Sunce u Škorpionu - ZARA TAROT

Tranzit Sunca je astrološki fenomen koji se događa kad planet ili neki drugi kozmički objekt prolazi između Zemlje i Sunca, prekrivajući dio ili cijelu površinu kroz različite astrološke znakove. Jedan od značajnih događaja je Sunce u Škorpionu koji se ističe svojom mističnom dubinom i transformacijskom prirodom. 

Svi astrološki znakovi imaju svoje specifične osobine i energetske kvalitete, pa se tranzit Sunca kroz znakove tumači prema tim osobinama i sve češće proučava kako bi se razumio potencijalni utjecaj energije u tim razdobljima.

divna,kod 15 zara tarot

DIVNA

Nedostupna

Kod: 15

Intuitivni empat koji cijeli život aktivno djeluje u spiritualnom svijetu, blisko surađuje s duhovnim vodičima i strastveno želi usmjeriti duše, koje se osjećaju izgubljene, na putu zvanom život. Ovdje smo došli učiti, rasti, podučavati, širiti svjetlo, podizati vibraciju i pomoći drugima. Stoga mi je veliko zadovoljstvo pokazati vam kako da vidite stvari jasnije i da krenete naprijed. Nudim Vam siguran kanal između svjetova kao pozitivan prostor za postizanje mira i čistoće duše. Nudim vam kartu za vaše duhovno putovanje, osvrćem se na prošle živote i na sadašnjost kako bismo zajedno utjecali na budućnost. Astrologijom, numerologijom, usporednim horoskopom i natalnom kartom otkrivam utjecaj i povezanost duša na ljubavnom ili poslovnom planu te koristim tarot za potvrdu i jasnoću. Duša ste Vi, energija koja oživljava tijelo, svjetluca u očima i koja nije došla ovdje bez plana, već je odredila put i programirala ga. Aura štiti od entiteta i nepoželjnih energija što je u normalnim okolnostima dovoljna zaštita, no postoje stanja u kojima je zaštita oslabljena i to je prilika za prodor nepoželjnih entiteta. Dobri ili loši, ne bi smjeli biti u našoj auri i našem okruženju jer kradu energiju, čine nas umornim, bezvoljnim, potiču ovisnosti i imaju veliki utjecaj na teže zdravstvene probleme. Tumačenjem snova, motivacijskim i duhovnim razgovorima proučavam i otkrivam vrstu energije koja se trenutno vrti oko vas te vam je individualnim pristupom i potrebnim svakodnevnim afirmacijama približavam kako biste je upoznali, zahvalili se i uklonili je. Usmjerit ću vas kako da prepoznate znakove i pratite svoj put s osjećajem povjerenja i sigurnosti u sebe, da bez obzira gdje se nalazite, imate osjećaj da je sve u redu i da će tako i u budućnosti biti. Ne dozvolite da strahovi s kojima se ne suočite postanu vaša ograničenja, da vas sutra boli misao da ste mogli, a niste htjeli ili da ste željeli, a niste smjeli. Tehnike koje koristim: astrologija i numerologija ljubavnih i poslovnih odnosa usporednim horoskopom i natalnom kartom, tarot, motivacijski i duhovni razgovori sa svakodnevnim afirmacijama

Pogledaj profil

Što otkriva utjecaj tranzita Sunca u Škorpionu?

U razdoblju od 23. listopada 2023. s početkom u 18 sati do 22. studenoga 2023. sa završetkom u 14:00 sati kroz duboki emocionalni intenzitet, otkriva moćnu energiju i čaroliju transformacije. Škorpion je misteriozni znak tajni koji se često opisuje kao strastven, intenzivan i duboko emotivan. 

S karakteristikama duboke emocionalne snage i strasti, ovaj osmi znak Zodijaka povezan je s Plutonom, planetom transformacije, što ga čini posebno intenzivnim i dubokim. Utjecaj tranzita Sunca u Škorpionu može donijeti važne promjene u odnosima, a u rješavanju nesuglasica ili poboljšanju jedino će pomoći otvorena komunikacija i iskrenost.

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Međutim, tranzit Sunca u Škorpionu ne mora nužno utjecati na svakog pojedinca na isti način. Neki ljudi mogu intenzivno osjetiti ovu energiju, dok je drugi jedva primjećuju. To otvara nove vidike, zanimanje za razmatranje i tumačenje ovih energetskih promjena. Kada Sunce prolazi kroz Škorpiona, tada dolazi do susreta između izvora svjetlosti i mračnih tajni ovog znaka. 

Kada svjetlo obasjava tajne u dubini naše duše, tada energija postaje izraženija, i kroz te emocionalno intenzivne izazove, uz pomoć Škorpiona kao znaka regeneracije dolazi prilika da izliječimo emocionalne rane kompletnom obnovom. Neovisno, radi li se o osobnom rastu, transformaciji odnosa ili otpuštanju starih obrazaca, bez ograničavanja krenite u ono što doživljavate kao misterij. 

Misteriji dubokih strahova i skrivenih osjećaja se poput romana na početku mogu činiti neshvatljivim, međutim dubljim razumijevanjem, postaju sve zanimljiviji, pa budite spremni istražiti i otkriti duboke istine o vama samima i o svijetu oko vas. Misterij je ono što tjera na istraživanje, a tajna je ono što nas drži budnima noću i svaka ima rok trajanja. 

Škorpion je poznat po svom iskazanom zanimanju za misterije i tajne jer zna da tajne nisu namijenjene da budu zauvijek zaključane, nego samo čekaju da budu otkrivene. Kada krenete ispitivati i otkrivati tuđe tajne,  razmislite o tajnama koje nosite sa sobom, je li možda sada vrijeme da se suočite s njima i oslobodite se tereta prošlosti? 

Strast i odlučnost će se kroz energiju Škorpiona aktivirati i potaknuti da se odlukama posvetimo strastveno i odlučno. Škorpion nosi energiju moći i kontrole, tako da će se pojaviti potreba za preuzimanjem kontrole nad određenim aspektima života i donošenjem važnih odluka.

Osobna moć tranzita Sunca u Škorpionu pronaći će našu unutarnju snagu kroz duboke emocije, a to može dovesti do intenzivnih osjećaja i dublje samosvijesti. Škorpion ima intuitivne sposobnosti, pa može nadahnuti da ojačamo našu intuiciju, te osvijestimo i koristimo unutarnje resurse za samoučenje. 

Kako kroz samoučenje iskoristiti tranzit Sunca u Škorpionu? 

Zaronite duboko u svoju dušu tijekom ovog tranzita. Nemojte je potiskivati, već pokušajte razumjeti odgovore koje nosi na pitanja: Što vas pokreće, a što sputava? Ne sramite se tada tih osjećaja jer imati osjećaje nije slabost. Radite na njihovom izražavanju i nemojte ih se plašiti jer oni su istodobno i vodiči za duhovni razvoj. 

Kako iskoristiti tranzit Sunca u Škorpionu za duhovni razvoj?

Istražite duhovne prakse koje vam se sviđaju. Meditacija, joga ili duboko duhovno čitanje mogu biti korisni alati za rad s emocionalnim izazovima i pomoći u povezivanju sa svojom unutarnjom mudrošću. 

Dublje razumijevanje, istraživanje misterija i otkrivanje tajni može vas povezati s vašom duhovnom stranom i otvoriti zanimanje za astrologiju, numerologiju ili drugim područjima koja vas zanimaju. Važno je slušati svoje unutarnje glasove jer se čarolija koju tražite nalazi baš u onome što cijelo vrijeme izbjegavate. 

Više objava