On je stalno vara, ali nikad ju i ne ostavi ostavi. Žena takvog muškarca osjeća ogromnu bol i razočarenje. Ne može se boriti, jer više nema snage, međutim u njoj postoji jedan osjećaj koji taj prevarant nije uništio, a taj osjećaj se zove – nada.

Ta ista nada joj kaže:Vjerojatno te još uvijek voli i  zato ne odlazi zauvijek, ti si važnija od nje i one prije nje…

Muž vas vara, ali vi ostajete zajedno. Žena takvog muškarca se ili potpuno preda ponoru i muževoj izdaji ili se trudi biti bolja od te druge žene… Ona ide protiv svojih vrijednosti, vjerovanja, prirode i osjećaja, a sve u nadi da će ga ponovo “vratiti” sebi i da će još jednom biti obitelj.

Postoje tri razloga zašto supruga trpi muža prevaranta:

  • Kad je bila mala, netko joj je rekao da je ljubav patnja.Postoji vjerojatnost da je barem jednom u životu čula da se za ljubav vječno moraš boriti. Ona je odrasla, ali ta priča je ostala urezana u njenom pamćenju, zato ona svaki dan pati, jer smatra da  tako mora biti… Ali ne mora.
  • Nisko samopoštovanje i opće nerazumijevanje osobnih vrijednosti. Ne može raspoznati što je dobro ponašanje i kako bi se muž trebao ponašati prema ženi. Očekuje od partnera da ju učini sretnom, ali ne zna koji je postupak do te sreće.
  • Nikad sebi nije priznala da je muž vara.Stalno živi u iluzijama, osjeća bol, ali ne dozvoljava da ta bol ispliva  na površinu.

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

A zašto muškarac ne napušta ženu iako je godinama vara ili čak ako ima stalnu ljubavnicu?

  • Njemu je to zgodna situacija. Sa suprugom ima uredan život, harmoniju, dok sa ljubavnicom ima osjećaj avanture i poleta. On je u ovom slučaju dobio sve što je poželio.
  • Njegov bolesni ponos. Laska mu da ga želi nekoliko žena istovremeno. To za njega znači da je on vrijedan te ljubavi i da je i zaslužuje.
  • Razvod mu nije financijski isplativ. To bi značilo da mora podijeliti imovinu sa bivšom suprugom…a s druge strane, opet bi bio na istom kada bi mu ljubavnica zamijenila suprugu, ne može dobiti.
  • Problem do malih nogu. Ne može izgraditi zdrav odnos. Bori se sa jakim osjećajima prema supruzi, ali i prema ljubavnici. Ne može da se odluči za samo jednu ženu.

Očito je da nije problem samo u u ženi nego je najveća krivnja upravo na muškarcu: on je taj koji se bori sam sa sobom, koji pokušava naći svoje mjesto pod suncem. A što je sa ženama takvih muškaraca? Žene koje imaju ovakvog muža trebale bi si postaviti jedno vrlo jednostavno pitanje: “ Želiš li zaista živjeti u takvom braku?”

Više objava