horoskopski znakovi i trošenje

Za vas smo pripremili astrološki vodič povodom Black Friday shopping ludnice koji otkriva utjecaj planeta i horoskopskog znaka na financijske odluke te na što treba pripaziti prilikom donošenja odluka. 

Astrološki aspekti i financije

Aspekti su kutni odnosi između planeta koji, između ostalog, mogu prikazati ključne trenutke financijskih prilika i opreza, stoga ako postoji nesigurnost prilikom razmatranja financijskih odluka konzultirajte se sa astrologom od povjerenja koji promatra utjecaj ključnih planeta na financije. 

divna,kod 15 zara tarot

DIVNA

Nedostupna

Kod: 15

Intuitivni empat koji cijeli život aktivno djeluje u spiritualnom svijetu, blisko surađuje s duhovnim vodičima i strastveno želi usmjeriti duše, koje se osjećaju izgubljene, na putu zvanom život. Ovdje smo došli učiti, rasti, podučavati, širiti svjetlo, podizati vibraciju i pomoći drugima. Stoga mi je veliko zadovoljstvo pokazati vam kako da vidite stvari jasnije i da krenete naprijed. Nudim Vam siguran kanal između svjetova kao pozitivan prostor za postizanje mira i čistoće duše. Nudim vam kartu za vaše duhovno putovanje, osvrćem se na prošle živote i na sadašnjost kako bismo zajedno utjecali na budućnost. Astrologijom, numerologijom, usporednim horoskopom i natalnom kartom otkrivam utjecaj i povezanost duša na ljubavnom ili poslovnom planu te koristim tarot za potvrdu i jasnoću. Duša ste Vi, energija koja oživljava tijelo, svjetluca u očima i koja nije došla ovdje bez plana, već je odredila put i programirala ga. Aura štiti od entiteta i nepoželjnih energija što je u normalnim okolnostima dovoljna zaštita, no postoje stanja u kojima je zaštita oslabljena i to je prilika za prodor nepoželjnih entiteta. Dobri ili loši, ne bi smjeli biti u našoj auri i našem okruženju jer kradu energiju, čine nas umornim, bezvoljnim, potiču ovisnosti i imaju veliki utjecaj na teže zdravstvene probleme. Tumačenjem snova, motivacijskim i duhovnim razgovorima proučavam i otkrivam vrstu energije koja se trenutno vrti oko vas te vam je individualnim pristupom i potrebnim svakodnevnim afirmacijama približavam kako biste je upoznali, zahvalili se i uklonili je. Usmjerit ću vas kako da prepoznate znakove i pratite svoj put s osjećajem povjerenja i sigurnosti u sebe, da bez obzira gdje se nalazite, imate osjećaj da je sve u redu i da će tako i u budućnosti biti. Ne dozvolite da strahovi s kojima se ne suočite postanu vaša ograničenja, da vas sutra boli misao da ste mogli, a niste htjeli ili da ste željeli, a niste smjeli. Tehnike koje koristim: astrologija i numerologija ljubavnih i poslovnih odnosa usporednim horoskopom i natalnom kartom, tarot, motivacijski i duhovni razgovori sa svakodnevnim afirmacijama

Pogledaj profil

Ključni planeti na koje treba obratiti pažnju uključuju Merkur, Veneru, Jupiter i Saturn. Merkur ukazuje na posebne talente za prodaju, pregovore i pravilno upravljanje novcem, a Venera na generiranje prihoda kroz umjetnosti i kreativnu industriju. Jupiter označava sretne financijske prilike ili veliki uspjeh u poslu dok Saturn kroz prepreke uči o upornosti i obećava dobru financijsku disciplinu. 

Za dublju i osobnu analizu vaših financijskih prilika, neprilika i mogućnosti javite se našim stručnim astrolozima koji će vam rado odgovoriti na upite vezane uz posao i financije. 

Financijske odluke i shopping navike kroz horoskop

potražite svoj horoskopski znak i podznak te pročitajte što možete očekivati u dane Black Friday popusta i shopping ludnice!

Znak koji je najskloniji trošenju na luksuzne stvari su društvene Vage. Poznate po svojoj ljubavi prema estetici i modi uživaju u procesu kupovine tražeći ravnotežu između cijene i kvalitete. Black Friday je prilika da pronađu kvalitetnu odjeću po povoljnim cijenama i uživaju s prijateljima. Međutim, ako ih privuku stilski sofisticirani komadi odjeće mogu se suočiti s izazovima u financijskoj organizaciji, stoga odgovorno razmišljajte o štednji da izbjegnete nepotrebne troškove. 

Slijede Bikovi koji su također skloni kupovini luksuznih stvari, vole kvalitetnu i udobnu odjeću. Praktični su pa se tijekom Black Friday ludnice neće prepuštati gužvama i natjecateljskom duhu. Nisu skloni riziku već pažljivo istražuju i biraju trajno vrijedne stvari. Stabilni su u štednji  i dobri u upravljanju novcem što ih čini odgovornim financijskim upraviteljima. 

Glamurozni Lavovi  imaju ormar pun je ekskluzivne odjeće koja privlači pozornost jer Lavovi vole biti u središtu pažnje. Skloni su trošenju na luksuzne stvari što predstavlja izazov sa štednjom, međutim ako pažljivo razmotre sve svoje investicije i stabilne prilike usmjere na dugoročno planiranje, Black Friday im je prilika da pronađu komade koji će dodatno istaknuti njihovu osobnost. 

Strastveni Škorpioni vole skupocjene i luksuzne stvari te su spremni potrošiti na komade koji izražavaju tu strastvenu prirodu, a to ponekad uzrokuje rizične financijske odluke. Međutim, uporni su te odgovornim financijskim upravljanjem ostvaruju velike dobitke pa će Black Friday iskoristiti za kupovinu odjeće koja će istaknuti tu moć. 

Blizanci su znatiželjni i brzo mijenjajući znak kojima je Black Friday nepredvidljiv zbog istraživanja novih trgovina i modnih trendova. Vole eksperimentirati s različitim stilovima što ih dovodi često do nepotrebnih raznolikih troškova. 

Ribe često kupuju umjetničke i jedinstvene komade odjeće, pa Black Friday uključuje traženje odjeće koja izražava njihovu emocionalnu dubinu i maštoviti aspekt. Intuitivne i osjećajne, ponekad se teško nose s financijskim stresom, no pažljivo planiranje smanjuje im osjećaj financijske nesigurnosti. 

Ambiciozni Ovnovi vole akciju i vrlo su odvažni u potrazi za najboljim trendi komadima. Stil im je hrabar i samopouzdan, a odluke brze, odlučne i sklone kupovini na temelju trenutnih želja. Dobro se snalaze u gužvama i natjecateljskom okruženju, a njihov pristup Black Friday ludnici je brz i strastven. Međutim, entuzijastični su i time podložni riziku upuštajući se impulzivno u ulaganja, stoga oprezno s nepotrebnom potrošnjom, jer postoji potencijal za velike gubitke. 

Osjećajni Rakovi vole odjeću koja im pruža udobnost, sigurnost i imaju sentimentalnu vrijednost. Obiteljski su orijentirani, skloni emocionalnoj kupovini pa mogu potrošiti vrijeme pažljivo birajući poklone, a Black Friday im je prilika da kupe poklone za svoje najbliže. Međutim, oprezno s troškovima i obratite pažnju na dugove. 

Djevice marljivo planiraju i upravljaju financijama, pa će i svoju kupovinu tijekom Black Friday-a pažljivo planirati. Praktične su i biraju stvari koje su im stvarno potrebne te neće  gubiti vrijeme na nepotrebne kupovine. Njezina pedantna organiziranost i fokusiranost na dugoročna planiranja donosi joj financijsku sreću i sigurnost. 

Strijelci, avanturisti i istraživači, troše na odjeću koja podržava njihov aktivan način života i strast prema putovanjima. Black Friday će iskoristiti kao priliku istraživanje različitih trgovina i kupovinu nove opreme za svoje avanture. Za izbjegavanje rizika, savjetuje se konzultacija s nekim tko se razumije u financijsko upravljanje. 

Ozbiljni i praktični Jarci kupuju odjeću koji je prikladna za poslovne situacije i odražava njihovu ozbiljnost. Njihov pristup kupovini obično uključuje planiranje i razmatranje dugoročnih potreba pa će tijekom Black Friday-a tražiti stvari koje su funkcionalne i dugoročne vrijednosti. Neće se prepuštati impulzivnoj kupovini, već će odgovorno i disciplinirano paziti da kupovina ima svrhu. 

Nekonvencionalni Vodenjaci vole originalne i jedinstvene komade odjeće koji odražavaju njihovu kreativnu i neovisnu prirodu. Njihovi shopping dani uključuju traženje ekscentričnih komada, a Black Friday je prilika da pronađu originalne modne dodatke koji odražavaju njihovu jedinstvenu osobnost. 

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Zaključno, nadam se da će vam ovi citati donijeti osmijeh ili malo inspiracije u vašim shopping avanturama. “Kupujte ono što volite, a ne ono što je u trendu. Trendovi dolaze i prolaze, ali stil je vječan.” Nepoznati autor, “Kupovina je poput loše veze. Počinje s uzbuđenjem, a završava s pitanjem gdje smo pogriješili.” – Carrie Bradshaw (iz serije “Seks i grad”).

Više objava