Peti planet od Sunca, Jupiter, od 20. travnja 2024. godine boravi u zemljanom, stabilnom i senzualnom znaku Bika, te se tamo susreće u konjunkciji sa Uranom, sedmim planetom od Sunca, planetom neočekivanih promjena u području društvenih vrijednosti i struktura. Posljednja ekspanzija i revolucija bila je 2011. godine, a sljedeća će tek biti 2037. 

Jupiter, planet ekspanzije, prosperiteta i sreće, poznat je kao najveći planet u Sunčevom sustavu, a ime je dobio po rimskom kralju bogova, što odražava njegovu dominantnu i moćnu prirodu. Jedna od najpoznatijih značajki Jupitera je Velika crvena pjega, ogromna oluja koja traje već stoljećima. 

divna,kod 15 zara tarot

DIVNA

Nedostupna

Kod: 15

Intuitivni empat koji cijeli život aktivno djeluje u spiritualnom svijetu, blisko surađuje s duhovnim vodičima i strastveno želi usmjeriti duše, koje se osjećaju izgubljene, na putu zvanom život. Ovdje smo došli učiti, rasti, podučavati, širiti svjetlo, podizati vibraciju i pomoći drugima. Stoga mi je veliko zadovoljstvo pokazati vam kako da vidite stvari jasnije i da krenete naprijed. Nudim Vam siguran kanal između svjetova kao pozitivan prostor za postizanje mira i čistoće duše. Nudim vam kartu za vaše duhovno putovanje, osvrćem se na prošle živote i na sadašnjost kako bismo zajedno utjecali na budućnost. Astrologijom, numerologijom, usporednim horoskopom i natalnom kartom otkrivam utjecaj i povezanost duša na ljubavnom ili poslovnom planu te koristim tarot za potvrdu i jasnoću. Duša ste Vi, energija koja oživljava tijelo, svjetluca u očima i koja nije došla ovdje bez plana, već je odredila put i programirala ga. Aura štiti od entiteta i nepoželjnih energija što je u normalnim okolnostima dovoljna zaštita, no postoje stanja u kojima je zaštita oslabljena i to je prilika za prodor nepoželjnih entiteta. Dobri ili loši, ne bi smjeli biti u našoj auri i našem okruženju jer kradu energiju, čine nas umornim, bezvoljnim, potiču ovisnosti i imaju veliki utjecaj na teže zdravstvene probleme. Tumačenjem snova, motivacijskim i duhovnim razgovorima proučavam i otkrivam vrstu energije koja se trenutno vrti oko vas te vam je individualnim pristupom i potrebnim svakodnevnim afirmacijama približavam kako biste je upoznali, zahvalili se i uklonili je. Usmjerit ću vas kako da prepoznate znakove i pratite svoj put s osjećajem povjerenja i sigurnosti u sebe, da bez obzira gdje se nalazite, imate osjećaj da je sve u redu i da će tako i u budućnosti biti. Ne dozvolite da strahovi s kojima se ne suočite postanu vaša ograničenja, da vas sutra boli misao da ste mogli, a niste htjeli ili da ste željeli, a niste smjeli. Tehnike koje koristim: astrologija i numerologija ljubavnih i poslovnih odnosa usporednim horoskopom i natalnom kartom, tarot, motivacijski i duhovni razgovori sa svakodnevnim afirmacijama

Pogledaj profil

Iako je s vremenom promijenila oblik i veličinu, i dalje je jedan od najupečatljivijih fenomena u Sunčevom sustavu. Jupiter ima izuzetno snažno magnetno polje, koje je deset puta jače od Zemljinog, a masivna veličina i utjecaj čine ga ključnim igračem u oblikovanju Sunčevog sustava te izvorom nevjerojatnih astrofizičkih fenomena koji neprestano iznenađuju i inspiriraju. 

Fokus ovog spoja će biti na materijalnim vrijednostima

Bikom vlada Venera, planet ljubavi, užitka i materijalnih dobara, stoga je fokus ove konjunkcije usmjeren je na materijalne vrijednosti i stabilnost. Jupiter u Biku potiče optimizam u vezi s financijskim tržištima i ekonomijom općenito, a istovremeno, Uran u Biku donosi neočekivane promjene potičući inovacije i tehnološki napredak. 

Ova konstelacija ima poseban utjecaj na stabilnost valuta, cijena nekretnina i vrijednosti prirodnih resursa poput zlata, srebra ili naftnih derivata. Donosi procvat u području poljoprivrede, prehrambene industrije i svih sfera koje su povezane s proizvodnjom i potrošnjom hrane. Potaknut će društvene promjene i revoluciju u područjima koja se tiču ekonomske pravde i sigurnosti te aktivirati ljude da budu otvoreniji za promjene i inovacije u načinu poslovanja. 

Kombinacija Jupitera i Urana nosi sa sobom dinamičnu energiju koja potiče na optimizam, hrabrost i želju za istraživanjem novih područja jer donosi proširenje horizonta, potiče rast i prosperitet, dok Uran naglašava originalnost, eksperimentiranje i potrebu za oslobođenjem od ustaljenih obrazaca.

Što ova konjunkcija govori o polju ljubavi?

Astrološka konfiguracija Jupitera u konjunkciji s Uranom u Biku također ima značajan utjecaj na području ljubavi i odnosa. Iako se tradicionalno ova kombinacija više povezuje s materijalnim aspektima života, njezin utjecaj osjetit će se i u sferi ljubavi i međuljudskih odnosa. Jupiter simbolizira optimizam i sreću, dok Uran donosi neočekivane promjene, originalnost i slobodu, te kad se ovi planeti susretnu u konjunkciji, njihova kombinacija će potaknuti osjećaj uzbuđenja, avanturizma i želje za eksperimentiranjem u ljubavnom životu. 

Znak Bika dodaje element stabilnosti, osjetilnosti i praktičnosti, a to znači da će ljubavni odnosi pod utjecajem ove konjunkcije imati tendenciju da budu temeljeni na stabilnosti i sigurnosti, te potaknuti ljude da budu otvoreniji za eksperimentiranje s novim idejama, stilovima veza i načinima izražavanja ljubavi. Potaknut će spontane susrete, neočekivane romantične geste i intenzivne emocionalne doživljaje, međutim također može dovesti do brzih promjena u ljubavnom životu, poput naglih početaka i završetaka veza, ali i stvaranja dublje povezanosti s partnerom.

Saznajte što vama konkretno donosi spoj Jupitera i Urana

Utjecaj svake konjunkcije pa tako i ove je individualan te ovisi o nizu drugih faktora u natalnoj karti svake osobe. Ipak, u globalnom smislu, Jupiter u konjunkciji s Uranom u Biku donosi uzbuđenje, promjene i nove perspektive u ljubavni život, pružajući priliku za rast, osobni razvoj i dublje povezanosti s voljenom osobom. Međutim, važno je imati na umu da kombinacija Jupitera i Urana donosi iznenadne promjene te je potrebno biti otvoren za nove ideje i prilike koje se mogu pojaviti, prilagoditi se dinamičnom okruženju koje ova konstelacija donosi. Važno je biti svjestan tih iznenadnih promjena koje zahtijevaju prilagodbu i fleksibilnost. 

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

U konačnici, Jupiter u konjunkciji s Uranom u Biku nosi sa sobom obećanje proširenja, inovacija i revolucije te je važno koristiti ove energije kako bismo stvorili prosperitetno i održivo društvo koje odražava potrebe i vrijednosti suvremenog doba.

Više objava