Što ako vam kažem da možete dobiti sve što želite, samo traženjem? Zakon privlačnosti je tu i moćan je saveznik- imate moć manifestirati svoje misli i snove i pretvoriti ih u fizičku stvarnost. Što je zakon privlačnosti?

Ono što dolazi u naš život je što smo privukli. Kao i zakon svemira, Zakon privlačnosti ovjekovječen je energijom. To što mislimo je to što privlačimo.

divna,kod 15 zara tarot

DIVNA

Nedostupna

Kod: 15

Intuitivni empat koji cijeli život aktivno djeluje u spiritualnom svijetu, blisko surađuje s duhovnim vodičima i strastveno želi usmjeriti duše, koje se osjećaju izgubljene, na putu zvanom život. Ovdje smo došli učiti, rasti, podučavati, širiti svjetlo, podizati vibraciju i pomoći drugima. Stoga mi je veliko zadovoljstvo pokazati vam kako da vidite stvari jasnije i da krenete naprijed. Nudim Vam siguran kanal između svjetova kao pozitivan prostor za postizanje mira i čistoće duše. Nudim vam kartu za vaše duhovno putovanje, osvrćem se na prošle živote i na sadašnjost kako bismo zajedno utjecali na budućnost. Astrologijom, numerologijom, usporednim horoskopom i natalnom kartom otkrivam utjecaj i povezanost duša na ljubavnom ili poslovnom planu te koristim tarot za potvrdu i jasnoću. Duša ste Vi, energija koja oživljava tijelo, svjetluca u očima i koja nije došla ovdje bez plana, već je odredila put i programirala ga. Aura štiti od entiteta i nepoželjnih energija što je u normalnim okolnostima dovoljna zaštita, no postoje stanja u kojima je zaštita oslabljena i to je prilika za prodor nepoželjnih entiteta. Dobri ili loši, ne bi smjeli biti u našoj auri i našem okruženju jer kradu energiju, čine nas umornim, bezvoljnim, potiču ovisnosti i imaju veliki utjecaj na teže zdravstvene probleme. Tumačenjem snova, motivacijskim i duhovnim razgovorima proučavam i otkrivam vrstu energije koja se trenutno vrti oko vas te vam je individualnim pristupom i potrebnim svakodnevnim afirmacijama približavam kako biste je upoznali, zahvalili se i uklonili je. Usmjerit ću vas kako da prepoznate znakove i pratite svoj put s osjećajem povjerenja i sigurnosti u sebe, da bez obzira gdje se nalazite, imate osjećaj da je sve u redu i da će tako i u budućnosti biti. Ne dozvolite da strahovi s kojima se ne suočite postanu vaša ograničenja, da vas sutra boli misao da ste mogli, a niste htjeli ili da ste željeli, a niste smjeli. Tehnike koje koristim: astrologija i numerologija ljubavnih i poslovnih odnosa usporednim horoskopom i natalnom kartom, tarot, motivacijski i duhovni razgovori sa svakodnevnim afirmacijama

Pogledaj profil

Dakle, ako razmišljate pozitivno, u vaš će život ući pozitivne stvari – i to ćete vjerojatnije primijetiti. Ako se fokusirate samo na negativnu stranu života, negativne stvari vam se i događaju. Zapravo je vrlo jednostavno, tražite dobro i dobro ćete dobiti.

Tajna zakona privlačenja

Ipak, malo je više u Zakonu privlačnosti od toga. Ne možete jednostavno stajati vani i nebu dati popis svojih zahtjeva. Da biste stvari manifestirali u svom životu, morate promijeniti svoj misaoni proces.

Bez obzira bili mi toga svjesni ili ne, mi smo odgovorni za sve što nam se događa u životu. Bilo pozitivno ili negativno.

Ono što želite možete i dobiti

Na ono na što imate fokus u životu može imati značajan utjecaj na to što vam se događa u životu. Ako dane provodite u brizi za budućnost ili u žaljenju za prošlim događajima, primijetit ćete da vam se u životu događaju većinom negativne stvari.

Ali, ako dane provodite tako da na život gledate kao na proces učenja i u negativnom možete vidjeti pozitivno. Tada ćete privlačiti više pozitivnih dešavanja u vaš život.
Prema tome, zakon privlačenja vas ohrabruju da shvatite da vi zaista imate kontrolu nad svojim životom. Samim time i nad svime što se u njemu događa.

Jednom kada naučite i počnete primjenjivati jednostavne alate zakona privlačnosti, moći ćete na život gledati pozitivno. Biti optimistični prema onome što vas čeka u budućnosti, a to je sve ključ privlačenja još pozitivnih događanja u vaš život.

Naučite pravilno koristiti zakon privlačnosti

Što god želite u životu, što god bili vaši ciljevi u životu i vaši snovi, zakon privlačenja će vas naučiti vrijedne životne lekcije. Pomoću kojih ćete biti svakim danom sve bliže ostvarenju upravo tih snova i želja.

Kad počnemo preusmjeravati negativne misli prema pozitivnijim, vjerujući da se svemir brine za to, tada se događa magija. Iako nije uvijek lako održati pozitivan zamah. Evo nekoliko prečaca koji će vam pomoći da brže očistite svoje želje

4 načina kako koristiti zakon privlačnosti

33 × 3 Manifestacijska metoda

Prva metoda zakon privlačnosti je možda i najjednostavniji način kako od želja napraviti stvarnost. Uzmite u ruku olovku i papir zapišite točno što želite 33 puta, ali koristite prezent kako bi izrazili što želite.

Na primjer, ako želite manifestirati posao, 33 puta napišite ”Tako sam sretan i zahvalan za moj novi posao”. Dok pišete, pokušajte vizualizirati posao koji želite i koliko je dobar osjećaj imati ga.

Zamišljajte svoj dan – kakav bi on bio? Nemojte se fokusirati na to kako ćete zapravo dobiti posao, vizualizirajte svoj život kao da već imate svoj posao iz snova.

Kad ste 33 puta napisali svoju želju, završite pismo s „Dakle, neka to bude sada. Puno vam hvala na ovom daru. Znam da je to za moje najviše dobro ” i na kraju,  potpišite se.

Nastavite to raditi još dva dana, upoznavajući svako pismo prije nego što počnete. Nakon tri dana, zaboravite. Živite život, vjerujući da dolazi što hoćete. Ovu metodu možete izvesti i po principu 55 × 5, 44 × 4 ili 22 × 2, pa čak i 11 × 1 – što god vama najbolje odgovara.

Popis za reprodukciju

Ako ste ljubitelj glazbe, popis za reprodukciju može biti izvrstan način da privučete ono za čime tragate. Napravite popis svih pjesama koje vam pružaju osjećaje koje želite doživjeti.

Na primjer, ako želite privući novu vezu, napravite popis svih svojih omiljenih ljubavnih pjesama. Ako želite zasnovati obitelj, na popis pjesama stavite sve dječje pjesme i pjesme koje slave obiteljski život.

Slušajte svoj popis za reprodukciju svakodnevno. To može biti prva stvar koju ćete raditi ujutro nakon što se probudite, posljednja stvar u danu ili jednostavno tijekom dana dok obavljate razne zadatke.

Rea, kod 6 - zara tarot

REA

Slobodna

Kod: 6

Ime mi je Rea, ovdje sam da vam pomognem da kroz život lakše prolazite kroz probleme i dileme. Poznata metafora kaže da sudbina dijeli karte ali nam slobodna volja daje izbor kako ćemo s njima igrati. Imam dugogodišnje iskustvo u Tarotu, a služim se i sudbinskim kartama poznatije kao "ciganice, a također i Lenormand kartama. Tarot je moja velika strast i moj način povezivanja s Univerzumom i tuđim energijama jer putem karata komuniciram s nadnaravnim i duhovnim svjetovima, i oduvijek sam voljela sve što je mistično i "golim okom" nevidljivo. Moj horoskopski znak je riba, a Neptun je moj vladar. To je planet koji mi daje dozu intuicije i senzibilnosti, a to u kombinaciji s empatijom je zbilja nešto što koristim kako bi ljudima mogla pomoći kada mi se obrate za savjet. Svi mi smo poput dvorskih karata u tarotu…svi igramo svoju ulogu. Mi smo baš ti kraljevi, kraljice, vitezovi i paževi jer život je predstava bez reprize! Mi smo" glumci" u svojim životima i zato ovdje nastupa tarot koji predstavlja sve nas i naše energije. U tarotu se može vidjeti i horoskopski znak osobe jer koju ćete sresti i dati detaljan opis, karakterne osobine itd.. ali i najvjerojatniji ishod vaše situacije, ono što možete očekivati da se desi jer na kraju dana, odluke ipak mi donosimo i možemo mijenjati smjer i tog nekog događaja, međutim zašto ne saznati unaprijed nešto da bi se mogli pripremiti za ono što dolazi. Ako vas zanima budućnost vaše veze ili nova ljubav, bračni problemi, ljubavni trokuti ili posao i financije, tu sam da vam pružim uvid u ono što je vama trenutno nepoznato, a voljeli biste saznati, ali i dati vam savjet karata. Radim i godišnju analizu po mjesecima i astrološki mogu vidjeti što vas očekuje na svim životnim područjima u svih 12 astroloških kuća putem karata. Tehnike koje koristim su Tarot najčešće metodom Keltskog Križa, Lenormand i "cigančice", Kipper i Oracle karte "Wisdom of the House OF NIGHT". Stojim vam na raspolaganju, obratite mi se s potpunim povjerenjem, nećete pogriješiti!

Pogledaj profil

Usredotočite se na vibracije svake pjesme dok slušate. Dopustite da energija teče kroz vas dok zamišljate kakav bi vam život bio kada bi dobili ono što želite – e to je zakon privlačnosti. 

Mentalne mape

Ako ste vizualni tip, izrada mentalnih mapa savršen je način za očitovanje vašeg života iz snova, a i odličan način za izbacivanje stresa. Uzmite papir ili plakati te stare časopise ili potražite slike koje opisuju što želite.

Pronađite slike onoga što želite imati u svom životu, poput kuće iz snova, mjesta koja želite putovati, što god želite. Zatim ih postavite na svoj plakat. Ovdje možete biti kreativni koliko god želite, uz slike crtajte, pišite dodajte svoj kreativni izričaj. Ploču stavite na vidljivo mjesto, pokraj vašeg kreveta ili iznad radnog stola.

Mantre

Mantre su sjajno pomagalo za manifestaciju jer govorite ono što hoćete postati u postojanju. Odlučite se za jednostavnu frazu koja ističe vaše želje. (Niste sigurni odakle započeti? Pomoći ćemo vam smisliti savršenu mantru.)

Zatim, deset do dvadeset minuta dnevno, odmah nakon što se probudite i prije spavanja, meditirajte uz pomoć mantre, obavezno govoreći to u sadašnjem vremenu. Očistite svoj um od svega, osim mantre i osjećaja koji dolaze s tim.

Zakon privlačenja –  Savjeti za manifestiranje

Prvo pravilo zakona privlačnosti je da se morate odvojiti od ishoda. Najveći problem koji ljudi imaju s očitovanjem je taj da su previše fokusirani na ishod. Neki čak odustaju ako se ono što žele ne dogodi odmah.

Manifestacija je pad povjerenja sa svemirom. Vjerujte da će se ono što tražite tražiti i nastaviti s vašim životom dok svemir djeluje na njemu. Bi li bio sretan kad bi te netko zamolio da nešto učiniš, a onda bi te stalno gnjavio zbog toga? Naravno da ne – i svemir se to ne sviđa. Zato budite strpljivi.

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Izraziti zahvalnost.  Ako od nekoga primite poklon, prvo što kažete je ”hvala”, zar ne? Ako nešto želite, sjetite se zahvaliti svemiru što vam je pomogao. Zapamtite, ponašate se kao da već imate ono što želite, zato unaprijed zahvalite svemiru.

Naučite kako koristiti zakon privlačnosti u svakodnevnom životu

Iako postoji mnogo filozofije iza zakona privlačenja, možete ga početi koristiti čim shvatite da on funkcionira. Čak i na malim svakodnevnim stvarima u životu.

Prema thelawofattraction.com prvo što treba zapamtiti je nužno biti svjestan svojih misli. Tako ćete bolje moći filtrirati negativno od pozitivnog. Moći ćete se boriti protiv negativnih misli kako biste stvorili sretniju i zdraviju sliku sami o sebi pa onda o svijetu.

Mnoge su metode za dobiti ono što želite

Postoje deseci različitih načina kako uvrstiti znanje zakona privlačnosti u vaš svakodnevni život. Iako ovo sve možda zvuči previše i prezahtjevno, malene promjene svaki dan kroz nekoliko tjedana vježbi, će vas dovesti do krajnjeg cilja i postat će prirodna reakcija koja će biti dio vaše svakodnevice.

Vizualizacija kao moćan alat za ono što želite

Kreativna vizualizacija je temelj korištenja zakona privlačnosti, a meditacija je dio procesa. Trebali bi dnevno odvojiti 10 do 15 minuta na razmišljanje o životu kakvog želite imati. Ovo stalno ponavljamo jer je ovo zapravo i najbitnije.

Morate njegovati i nadograđivati tu sliku svakim danom sve više i više. To je više od pukog maštanja. Potrebno je te mentalne slike dovesti do realnosti. Budite precizni u onome što želite, što više vremena provodite u razmišljanju o onome što zaista želite, to će biti lakše doći do stvarnih rješenja.

sanja, kod 4 zara tarot

SANJA

Nedostupna

Kod: 4

Tarotom i astrologijom se bavim više od 20 godina, a svojim klijentima pomažem savjetima, tretmanima i energijom na daljinu te se cijelo vrijeme usavršavam u raznim područjima. Specijalizirana sam za sinastriju, odnosno usporedni horoskop jer smatram da ne postoje loši ljudi. Umjesto toga, smatram da postoje dobre i loše kombinacije među ljudima. Uz pomoć natalne karte dajem savjete za posao, financije, obiteljske odnose i ljubav. Osim toga, uz pomoć viska i mojeg dara dijagnosticiram vaše energetsko stanje. Veselim se spoznaji da sam pomogla nekome riješiti naizgled nerješivu životnu situaciju – tu sam samo za vas, javite se. Tehnike koje koristim su: thoth tarot, astrologija, visak, energija na daljinu

Pogledaj profil

Zadržati fokus na onome što žele. Pronađite svoj fokus i svoju metodu vizualizacije i krenite već danas.

Mi smo mali dio u velikom Svemiru

Sve ono što ne razumijemo, što nam je nedokučivo i neshvatljivo nije nužno i pogrešno. Možete sebi omogućiti bolji život, ali samo ako zaista vjerujte u to. Drugim riječima, vjerujte u zakon privlačnosti.

Zapeli ste u kolotečini i ne znate kako se iz nje izvući, ne brinite, niste jedini. Ljudima je ponekad potrebno samo malo usmjeravanja kako bi doživjeli svoj puni potencijal. Javite se i zajedno ćemo pronaći bolje sutra.

Više objava