kojima je zaštita oslabljena i to je prilika za prodor nepoželjnih entiteta. Dobri ili loši, ne bi smjeli biti u našoj auri i našem okruženju jer kradu energiju, čine nas umornim, bezvoljnim, potiču ovisnosti i imaju veliki utjecaj na teže zdravstvene probleme. Tumačenjem snova, motivacijskim i duhovnim razgovorima proučavam i otkrivam vrstu energije koja se trenutno vrti oko vas te vam je individualnim pristupom i potrebnim svakodnevnim afirmacijama približavam kako biste je upoznali, zahvalili se i uklonili je. Usmjerit ću vas kako da prepoznate znakove i pratite svoj put s osjećajem povjerenja i sigurnosti u sebe, da bez obzira gdje se nalazite, imate osjećaj da je sve u redu i da će tako i u budućnosti biti. Ne dozvolite da strahovi s kojima se ne suočite postanu vaša ograničenja, da vas sutra boli misao da ste mogli, a niste htjeli ili da ste željeli, a niste smjeli. Tehnike koje koristim: astrologija i numerologija ljubavnih i poslovnih odnosa usporednim horoskopom i natalnom kartom, tarot, motivacijski i duhovni razgovori sa svakodnevnim afirmacijama

Pogledaj profil

Iz svog osobnog iskustva s jednim posebnim brojem i njegovim značenjem kroz moj život, shvatila sam da je numerologija iznimno duboka, da se sve događa s razlogom, samo trebamo biti na razini svijesti da prepustimo vodstvo višoj sili. Osobe koje se otvore prema brojevima u životu i o životu mogu mnogo toga saznati.

Kako da se otvorite za primanje poruka iz svemira

Postoje razni načini kako postići razinu svijesti da uočite i primite te poruke ako niste još na toj razini ili osjećate da malo nedostaje da je postignete. Postoje rituali dizanja svijesti na višu razinu, energetske tehnike kojima se bavim i kroz koje vam mogu pomoći.

A ako jeste na toj posebnoj razini, a ne možete shvatiti što vam brojevi poručuju, nazovite me i pomoći ću vam da otkrijemo što vam svemir poručuje. Vjerujte, važno je.

Više objava