prosli zivot

Bez obzira na to vjerujete li u prošle živote ili ne, introspekcija i razmišljanje o tome kako prošla iskustva, čak i ona iz sadašnjeg života oblikuju našu sadašnjost, mogu biti koristan alat za osobni razvoj i samorazumijevanje. 

Što su prošli životi? 

Prošli životi odnose se na prethodne reinkarnacije duše. Prema učenjima, svaka osoba je proživjela mnoge živote prije sadašnjeg, svaki sa specifičnim lekcijama i izazovima. Ove reinkarnacije nisu nužno linearne jer duša može birati različite vremenske i prostorne kontekste kako bi iskusila širok spektar iskustava. 

divna,kod 15 zara tarot

DIVNA

Nedostupna

Kod: 15

Intuitivni empat koji cijeli život aktivno djeluje u spiritualnom svijetu, blisko surađuje s duhovnim vodičima i strastveno želi usmjeriti duše, koje se osjećaju izgubljene, na putu zvanom život. Ovdje smo došli učiti, rasti, podučavati, širiti svjetlo, podizati vibraciju i pomoći drugima. Stoga mi je veliko zadovoljstvo pokazati vam kako da vidite stvari jasnije i da krenete naprijed. Nudim Vam siguran kanal između svjetova kao pozitivan prostor za postizanje mira i čistoće duše. Nudim vam kartu za vaše duhovno putovanje, osvrćem se na prošle živote i na sadašnjost kako bismo zajedno utjecali na budućnost. Astrologijom, numerologijom, usporednim horoskopom i natalnom kartom otkrivam utjecaj i povezanost duša na ljubavnom ili poslovnom planu te koristim tarot za potvrdu i jasnoću. Duša ste Vi, energija koja oživljava tijelo, svjetluca u očima i koja nije došla ovdje bez plana, već je odredila put i programirala ga. Aura štiti od entiteta i nepoželjnih energija što je u normalnim okolnostima dovoljna zaštita, no postoje stanja u kojima je zaštita oslabljena i to je prilika za prodor nepoželjnih entiteta. Dobri ili loši, ne bi smjeli biti u našoj auri i našem okruženju jer kradu energiju, čine nas umornim, bezvoljnim, potiču ovisnosti i imaju veliki utjecaj na teže zdravstvene probleme. Tumačenjem snova, motivacijskim i duhovnim razgovorima proučavam i otkrivam vrstu energije koja se trenutno vrti oko vas te vam je individualnim pristupom i potrebnim svakodnevnim afirmacijama približavam kako biste je upoznali, zahvalili se i uklonili je. Usmjerit ću vas kako da prepoznate znakove i pratite svoj put s osjećajem povjerenja i sigurnosti u sebe, da bez obzira gdje se nalazite, imate osjećaj da je sve u redu i da će tako i u budućnosti biti. Ne dozvolite da strahovi s kojima se ne suočite postanu vaša ograničenja, da vas sutra boli misao da ste mogli, a niste htjeli ili da ste željeli, a niste smjeli. Tehnike koje koristim: astrologija i numerologija ljubavnih i poslovnih odnosa usporednim horoskopom i natalnom kartom, tarot, motivacijski i duhovni razgovori sa svakodnevnim afirmacijama

Pogledaj profil

Prošli životi, bilo da ih se doživljava kao stvarne ili simbolične, pružaju bogat okvir za razumijevanje sadašnjeg života jer istraživanje prošlih života pomaže oblikovati bolju sadašnjost i budućnost. 

Utjecaj prošlih života na sadašnji kroz karmičke lekcije

Karma je podsjetnik da su postupci važni i da imaju dalekosežne posljedice od djela iz prošlih života do djela koje se manifestiraju u sadašnjem životu. Na primjer, ako smo činili dobra djela u prošlom životu, mogli bismo doživjeti pozitivne rezultate u sadašnjem životu, dok negativna djela mogu donijeti izazove i patnju u kojoj leži prihvaćanje odgovornosti za svoje postupke i težnja prema pozitivnim promjenama. 

Prema karmičkom zakonu, svaki postupak, bilo mislima, riječima ili djelima, stvara energiju koja će se vratiti u nekom obliku. Ova energija može se prenijeti na različite aspekte našeg života, formirati sudbinu i okolnosti te utjecati na sadašnju situaciju ili buduće živote. Karmički utjecaji često se manifestiraju kroz susrete i odnose s ljudima s kojima postoje nerazriješeni karmički dugovi iz prošlih života, što dovodi do izazovnih ili ispunjavajućih veza, a tada svjesnost o karmičkim utjecajima pomaže u razumijevanju i rješavanju nesporazuma u međuljudskim odnosima. 

Naši najbliži odnosi, s roditeljima, partnerima, djecom i prijateljima imaju korijene u prošlim životima. Iako možda nije moguće u potpunosti kontrolirati sve aspekte karme, postoje načini kako svjesno raditi na poboljšanju karmičke situacije, živjeti odgovornije, stvarati pozitivnu energiju, suosjećati, te poštenjem poboljšati i oblikovati životni put. Abrakadabra, budite svjesni svojih misli, riječi i djela te se redovito reflektirajte o svojim postupcima i nastojte biti suosjećajni, pošteni i velikodušni. Oprostite sebi i drugima za prošle pogreške jer pomirenje s ljudima s kojima imate nerazriješene konflikte oslobađa negativnu karmu i useljava unutarnji mir. 

Utjecaj prošlih života na sadašnji kroz talente, fobije i strahove

Mnogi ljudi vjeruju da talenti i sposobnosti koje posjeduju dolaze iz prošlih života. Na primjer, dijete koje pokazuje izvanredan talent za muziku, sport ili umjetnost moglo bi nositi sa sobom iskustva i vještine iz prethodnih života. Neobjašnjivi strahovi i fobije mogu predstavljati izvor velike nelagode i stresa u svakodnevnom životu te iako se mogu povezati s iskustvima iz djetinjstva ili traumama iz sadašnjeg života, postoji i teorija da neki strahovi potječu iz traumatičnih iskustava iz prošlih života kao na primjer strah od vožnje auta, strah od vode, visine ili vatre. 

Istraživanje prošlih života

Postoje različite metode za istraživanje prošlih života, uključujući regresiju prošlih života, meditaciju, snove i intuitivna čitanja. Pod vodstvom iskusnog terapeuta dubokom meditacijom i samorefleksijom, može se steći uvid u prošle živote te istražiti i shvatiti kako utječu na njihov sadašnji život. Jedna od metoda je i karmička astrologija kao grana astrologije koja se fokusira na razumijevanje prošlih života i njihove posljedice u sadašnjem životu. 

Glavna ideja karmičke astrologije je da prošli životi ostavljaju energetske tragove koji se mogu otkriti putem položaja planeta i njihovih aspekata u natalnoj karti pružajući jedinstveni alat za istraživanje prošlih života i njihovih utjecaja na sadašnjost.

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

 

Kroz analizu Mjesečevih čvorova, retrogradnih planeta, Plutona i ostalih planeta dolazi do dubljeg razumijevanja karmičkih izazova, svjesnom radu na osobnom razvoju, prevladavanju starih obrazaca i ispunjenju duhovne misije. Život je dio šireg kozmičkog plana, gdje svaki trenutak i iskustvo nose potencijal za evoluciju i transformaciju. 

Ako ste zainteresirani za dublje razumijevanje svoje natalne karte, karmičkih utjecaja ili jednostavno želite saznati više o sebi, kontaktirajte nas. Kroz astrološke konzultacije iskoristite priliku za dublje razumijevanje sebe i svojih životnih putanja, a možete i otkriti nove perspektive te riješiti karmičke izazove i dugove.

Više objava