zaljubljena u drugu osobu - zara tarot

Ljubav je najljepša stvar na svijetu. 

Ljubav pokreće svijet. 

Ljubav nam se dogodi kad se najmanje nadamo. 

Vjerujem da ćete se složiti s ovim tvrdnjama. Ipak, kad smo u braku ili dugogodišnjoj vezi i u nekom trenutku nam pogled padne na nekog drugog, koliko god bio osjećaj lijep i poletan, nezavidno je naći se u ovoj situaciji. Mnogi se pitaju, kako se nositi s ovom situacijom. Nekome je to stil života, ali mi se ovdje nećemo baviti takvima.

Ljubav se može dogoditi svakome

Ako vas je povukao ovaj naslov i krenuli ste čitati ovaj tekst, na nekoj vas osnovi sigurno zanima ovo iskustvo. Prije nego krenemo s osudom, sjetimo se da se nešto slično može dogoditi svakome i da su rečenice s početka teksta sve redom istinite. 

Velik je broj zauzetih muškaraca i žena u različitim fantazijama s drugim osobama. Kad se dogodi nešto slično, važno je znati da je potpuno normalno osjetiti emociju prema nekoj drugoj osobi, posebno ako mnogo vremena provodimo s njom, primjerice na poslu. 

ljubavni tarot savjeti! zara tarot

Iskustvo paralelne ljubavi 

Kad se tako nešto dogodi, emocija koja nas prati često je krivnja jer to ipak nije u redu. Ni prema kome. Ipak, zbog leptirića, i sjaja u očima, i onog poleta vrlo često ostajemo u takvom odnosu. Volimo svoj brak, ali volimo i tu drugu osobu s kojim nismo u braku. To su iznimno teške odluke. I ostati u tom odnosu i izaći iz tog odnosa. Ne možete napraviti niti jedno, niti drugo jer niti jedno niti drugo nije vaša potpuna istina.

Ne možete nikome pričati o tome. Nitko vas neće niti razumjeti. I nitko vam, zasigurno, neće pomoći. Potpuno ste sami. Nakon vođenja paralelnog života stvari jednostavno moraju sjesti na svoje mjesto. Ako ne prije, onda kasnije. Na tom putu, ako ostanemo, u paralelnoj vezi čekaju nas prekrasni trenuci ljubavi u kojima se izmjenjuju emocije radosti i tuge, sreće i nezadovoljstva, straha i slobode. Sve se to događa dok jednog trenutka ne shvatite da jedinu osobu koju lažemo smo mi, jedina osoba koja pati smo mi, jedina osoba koja zanemaruje sebe smo mi. 

Važne činjenice na koje treba obratiti pažnju na putu paralelne ljubavi

Koliko god ta druga ljubav bila jaka i koliko god nas podizala, davala nam leptiriće, dopuštala nam da sjajimo na kraju se mi, ipak, trebamo susresti sami sa sobom. Nekoliko je važnih činjenica koje nas uči to iskustvo, a ovdje ćemo ih sažeti u sedam lekcija o sebi:

7 lekcija o sebi:

  1. Shvatite da je taj odnos upravo onaj koji vam ukazuje da sebe trebate staviti na prvo mjesto – stavite sebe na prvo mjesto 
  2. Osvijestite da je taj odnos samo još jedna vaša neiscijeljena rana iz djetinjstva – osvijetlite je
  3. Donesite odluku u kojem smjeru idete jer i ne donošenje odluke je donošenje odluke – ne okrećite se za ostavljenim
  4. Život na visokom stupnju alarma znači samo jedno – uzbuđenje možete pronaći i negdje drugdje – na zip line ili nekoj drugoj manje opasnoj avanturi
  5. Dok vi žudite za nekim drugim, vaša unutarnja djevojčica žudi za vama – dajte joj svu pažnju
  6. Idealizacija ove nove osobe samo je zanesenost novim – zaustavite se na vrijeme i iskoristite ovu strast da poboljšate svoje odnose s redovitim partnerom
  7. Ako ova veza prođe sve navedene testove – pronađite zajedno izlaz iz ove situacije jer to onda znači da je ono što dobivate vrijednije od onog što ostavljate

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Trebate li pomoć? I dalje ne znate što vam je činiti? Javite nam se s povjerenjem i zajedno otkrijmo što vam je na životnom putu i dopustite nam da vam pomognemo nositi dio tereta. Zapamtite, niste sami.

Više objava