8.4.2024. sa Suncem na 19 stupnjeva Ovna, uzmite list papira, napišite sve što želite nositi sa sobom, sve na što ste ponosni, sve što vas raduje i kakvi želite dalje korćiti u budućnost. Na drugu polovicu papira ispišite sve što mrzite kod sebe, sve čega i koga se želite riješiti iz sebe, iz svoje blizine, iz svoje duše.

Upalite žutu ili zlatnu lučicu, škarama razrežite željeno od neželjenog, spalite komad lista s popisom neželjenog, puhnite pepeo u zrak van i prepustite Univerzumu da sve preuzme i udalji od vas i na taj način postanite “novi ja” jer takvi ćete biti idući ciklus od 18 i pol godina. Strašno? Nije, možda pomalo zastrašujuće ali to je energija ovog Mladog Mjeseca u Ovnu. Pomračenog sa Sjevernim Mjesečevim čvorom i prvoaprilskim retro Merkurom i jedino odabravši promjenu i rezanje svega što ne valja slobodni ulazite u novi ciklus života kakav nam predstoji Plutonom u Vodenjaku!

sandra, kod 10 zara tarot

SANDRA

Nedostupna

Kod: 10

Svoj dar gledanja u tarot karte, tumačenja snova i čitanja znakova s neba naslijedila sam od voljene prabake. Zbog pouka moćne bijele magičarke na život od rane mladosti gledam drugačije od drugih. Tražiti znakove kraj puta, čitati astrološke karte, vjerovati svojoj intuiciji i živjeti u razumijevanja onog što drugi smatraju čudnim iznimna je čast. Ako želite znati kako sve energije Univerzuma usmjeriti da rade za Vas, kako lakše i bezbolnije prebroditi teško razdoblje života, javite mi se sa punim povjerenjem. Znakovi Univerzuma su svuda oko nas, dopustite da ih zajednički otkrijemo i pravilno usmjerimo vašu energiju i djelovanje. Tehnike koje koristim: tarot, astrologija – sve vrste analiza uz astrologiju pitanja, astrologija ljubavnih odnosa i godišnje prognoze, ciganske karte, psihološki razgovori, tumačenje snova

Pogledaj profil

Promjene su tu, samo što nisu, a vi dišite

Kako smo od 25.3. u energijama pomračenja i to jakih, intenzivnih i destruktivnih i ovaj put promjene idu bilo milom bilo silom, savjet je dišite. Uzemljite se u prirodi šetnjom, prihvatite element vode i smirite vatru koja bukti u vama, prošetajte pod suncem i obnovite energiju pozitivne vatre i dišite punim plućima da energija zraka struji kroz vas!

Promjene su tu prihvatili ih mi ili ne, one su sad stvarne, opipljive i vidljive u svakom trenutku, na bolje ili gore ovisi o nama, našem natalu i našoj sposobnosti transformacije. Duša nam je aktivirana sa 25.3., a ego, um, uspjeh, spremnost na prvi korak u novu budućnost aktivira se od 8. travnja i trajno nas mijenja.

Ovo nije članak o apokalipsi ali dolazi nam nova stvarnost

Sunce je na 19 stupnja Ovna i svim orbisom djelovanja zahvaća sve planete jer osim pomračenja imamo i veliko poravnavanje planeta vidljivo i astronomski teleskopom. Ne želim vam nametati članke o apokalipsi jer preživjet ćemo i ovo kao što je čovječanstvo preživjelo i sve do sad ali da nakon nebeskog valcera planeta ove godine ništa nama poznato i stabilno više neće biti nova stvarnost – veliko “DA”!

Pogledajte koje planete su vam u Ovnu, Raku, Vagi i Jarcu, ali i kojim poljima vladaju Sunce, Mars, Saturn i Venera i znat ćete gdje se možete i morate mijenjati da ne bi bili mijenjani na silu! Lavovi i Strijelci ,uz Blizance i Vodenjake definitivno su miljenici ovog poravnavanja planeta ali i velike Sunčeve eklipse i imat će više sreće nego ostali znakovi. Ali ovo je veliko i izrazito karmičko pomračenje Sunca ili Mlad Mjesec koji uz prisustvo SMČ-a ili nove karme i budućnosti, Chirona koji reže i iscjeljuje ili uklanja i regenerira i spaljenog retro Merkura otvara sve posljednjih 18 i pol godina i sili nas da stvaramo novu verziju sebe, novu svoju stvarnost i nove odnose bez obzira kakve oni prirode bili.

A što rade ostali planeti?

Ovo nije tekst kakve ste do sad čitali od mene jer natalna karta ove pomrčine Sunca (ega, uma) je jednostavno rečeno sva svedena na znak Ovna. Sunce, Mjesec, Chiron su na 19 stupnju – dakle Sunce ih sve spaljuje. SMč je na 15., a retro Merkur na 24. stupnju. Venera tek izašla iz sekstila s Plutonom u Vodenjaku spremno ide u ovu goruću gomilu i ni sama ne zna po strast ili po vlast. Samo da i ona odigra svoju ulogu u ovom igrokazu, a kako je u Ovnu žena vatre ili Xena ratnica bit će borbena do iznemoglosti.

Jupiter se polako i sigurno približava zagrljaju Urana  koji će proraditi najkasnije 25. travnja pa u Biku uz ovu Xena Veneru mijenja sve pa čak i Majku Zemlju (sad ćemo vidjeti da i minorni aspekt od 30 stupnjeva je itekako dobar i jak okidač).

I na kraju Mars vladar ove goruće Eklipse je u Ribama, u vodi – gase ga, guše ga, ljut je jer evo Saturn njegov učitelj mu još uvijek ali samo još par dana ne dopušta da položi zadnji ispit (ne zaboravite Saturn je ostarjeli Mars pun iskustva koji priprema mlade sebe ili Marsove na borbu) konjunkcijom na 14 stupnjeva Ribe i nakon savjetovanja sa starcem Nepunom uđe i on u Ovna – svjež, nabrijan i pun vatre stvarati novi život,nove veze…ma novo sve!

Sunce je na 19 stupnjeva Ovna u svojoj egzaltaciji i jače je nego ikad uz svu ovu pobrojenu vojsku, SMČ je budućnost koju tek stvaramo, Merkur je retro samo da nam pokaže sve greške iz prošlosti, planeti su u svom poravnanju i sve u direktnom kretanju. Mlad je Mjesec i promjene su tu spremni ili ne! 
Otpustite prošlost, odrežite sve što vam ne treba više u životu i zaplovite punim jedrima naprijed!

P.s ne zaboravite na ček izobilja i meditaciju! Voli vas vaša Sandra!

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Više objava