Sunce u djevici - zara tarot

Interesantne, izazovne i zanimljive transformacije donosi razdoblje kad se ova dva odvojena astrološka događanja dogode u isto vrijeme, a ove godine te transformacije počinju 23. kolovoza. Što donose Sunce u Djevici i retrogradni Merkur? 

Hajmo malo o Djevici

Djevica je šesti znak zodijaka i simbolizira je analitičnost, savjesnost, praktičnost i temeljitost. Poznata je kao probirljiva, orijentirana na detalje, voli igrati po pravilima i fokusirati se na svoju poziciju u materijalističkom svijetu. Tranzit Sunca kroz Djevicu probudit će motivaciju da radite na sebi, poboljšate svoje vještine i ponašanje kako biste s tim samopoboljšanjem planirali budućnost. Postavite ciljeve i stvarajte strategije za ostvarivanje želja i ambicija. 

divna,kod 15 zara tarot

DIVNA

Slobodna

Kod: 15

Intuitivni empat koji cijeli život aktivno djeluje u spiritualnom svijetu, blisko surađuje s duhovnim vodičima i strastveno želi usmjeriti duše, koje se osjećaju izgubljene, na putu zvanom život. Ovdje smo došli učiti, rasti, podučavati, širiti svjetlo, podizati vibraciju i pomoći drugima. Stoga mi je veliko zadovoljstvo pokazati vam kako da vidite stvari jasnije i da krenete naprijed. Nudim Vam siguran kanal između svjetova kao pozitivan prostor za postizanje mira i čistoće duše. Nudim vam kartu za vaše duhovno putovanje, osvrćem se na prošle živote i na sadašnjost kako bismo zajedno utjecali na budućnost. Astrologijom, numerologijom, usporednim horoskopom i natalnom kartom otkrivam utjecaj i povezanost duša na ljubavnom ili poslovnom planu te koristim tarot za potvrdu i jasnoću. Duša ste Vi, energija koja oživljava tijelo, svjetluca u očima i koja nije došla ovdje bez plana, već je odredila put i programirala ga. Aura štiti od entiteta i nepoželjnih energija što je u normalnim okolnostima dovoljna zaštita, no postoje stanja u kojima je zaštita oslabljena i to je prilika za prodor nepoželjnih entiteta. Dobri ili loši, ne bi smjeli biti u našoj auri i našem okruženju jer kradu energiju, čine nas umornim, bezvoljnim, potiču ovisnosti i imaju veliki utjecaj na teže zdravstvene probleme. Tumačenjem snova, motivacijskim i duhovnim razgovorima proučavam i otkrivam vrstu energije koja se trenutno vrti oko vas te vam je individualnim pristupom i potrebnim svakodnevnim afirmacijama približavam kako biste je upoznali, zahvalili se i uklonili je. Usmjerit ću vas kako da prepoznate znakove i pratite svoj put s osjećajem povjerenja i sigurnosti u sebe, da bez obzira gdje se nalazite, imate osjećaj da je sve u redu i da će tako i u budućnosti biti. Ne dozvolite da strahovi s kojima se ne suočite postanu vaša ograničenja, da vas sutra boli misao da ste mogli, a niste htjeli ili da ste željeli, a niste smjeli. Tehnike koje koristim: astrologija i numerologija ljubavnih i poslovnih odnosa usporednim horoskopom i natalnom kartom, tarot, motivacijski i duhovni razgovori sa svakodnevnim afirmacijama

Pogledaj profil

Kako Sunce u Djevici utječe na vas?

Kako će se karakteristike horoskopskog znaka Djevica očitovati u vašem životu te kako će utjecati na vašu osobnost i ponašanje za vrijeme trajanja ovog tranzita? Djevica je povezana s brigom o zdravlju, pa će tijekom ovog tranzita postojati naglasak na važnosti pravilne prehrane, tjelesne aktivnosti i brige o vlastitom tijelu. Osjećat ćete veću empatiju prema drugima i biti više usmjereni prema pomoći drugima i pružanju podrške. 

Vrijeme je za pokret

Pokrenite se i pozabavite se praktičnim pitanjima jer je Djevica praktičan, analitičan i temeljit znak koji pojačava potrebu za organizacijom. Kad osjetite tu potrebu, kako u svom osobnom životu tako i u kolektivu, iskoristite je, jer će se Djevica do 23. rujna 2023. svojim organizacijskim sposobnostima fokusirati da se pozabavite sa sitnim detaljima vašeg života i poput slagalice ih posložite za detaljnu analizu. 

Vrijeme je za analizu

Analiziranje daje dublji uvid u ono što se dešava i kao čarobno ogledalo otkriva skrivene obrasce u tami. Baviti se detaljima poput rendgenskog snimka možda vam ne zvuči zabavno, međutim, to je ključ za otkrivanje istine i ima vrlo važnu funkciju u kreiranju vaše budućnosti. Sklonost pažljivom planiranju i razmatranju kroz prizemljenu praktičnost naučit će vas kako da razvijate vještine na određenoj razini perfekcionizma i počnete obraćati pažnju na detalje. 

Kako iskoristiti utjecaj retrogradnog Merkura? 

Najbrži planet u našem Sunčevom sistemu, Merkur, ne samo da prelazi ogromne udaljenosti, već nosi sa sobom zagonetku i znatiželju. Kada je retrogradan, to znači da se, iz perspektive Zemlje, čini kao da se kreće unazad pa se češće javljaju nesporazumi, odloženi planovi ili problemi s tehnikom. Međutim, retrogradni Merkur također motivira i pruža priliku da se dublje povežete sa sobom i razmislite o svojim mislima, idejama i ciljevima. 

Ovo je povoljno vrijeme za samopromišljanje i razumijevanje svojih unutarnjih motivacija. Inspirirat će vas da istražite nove teme, učite i razvijate svoje intelektualne sposobnosti. 

Što naglašava i donosi kombinacija tranzita Sunce u Djevici i retrogradni Merkur? 

Naglašava potrebu za rješavanjem problema i organiziranjem, dok istovremeno donosi izazove u komunikaciji, dogovorima i planiranju. Dublje razmatranje i analiza mogu vam pomoći da steknete dublje razumijevanje o različitim aspektima svog života. 

Analiza bez akcije je samo sanjanje, a akcija bez analize je noćna mora. Analitičnost i kritičnost Sunca u Djevici potaknut će vas da isto tako analitički i kritički postanete nastrojeni prema svom okruženju, što čak može biti i korisno za razumijevanje problema i pronalaženje učinkovitih rješenja. Potreba da organizirate svoj život, radno mjesto ili dom rezultirat će veću produktivnost i učinkovitost, a kroz detaljnost i preciznost potaknuti da obratite pažnju na detalje i djelujete s većom preciznošću. 

Ovo je dobar trenutak za dublje razmišljanje i refleksiju prije nego što izrazite svoje misli jer donosi priliku za ponovno razmatranje i preispitivanje stvari kao i za ispravljanje prethodnih grešaka ili obavljanje stvari koje ste možda propustili. 

Međutim, prilikom te akcije budite pažljivi kako komunicirate s drugima jer svatko doživljava tranzite na osoban način pa tako i utjecaj ovog  tranzita varira ovisno o individualnim natalnim kartama i životnim okolnostima pa će rasti mogućnost za nesporazumima kao plodovima brzopletosti i nedostatka strpljenja. 

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Strpljenje je jednostavan proces učenja kako mirno prigrliti neizvjesnost da ostanete smireni čak i kad se stvari ne odvijaju onako kako biste željeli. Odnosno, kada se stvari ne odvijaju onako kako želite, prihvatite to kao priliku da se naučite strpljenju i prilagodljivosti. Doživite promjene otvorenog uma i srcem se spremiti za novo putovanje koje nije samo fizičko kretanje, već i prilika za duhovni rast, otkrivanje nepoznatog i otvaranje novih horizonta koji podsjećaju da je svjetlo uvijek tamo negdje, čak i kad ga ne vidite. 

Tajna budućnosti otkriva se korak po korak

Iako ne znate što budućnost nosi, vjerujte da vas čekaju neistraženi svjetovi, a horizonti su kao pozivnica tom beskrajnom istraživanju i otkrivanju što se krije dalje. A što se krije dalje je tajna koju otkrivamo korak po korak, istražujući svoje strahove i hrabro koračajući prema nepoznatom. Prihvatite te korake kao mostove koji vas povezuju s vlastitim potencijalom, ali kao i izazove koji čekaju da budete hrabri i da iz njih izvučete mudrost i rast. 

Kad rast doživite kao tihi ples duše i promjene, svakim korakom prema naprijed kroz iskustvo pronaći ćete mudrost kao blago i postati spremniji na neprestano učenje iz životnih lekcija.

Više objava