Ako nikada niste bili u poziciji da ste druga žena, ljubavnica ili ljubavnik, gotovo je nemoguće zamisliti kako je to. Napori kroz koje prolazite mogu se usporediti s penjanjem na Velebit u japankama. Nitko ne zna zašto to radite ali vi to i dalje činite i ništa drugo ne možete poduzeti. Stigme koje se vežu uz ovu osjetljivu temu su mnoge, ali što to znači za osobe kojima ovo nije samo tema, nego život koji žive svakog dana?

Čini se da se muškarcima uvijek nekako progleda kroz prste kada je riječ o pogreškama u vezi, imaju više od jednog partnera, varaju, time se i hvale, ma prilično rade sve što žele. Žene ne mogu tako graciozno kliziti ispod radara, no u tome svejedno nekako uspijevaju. Zbog čega se u društvu tolerira nevjera muškaraca, a žene bivaju javno linčovane?

Ljubav ili ljubavnica

Da ste ljubavnica na vas stavlja veliki teret, o tome ne možete naglas govoriti iz straha od javne sramote ili podsmijeha. Tako će ostati sve dok ne izađete iza sjene.
Dakle, umjesto da tražite ljubavne citate o tome da ste druga žena ili se pitate vole li oženjeni muškarci svoje ljubavnice stvarno, pokušajte sagledati svoju jedinstvenu situaciju odvojeno. Čak se i savjetujući s nekim tko vam može pomoći sagledati svati iz druge perspektive.

Pitate li se zbog čega ste se odlučili biti druga žena? Nikada ga niste uspjeli zaboraviti, još uvijek ga volite, čak i kada vas ostavi po stoti put radi supruge. Koji god da razlog bio, ljubav nije definirana ni vremenom ni mjestom, ona je tu, ona postoji.

Postoji li pogrešna ljubav?

Je li ljubav pogrešna? Ako je to ljubav, zašto onda to mora biti tako teško ili mora doći na štetu tuđe sreće? Nije. Ljubav nije definirana ni vašom ni tuđom situacijom. Stvar je u tome što se svijet neće promijeniti preko noći, a vaši motivi se ne temelje na nekoj potrebi da unište drugu vezu ili brak – iako ste ljubavnica, vi jednostavno volite.

Istina je zapravo jednostavna, pomalo i naivna – Dogodilo se. Dogodilo se unatoč vašim najboljim naporima, unatoč vašem moralu, unatoč vašem odgoju, unatoč tome što vam svaki prijatelj govori drugačije. Tu ste gdje jeste, u naizgled neizlaznoj situaciji zamršenih odnosa, potrebe za bliskosti i ljubavi, vi ne možete prestati voljeti tog čovjeka.

MARTA

Slobodna

Kod: 6

Kao empatična i romantična duša koja vjeruje u ljubav i dobrotu među ljudima, često sam kako bih utješila samu sebe odgovore tražila u astrologiji, tarotu, prirodi i među ljudima koji su mi mogli dati smislene odgovore na život koji mi se događa i pomogli mi da vidim situaciju iz druge perspektive. U tom traženju odgovora otkrila sam da i sama posjedujem dar kojim mogu pomoći ljudima koji se osjećaju usamljeno, nesigurno i uplašeno zbog svega što im se događa u životu. Kroz tarot čitanja, energetsko iscjeljivanje i usklađivanje te intuitivne razgovore možemo doći do najboljih riješenja za vaše probleme. Svi odgovori su u nama, a ovo je jedan od ključeva kako da do njih dođemo. Kao pjesnikinja i romantičarka, majstorica sam za ljubavne tegobe, a dašak veselja i životnog optimizma koji ću podijeliti sa vama razvedriti će i najtmurniji dan u kojem ste se danas probudili. Vjerujem da nam se sve događa s razlogom i u pravo vrijeme, a pogled u karte i energetsko usklađivanje bit će Vaš putokaz podrške, utjeha i snaga na Vašem životnom putovanju. Tehnike koje koristim: tarot, reiki, energetsko usklađivanje na daljinu, čišćenje čakri, psihološki i duhovni razgovori, aromaterapija, terapija pisanjem

Pogledaj profil

Čak i kada je teško, jednostavno ne možete odustati od njega. Ali on je oženjen, zaručen, hoda s nekim drugim. Kažete mi, je li ljubav pogrešna? Ako ljubav nije pogrešna, onda nije ni ono što radite.

Sve u pravo vrijeme

Možda imate problem s vremenom. Znači da je ono što osjećate ispravno i istina. To je sudbina u svakom pogledu, samo u krivom vremenu. Vrijeme teče svojim tokom. Ne odgovara nikome i ima tendenciju usporavanja dok na to obraćate pažnju. Zaustavlja se ako se zagledate u to.

Samo zato što je nešto istinito, ispravno i stvarno, ne znači da dolazi u vremenu kada to vama odgovara. Sve dok je nešto ispravno, to će se i dogoditi. Sudbina i vrijeme su dvije vrlo zanimljive stvari, život vam malo daje, malo vam oduzima, ali nikad, ako na to niste spremni.

Budite strpljivi jer se sve događa u pravo vrijeme. Nemojte odmah planuti ako vam se ne javi na vrijeme. Ne dopustite da vas obuzme osjećaj da ste nevidljiva žena, žena u sjeni, koja stalno čeka. Biti druga žena/ ljubavnica i čekati u sjeni nije trajna situacija. Svaki dan, svaki trenutak, sve ima dublje značenje. Postoji milijun zamršenih načina na koje smo povezani jedni s drugima. Svaki vaš sastanak, svaki vaš odnos i lijepa riječ ima svrhu.

Ta svrha nije tu tako da biste odmah mogli i trebali biti zajedno. Vaš život, vaša veza, vaše zajedničko putovanje nema za svrhu samo to da budete zajedno. Oboje se također uklapate u veću sudbinu. Jednu koju ćete oboje ispuniti kad je pravo vrijeme.

Je li pogrešno ovako se osjećati?

Nije pogrešno. To što radite i kako se osjećate nije pogrešno. Ali svijet u cjelini neće razumjeti ono što vi proživljavate u srcu i glavi svakoga dana.
To je privremeni dio vašeg putovanja. Tamna, ali vrlo privremena situacija iz koje izlaz postoji. Postoje samo dvije mogućnosti.

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Prva opcija je da odustanete. Okrećete se svojim putem i zaboravljate odnos zauvijek. Ili, svim srcem idete prema naprijed, znajući da postoji mogućnost da ovo nije samo prolazna avantura. Uzdate se u to da sve što sada radite nije uzalud. Svaki osjećaj krivice, tjeskoba, ljubomora, suza i bol vode do nečeg dobroga.

Vjerujete da postoji svijetlo na kraju tunela, a svaki dan pokušavate doći bliže do svog cilja. Javite nam se kako bismo otkrili je li ovo prava ljubav ili ćete i dalje ostati nevidljiva žena u sjeni.

Više objava