strast u odnosu - zara tarot

Kada ste zadnji put vodili ljubav? Prije mjesec dana, možda duže, ili se ne možete sjetiti? Svakodnevni problemi, stres i umor dovode do smanjenja želje za seksom. A tu je svakako i navika, jer s vremenom postajete više prijatelji, a sve rjeđe ljubavnici. Jer kako voditi ljubav s nekim tko vas zna godinama? 

Vjerujte u sebe i opustite se!

Višak kilograma, poneka sijeda vlas utječu da se više ne osjećate privlačno. Kada se i potrudite odjenuti seksi donje rublje i stvoriti romantičnu atmosferu, on vam najavi da još nije dovršio zaostatke s posla i doći će za sat vremena u krevet. Razočarani skidate seksi rublje, odijevate prastaru pidžamu i odlazite u prazan krevet. A umjesto toga mogli ste izazvati svađu jer bi tada dobili najvatreniji seks, kakav je bio u početcima vašeg odnosa.

Lorena kod 5, zara tarot

LORENA

Nedostupna

Kod: 5

Ja sam Lorena i vjerujem da smo svi već bili na ovoj planeti i da se uvijek ponovno vraćamo jer moramo naučiti lekcije koje nam svemir zadaje. Vjerojatno ste i sami uočili neke znakove, bilo kroz snove ili pak u situacijama koje vam se čine tako poznatima, ili na nekim mjestima za koja ste sigurni da nikada niste zakoračili, a opet vam je sve zapisano u sjećanju. Otkrit ćemo zajedno kako tumačiti sve te znakove, odgonetnuti kako ispuniti našu karmičku zadaću i time u svoj život ponovno vratiti sreću, osmijeh, radost, ljubav. Jer kako je rekao Mark Twain: “Dva najvažnija dana u vašem životu su dan rođenja i dan kada saznate zašto ste se rodili”. Tehnike koje koristim su: tumačenje snova, ljubavni tarot, psihološki razgovori, liječenje duše, duhovni razgovor, ritual mirisnim štapićima

Pogledaj profil

Poslije bujice nepromišljenih riječi i međusobnih optuživanja, povišenog adrenalina koji je prevladavao tijekom svađe, nakon pomirenja dovode do strastvenog vođenja ljubavi, jeste li isprobali ovaj trik? Nemojte biti poput onih žena koje kažu: „Kako da ga zagrlim i poljubim kad me je iznervirao, kad ga nikada nema, kad se distancirao“. 

Često su naši partneri naša zrcala: mi smo nervozni, on je nervozan; mi ne želimo zagrljaj, on ne želi zagrljaj. I tako se nađemo u zatvorenom krugu međusobnih optuživanja, a time i otuđivanja. To ne mora zauvijek ostati tako, isporobajte jedan od ovih savjeta i ponovno osjetite strast koja će zagrijati krv u vašim žilama!

Kako ponovno probuditi strast u vašem odnosu

1. Budite pozitivni

Optimizam, duhovitost i nasmijano lice privlače više od seksi grudnjaka ili prozirne košulje. Nabacite široki osmjeh i hodajte svijetom uzdignute glave.

2. Zaokupirajte mu misli seksom

Ponekad je potreban samo mali poticaj. Pošaljite partneru tijekom radnog vremena seksi poruku u kojoj mu opisujete što ćete mu sve raditi u krevetu kada dođe doma. Kada je on siguran da i vi to želite, neće moći ni o čemu drugom razmišljati.

ljubavni tarot savjeti! zara tarot

3. Dodirujte jedan drugoga

Dodir stimulira lučenje endorfina, hormona koji opušta i širi tijelom osjećaj ugode. Milovati golo tijelo partnera, maziti se i ponovno otkrivati vlastitu tjelesnost pomaže paru da opet vrate bliskost i međusobnu povezanost.

4. Igrajte se

Možete igrati različite uloge ili se poslužiti nekim seksualnim igračkama. Otiđite zajedno u seksi shop i neka svatko za sebe izabere nešto, ali da to bude iznenađenje za partnera. Činjenica da ne znate što je vaš partner odabrao, probudit će u vama neutaživu želju da to što prije isprobate.

5. Izvedite striptiz, potaknite maštu

Prigušite svjetla, odjenite seksi odjeću i u ritmu neke erotske glazbe polako skidajte sa sebe dio po dio odjeće. Naravno da će vaš partner morati isto to napraviti za vas neku drugu večer. Ako niste od striptiza, pitajte partnera ima li neku maštariju i ispunite ju! Podijelite jedan s drugim tu skrivenu želju bez srama i nelagode – to može samo učvrstiti vaš odnos, a tko zna možda se i vama svidi…

6. Spontanost

Ponekad imamo želju voditi ljubav, ali ne u krevetu, već baš na mjestu gdje nas zatekne strast. Zato se nemojte ustručavati voditi ljubav u kuhinji, pod tušem, na sagu u dnevnom boravku… I seks „na brzaka“ može biti izuzetan baš zato jer je neočekivan.

Što kada ništa ne može u vama probuditi strast?

A što kada ništa od navedenog ne može vratiti strast, kada se u vama ugasila želja za vođenjem ljubavi i „odradite“ to samo za ljubav partnera? Tada može pomoći iskreni razgovor s partnerom o razlozima vaše nezainteresiranosti za seks. Kažite mu što vas je dovelo do tog stanja, što bi željeli popraviti u vašem odnosu. 

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Često je razlog nedostatak bliskosti, izostanak poljupca za „dobro jutro“ i „laku noć“, nedostatak vremena koje ste nekada provodili u romantičnim šetnjama, a i odavno niste čuli nijedan kompliment na račun vašeg izgleda. Vratite romantiku, prisjetite se početaka vaše veze, kada se doslovno niste mogli odvojiti jedno od drugoga i počnite opet zavoditi jedno drugo. To će rasplamsati onaj stari žar i opet ćete biti vatreni ljubavnici.

Više objava