Sunce u Lavu: hakuna matata, zara tarot

Toplo Sunce je u hrabrom Lavu od 22. srpnja do 23. kolovoza 2023. godine i idealna je prilika da zablistate i dodate dašak boje životu. 

Sputava li vas u životu strah?

Prvo udahnite i zamislite, koliko je puta do sada pravi problem bio to što se niste znali nositi s problemom? Živjeli ste s idejom da morate učiniti nešto posebno, no također čekali nekoga tko će probuditi vašeg uspavanog lava i dati mu smjernice kada i kako da to nešto posebno i učini. 

divna,kod 15 zara tarot

DIVNA

Nedostupna

Kod: 15

Intuitivni empat koji cijeli život aktivno djeluje u spiritualnom svijetu, blisko surađuje s duhovnim vodičima i strastveno želi usmjeriti duše, koje se osjećaju izgubljene, na putu zvanom život. Ovdje smo došli učiti, rasti, podučavati, širiti svjetlo, podizati vibraciju i pomoći drugima. Stoga mi je veliko zadovoljstvo pokazati vam kako da vidite stvari jasnije i da krenete naprijed. Nudim Vam siguran kanal između svjetova kao pozitivan prostor za postizanje mira i čistoće duše. Nudim vam kartu za vaše duhovno putovanje, osvrćem se na prošle živote i na sadašnjost kako bismo zajedno utjecali na budućnost. Astrologijom, numerologijom, usporednim horoskopom i natalnom kartom otkrivam utjecaj i povezanost duša na ljubavnom ili poslovnom planu te koristim tarot za potvrdu i jasnoću. Duša ste Vi, energija koja oživljava tijelo, svjetluca u očima i koja nije došla ovdje bez plana, već je odredila put i programirala ga. Aura štiti od entiteta i nepoželjnih energija što je u normalnim okolnostima dovoljna zaštita, no postoje stanja u kojima je zaštita oslabljena i to je prilika za prodor nepoželjnih entiteta. Dobri ili loši, ne bi smjeli biti u našoj auri i našem okruženju jer kradu energiju, čine nas umornim, bezvoljnim, potiču ovisnosti i imaju veliki utjecaj na teže zdravstvene probleme. Tumačenjem snova, motivacijskim i duhovnim razgovorima proučavam i otkrivam vrstu energije koja se trenutno vrti oko vas te vam je individualnim pristupom i potrebnim svakodnevnim afirmacijama približavam kako biste je upoznali, zahvalili se i uklonili je. Usmjerit ću vas kako da prepoznate znakove i pratite svoj put s osjećajem povjerenja i sigurnosti u sebe, da bez obzira gdje se nalazite, imate osjećaj da je sve u redu i da će tako i u budućnosti biti. Ne dozvolite da strahovi s kojima se ne suočite postanu vaša ograničenja, da vas sutra boli misao da ste mogli, a niste htjeli ili da ste željeli, a niste smjeli. Tehnike koje koristim: astrologija i numerologija ljubavnih i poslovnih odnosa usporednim horoskopom i natalnom kartom, tarot, motivacijski i duhovni razgovori sa svakodnevnim afirmacijama

Pogledaj profil

Međutim, kad se taj nametnuti kolektivni mit nije dogodio, tada je nastao problem i prvo se javio osjećaj razočaranja, zatim osjećaj tjeskobe koji je uz strah samo pogoršavao situaciju.

Taj prvi korak tada je najteži, i svima je poznat kao odluka, hrabrost je odluka i ključno rješenje je učiniti taj korak. Sve dok prvo tražite odgovor na pitanje što vas to čeka naprijed, zapravo ne idete nigdje i ništa vas ne čeka naprijed. Dok tako odugovlačite moglo bi vam postati žao što nemate hrabrosti živjeti svoju bajku onako kako ste je zamišljali. Svaki novi korak je rizik, no zar to znači da ne biste trebali ići naprijed?  

Ono što stoji između je volja da pokušate i uvjerenje da je to moguće. Američki književnik Mark Twain objasnio je to ovako “Hrabrost nije nedostatak straha. To je djelovanje usprkos njemu.”. Učinite ono čega se bojite jer opet ne možete biti hrabri ako se ne bojite. 

Saznajmo zajedno, bez straha, što možemo očekivati od ovog hrabrog i energičnog Sunca u Lavu!

Sunce u Lavu kroz kreativnost

Kada je u Lavu, Sunce je tada ponosno, otvoreno i razigrano. Cvjetajte, uživajte i izražavajte se velikodušno i veličanstveno u svojim gestama i stavovima. Idite velikim putem, motivirani idejom stjecanja poštovanja i naklonosti, a kroz radost, humor i toplinu izražavajte se prirodnije. Ovaj tranzit donosi snažnu, dinamičnu i izraženu energiju jer je Sunce planetarni simbol svjetla, vitalnosti i samosvijesti, dok je Lav vatreni znak povezan s kreativnošću i strašću.

Kroz kreativnost i strast Sunce u Lavu potiče energiju prema onome što volite raditi. Ovo je dobro vrijeme da se posvetite svojim kreativnim projektima, hobijima ili bilo kojoj aktivnosti koja vas ispunjava. Lav je kreativni znak, pa u ovom razdoblju možete osjetiti povećanu inspiraciju i strast za svoje kreativne projekte. Bit ćete otvoreni za eksperimentiranje i izražavanje svoje autentičnosti i osobnosti jer Sunce predstavlja srž osobnosti, a Lav je znak koji voli biti primijećen i izraziti se. 

Sunce u Lavu kroz ljubav

Sunce u Lavu često donosi intenzivnu i  strastvenu ljubavnu energiju. Očekuju vas strastvene veze, romantične avanture i emocionalno ispunjenje. Možete biti privlačni drugima i osjećati se spremni za romantične veze ili avanture. Budite otvoreni za izražavanje ljubavi i pažnje prema voljenim osobama. Ipak, pripazite da se previše ne zanesete i održite ravnotežu između strasti i razuma. 

Sunce u Lavu kroz samopouzdanje

Kombinacija ovih dviju energija obično donosi dramatične i intenzivne promjene, kako na individualnoj tako i na kolektivnoj razini. Ono što možete očekivati su samopouzdanje i hrabrost jer će Sunce u Lavu donijeti taj moćan osjećaj samopouzdanja, hrabrosti i unutarnje snage. Osjećat ćete se sposobnima prihvatiti izazove i izražavati se na samouvjeren način. Povećanom samosvijesti ovaj tranzit potaknut će da se usredotočite na vlastitu individualnost, i izražavanje autentične verzije sebe. Možete se osjećati hrabriji i motiviraniji za postizanje svojih ciljeva. Tijekom ovog razdoblja možete osjetiti potrebu da se istaknete, bilo svojim stilom odijevanja, govorom i postupcima. 

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Karizma može biti vrlo uočljiva i privući pozornost drugih i potaknuti sklonost preuzimanja vodstva ili postati središte pozornosti i aktivnosti. Izražavanjem se lako možete istaknuti i privući pozornost pa možda i osjećati potrebu da se javno izrazite ili da pokažete svoje talente drugima. Lav je znak vodstva, i njegove voditeljske kvalitete mogu motivirati i potaknuti želju da preuzmete vodstvo u određenim situacijama i budete inspiracija drugima. 

Međutim, na strani sjene možete postati egocentrični i tašti, pa ne zaboravite koliko je važno obratiti pozornost na druge, shvatiti razliku između pokušaja i odlučivanje te biti svjesni da vodstvo nosi i odgovornost. 

Sunce u Lavu kroz razumijevanje

Važno je razumjeti da je svaka osoba jedinstvena, a utjecaj Sunca u Lavu, kao i svako iskustvo tijekom tog tranzita razlikuje se ovisno od individualne natalne karte, osobnom razvoju i drugih aspekata. Navedeni opisi su kao i inače, opće smjernice i ne odnose se na svakog pojedinca. Korisno je zato konzultirati se s astrologom za preciznije i osobnije tumačenje tranzita, međutim vi birate kako ćete se nositi s problemom.

Priča o kralju lavova je ustvari priča znaka Lava koji treba shvatiti da autoritet radi autoriteta nema smisla i da jedino kad se čovjek okreće vlastitim vrijednostima iz kojih stvara djela, pomaže drugima i tada dobiva stvarni autoritet. Naučite ne uzimati za ozbiljno što govore negativni ljudi. Samo onaj tko je nezadovoljan sobom i tko nema hrabrosti raditi na sebi, ima potrebu tražiti greške u drugima. Zato poštujte sebe i klonite se negativnih ljudi jer oni imaju problem za svako rješenje. Imati neiskvareno srce u ovom surovom svijetu znak je hrabrosti, a ne slabosti.

Više objava