Što ako vam kažem da možete dobiti sve što želite, samo traženjem? Zakon privlačnosti je tu i moćan je saveznik- imate moć manifestirati svoje misli i snove i pretvoriti ih u fizičku stvarnost. Što je zakon privlačnosti?

Ono što dolazi u naš život je što smo privukli. Kao i zakon svemira, Zakon privlačnosti ovjekovječen je energijom. To što mislimo je to što privlačimo.

divna,kod 15 zara tarot

DIVNA

Nedostupna

Kod: 15

Nazovi 064 500 555 i upiši 15

Tel: 0,46 €/min (3,49 kn), Mob: 0,63 €/min (4,78 kn)

Pošalji DIVNA15 na 888 777

SMS: 0,66 €/kom (4,99 kn)

Intuitivni empat koji cijeli život aktivno djeluje u spiritualnom svijetu, blisko surađuje s duhovnim vodičima i strastveno želi usmjeriti duše, koje se osjećaju izgubljene, na putu zvanom život. Ovdje smo došli učiti, rasti, podučavati, širiti svjetlo, podizati vibraciju i pomoći drugima. Stoga mi je veliko zadovoljstvo pokazati vam kako da vidite stvari jasnije i da krenete naprijed. Nudim Vam siguran kanal između svjetova kao pozitivan prostor za postizanje mira i čistoće duše. Nudim vam kartu za vaše duhovno putovanje, osvrćem se na prošle živote i na sadašnjost kako bismo zajedno utjecali na budućnost. Astrologijom, numerologijom, usporednim horoskopom i natalnom kartom otkrivam utjecaj i povezanost duša na ljubavnom ili poslovnom planu te koristim tarot za potvrdu i jasnoću. Duša ste Vi, energija koja oživljava tijelo, svjetluca u očima i koja nije došla ovdje bez plana, već je odredila put i programirala ga. Aura štiti od entiteta i nepoželjnih energija što je u normalnim okolnostima dovoljna zaštita, no postoje stanja u kojima je zaštita oslabljena i to je prilika za prodor nepoželjnih entiteta. Dobri ili loši, ne bi smjeli biti u našoj auri i našem okruženju jer kradu energiju, čine nas umornim, bezvoljnim, potiču ovisnosti i imaju veliki utjecaj na teže zdravstvene probleme. Tumačenjem snova, motivacijskim i duhovnim razgovorima proučavam i otkrivam vrstu energije koja se trenutno vrti oko vas te vam je individualnim pristupom i potrebnim svakodnevnim afirmacijama približavam kako biste je upoznali, zahvalili se i uklonili je. Usmjerit ću vas kako da prepoznate znakove i pratite svoj put s osjećajem povjerenja i sigurnosti u sebe, da bez obzira gdje se nalazite, imate osjećaj da je sve u redu i da će tako i u budućnosti biti. Ne dozvolite da strahovi s kojima se ne suočite postanu vaša ograničenja, da vas sutra boli misao da ste mogli, a niste htjeli ili da ste željeli, a niste smjeli. Tehnike koje koristim: astrologija i numerologija ljubavnih i poslovnih odnosa usporednim horoskopom i natalnom kartom, tarot, motivacijski i duhovni razgovori sa svakodnevnim afirmacijama

Pogledaj profil

Dakle, ako razmišljate pozitivno, u vaš će život ući pozitivne stvari – i to ćete vjerojatnije primijetiti. Ako se fokusirate samo na negativnu stranu života, negativne stvari vam se i događaju. Zapravo je vrlo jednostavno, tražite dobro i dobro ćete dobiti.

Tajna zakona privlačenja

Ipak, malo je više u Zakonu privlačnosti od toga. Ne možete jednostavno stajati vani i nebu dati popis svojih zahtjeva. Da biste stvari manifestirali u svom životu, morate promijeniti svoj misaoni proces.

Bez obzira bili mi toga svjesni ili ne, mi smo odgovorni za sve što nam se događa u životu. Bilo pozitivno ili negativno.

Ono što želite možete i dobiti

Na ono na što imate fokus u životu može imati značajan utjecaj na to što vam se događa u životu. Ako dane provodite u brzi za budućnost ili u žaljenju za prošlim događajima, primijetit ćete da vam se u životu događaju većinom negativne stvari.

Ali, ako dane provodite tako da na život gledate kao na proces učenja i u negativnom možete vidjeti pozitivno. Tada ćete privlačiti više pozitivnih dešavanja u vaš život.
Prema tome, zakon privlačenja vas ohrabruju da shvatite da vi zaista imate kontrolu nad svojim životom. Samim time i nad svime što se u njemu događa.

Jednom kada naučite i počnete primjenjivati jednostavne alate zakona privlačnosti, moći ćete na život gledati pozitivno. Biti optimistični prema onome što vas čeka u budućnosti, a to je sve ključ privlačenja još pozitivnih događanja u vaš život.

Naučite pravilno koristiti zakon privlačnosti

Što god želite u životu, što god bili vaši ciljevi u životu i vaši snovi, zakon privlačenja će vas naučiti vrijedne životne lekcije. Pomoću kojih ćete biti svakim danom sve bliže ostvarenju upravo tih snova i želja.

Kad počnemo preusmjeravati negativne misli prema pozitivnijim, vjerujući da se svemir brine za to, tada se događa magija. Iako nije uvijek lako održati pozitivan zamah. Evo nekoliko prečaca koji će vam pomoći da brže očistite svoje želje

4 načina kako koristiti zakon privlačnosti

33 × 3 Manifestacijska metoda

Prva metoda zakon privlačnosti je možda i najjednostavniji način kako od želja napraviti stvarnost. Uzmite u ruku olovku i papir zapišite točno što želite 33 puta, ali koristite prezent kako bi izrazili što želite.

Na primjer, ako želite manifestirati posao, 33 puta napišite ”Tako sam sretan i zahvalan za moj novi posao”. Dok pišete, pokušajte vizualizirati posao koji želite i koliko je dobar osjećaj imati ga.

Zamišljajte svoj dan – kakav bi on bio? Nemojte se fokusirati na to kako ćete zapravo dobiti posao, vizualizirajte svoj život kao da već imate svoj posao iz snova.

Kad ste 33 puta napisali svoju želju, završite pismo s „Dakle, neka to bude sada. Puno vam hvala na ovom daru. Znam da je to za moje najviše dobro ” i na kraju,  potpišite se.

Nastavite to raditi još dva dana, upoznavajući svako pismo prije nego što počnete. Nakon tri dana, zaboravite. Živite život, vjerujući da dolazi što hoćete. Ovu metodu možete izvesti i po principu 55 × 5, 44 × 4 ili 22 × 2, pa čak i 11 × 1 – što god vama najbolje odgovara.

Popis za reprodukciju

Ako ste ljubitelj glazbe, popis za reprodukciju može biti izvrstan način da privučete ono za čime tragate. Napravite popis svih pjesama koje vam pružaju osjećaje koje želite doživjeti.

Na primjer, ako želite privući novu vezu, napravite popis svih svojih omiljenih ljubavnih pjesama. Ako želite zasnovati obitelj, na popis pjesama stavite sve dječje pjesme i pjesme koje slave obiteljski život.

Slušajte svoj popis za reprodukciju svakodnevno. To može biti prva stvar koju ćete raditi ujutro nakon što se probudite, posljednja stvar u danu ili jednostavno tijekom dana dok obavljate razne zadatke.

marta, kod 6 zara tarot

MARTA

Zauzeta

Kod: 6

Nazovi 064 500 555 i upiši 6

Tel: 0,46 €/min (3,49 kn), Mob: 0,63 €/min (4,78 kn)

Pošalji ZEN13 na 888 777

SMS: 0,66 €/kom (4,99 kn)

Kao empatična i romantična duša koja vjeruje u ljubav i dobrotu među ljudima, često sam kako bih utješila samu sebe odgovore tražila u astrologiji, tarotu, prirodi i među ljudima koji su mi mogli dati smislene odgovore na život koji mi se događa i pomogli mi da vidim situaciju iz druge perspektive. U tom traženju odgovora otkrila sam da i sama posjedujem dar kojim mogu pomoći ljudima koji se osjećaju usamljeno, nesigurno i uplašeno zbog svega što im se događa u životu. Kroz tarot čitanja, energetsko iscjeljivanje i usklađivanje te intuitivne razgovore možemo doći do najboljih riješenja za vaše probleme. Svi odgovori su u nama, a ovo je jedan od ključeva kako da do njih dođemo. Kao pjesnikinja i romantičarka, majstorica sam za ljubavne tegobe, a dašak veselja i životnog optimizma koji ću podijeliti sa vama razvedriti će i najtmurniji dan u kojem ste se danas probudili. Vjerujem da nam se sve događa s razlogom i u pravo vrijeme, a pogled u karte i energetsko usklađivanje bit će Vaš putokaz podrške, utjeha i snaga na Vašem životnom putovanju. Tehnike koje koristim: tarot, reiki, energetsko usklađivanje na daljinu, čišćenje čakri, psihološki i duhovni razgovori, aromaterapija, terapija pisanjem

Pogledaj profil

Usredotočite se na vibracije svake pjesme dok slušate. Dopustite da energija teče kroz vas dok zamišljate kakav bi vam život bio kada bi dobili ono što želite – e to je zakon privlačnosti. 

Mentalne mape

Ako ste vizualni tip, izrada mentalnih mapa savršen je način za očitovanje vašeg života iz snova, a i odličan način za izbacivanje stresa. Uzmite papir ili plakati te stare časopise ili potražite slike koje opisuju što želite.

Pronađite slike onoga što želite imati u svom životu, poput kuće iz snova, mjesta koja želite putovati, što god želite. Zatim ih postavite na svoj plakat. Ovdje možete biti kreativni koliko god želite, uz slike crtajte, pišite dodajte svoj kreativni izričaj. Ploču stavite na vidljivo mjesto, pokraj vašeg kreveta ili iznad radnog stola.

Mantre

Mantre su sjajno pomagalo za manifestaciju jer govorite ono što hoćete postati u postojanju. Odlučite se za jednostavnu frazu koja ističe vaše želje. (Niste sigurni odakle započeti? Pomoći ćemo vam smisliti savršenu mantru.)

Zatim, deset do dvadeset minuta dnevno, odmah nakon što se probudite i prije spavanja, meditirajte uz pomoć mantre, obavezno govoreći to u sadašnjem vremenu. Očistite svoj um od svega, osim mantre i osjećaja koji dolaze s tim.

Zakon privlačenja –  Savjeti za manifestiranje

Prvo pravilo zakona privlačnosti je da se morate odvojiti od ishoda. Najveći problem koji ljudi imaju s očitovanjem je taj da su previše fokusirani na ishod. Neki čak odustaju ako se ono što žele ne dogodi odmah.

Manifestacija je pad povjerenja sa svemirom. Vjerujte da će se ono što tražite tražiti i nastaviti s vašim životom dok svemir djeluje na njemu. Bi li bio sretan kad bi te netko zamolio da nešto učiniš, a onda bi te stalno gnjavio zbog toga? Naravno da ne – i svemir se to ne sviđa. Zato budite strpljivi.

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Izraziti zahvalnost.  Ako od nekoga primite poklon, prvo što kažete je ”hvala”, zar ne? Ako nešto želite, sjetite se zahvaliti svemiru što vam je pomogao. Zapamtite, ponašate se kao da već imate ono što želite, zato unaprijed zahvalite svemiru.

Naučite kako koristiti zakon privlačnosti u svakodnevnom životu

Iako postoji mnogo filozofije iza zakona privlačenja, možete ga početi koristiti čim shvatite da on funkcionira. Čak i na malim svakodnevnim stvarima u životu.

Prema thelawofattraction.com prvo što treba zapamtiti je nužno biti svjestan svojih misli. Tako ćete bolje moći filtrirati negativno od pozitivnog. Moći ćete se boriti protiv negativnih misli kako biste stvorili sretniju i zdraviju sliku sami o sebi pa onda o svijetu.

Mnoge su metode za dobiti ono što želite

Postoje deseci različitih načina kako uvrstiti znanje zakona privlačnosti u vaš svakodnevni život. Iako ovo sve možda zvuči previše i prezahtjevno, malene promjene svaki dan kroz nekoliko tjedana vježbi, će vas dovesti do krajnjeg cilja i postat će prirodna reakcija koja će biti dio vaše svakodnevice.

Vizualizacija kao moćan alat za ono što želite

Kreativna vizualizacija je temelj korištenja zakona privlačnosti, a meditacija je dio procesa. Trebali bi dnevno odvojiti 10 do 15 minuta na razmišljanje o životu kakvog želite imati. Ovo stalno ponavljamo jer je ovo zapravo i najbitnije.

Morate njegovati i nadograđivati tu sliku svakim danom sve više i više. To je više od pukog maštanja. Potrebno je te mentalne slike dovesti do realnosti. Budite precizni u onome što želite, što više vremena provodite u razmišljanju o onome što zaista želite, to će biti lakše doći do stvarnih rješenja.

anka, kod 13, zara tarot

ANKA

Nedostupna

Kod: 13

Nazovi 064 500 555 i upiši 13

Tel: 0,46 €/min (3,49 kn), Mob: 0,63 €/min (4,78 kn)

U lošem periodu života, obuzeta strahovima, ušla sam u svijet tarota koji mi je omogućio da preispitam sebe i dao mi smjernice za dalje. Mogućnost da se nađe rješenje problema čovjeku daje nadu, a upravo mi je to omogućio tarot. Svojim iskustvom već 12 godina pomažem ljudima, dopustite da to isto učinim za vas. Pomoći ću vam da se fokusirate na ljepotu, ljubav i sreću. Sve ružno će nestati. Život je onakav kakvog ga izaberemo. Ja vjerujem da je lijep. Tehnike koje koristim: tarot, karte sudbine (Vadim Zeland), visak, motivacijski razgovori, energetski tretmani

Pogledaj profil

Zadržati fokus na onome što žele. Pronađite svoj fokus i svoju metodu vizualizacije i krenite već danas.

Mi smo mali dio u velikom Svemiru

Sve ono što ne razumijemo, što nam je nedokučivo i neshvatljivo nije nužno i pogrešno. Možete sebi omogućiti bolji život, ali samo ako zaista vjerujte u to. Drugim riječima, vjerujte u zakon privlačnosti.

Zapeli ste u kolotečini i ne znate kako se iz nje izvući, ne brinite, niste jedini. Ljudima je ponekad potrebno samo malo usmjeravanja kako bi doživjeli svoj puni potencijal. Javite se i zajedno ćemo pronaći bolje sutra.

Više objava