8 načina koko se voljeti - zara tarot

Valentinovo je romantičan blagdan srca i upravo taj dan podsjeća nas da je spoznaja ljubavi najveći božanski dar. Ljubav je ono što od nje učinimo sami. Ljubav je intimni, osobni doživljaj, koji svatko može imati samo za sebe – to je snaga naše duše.

Svi znaju što je ljubav – ili su je proživjeli, ili su zbog nje patili, ili čeznuli za njom. Ljubav nije neki rijedak i jedinstven događaj, ona je nešto svakodnevno i samo se treba potruditi i prepoznati je.

Lorena kod 5, zara tarot

LORENA

Zauzeta

Kod: 5

Ja sam Lorena i vjerujem da smo svi već bili na ovoj planeti i da se uvijek ponovno vraćamo jer moramo naučiti lekcije koje nam svemir zadaje. Vjerojatno ste i sami uočili neke znakove, bilo kroz snove ili pak u situacijama koje vam se čine tako poznatima, ili na nekim mjestima za koja ste sigurni da nikada niste zakoračili, a opet vam je sve zapisano u sjećanju. Otkrit ćemo zajedno kako tumačiti sve te znakove, odgonetnuti kako ispuniti našu karmičku zadaću i time u svoj život ponovno vratiti sreću, osmijeh, radost, ljubav. Jer kako je rekao Mark Twain: “Dva najvažnija dana u vašem životu su dan rođenja i dan kada saznate zašto ste se rodili”. Tehnike koje koristim su: tumačenje snova, ljubavni tarot, psihološki razgovori, liječenje duše, duhovni razgovor, ritual mirisnim štapićima

Pogledaj profil

Ljubav se nalazi unutar nas samih

A ipak, svijet je prepun nesretnih, samih i nezadovoljnih ljudi, kao da su ljubav i sreća dobro skriveno i duboko zakopano blago, kao da ga samo rijetki mogu pronaći. U mnogim životnim pitanjima i vještinama uče nas da budemo sve bolji, da napredujemo. Samo nas ljubavi nitko ne uči, nitko ne organizira seminare kako bismo u pronalaženju i primanju ljubavi bili uspješni. Možda zato što se to blago, ta neprocjenjiva vrijednost i smisao života nalazi zapravo u svakome – u nama samima. Ljubav i sreću treba tražiti u sebi, i ako je iskreno želimo, pronaći ćemo je.

Ljubav počinje od nas samih. Ako ne volimo sebe, neće nas voljeti ni drugi. A upravo na Valentinovo, kada nas posvuda prate srčeka i ljubavne poruke, postajemo svjesni da mi nemamo nikoga tko će nas taj dan zagrliti, poljubiti, iznenaditi nekim romantičnim darom. I dok tako samotno razmišljamo zašto mi nemamo ljubav, postavite si pitanje volite li sebe. Jer ljubav ćemo privući tek kada smo sretne i zadovoljne same sa sobom.

8 savjeta kako zavoljeti sebe

Svako jutro trebamo nekome reći „volim te“ – prvo sebi u zrcalu, pa kućnom ljubimcu, cvijetu… da bi se to isto tijekom dana moglo reći i drugim osobama, svijetu oko sebe, životu. Čovjek nikada nije usamljen i nesretan ako mu je srce ispunjeno ljubavlju prema sebi i prema onima koji su oko njega.

Ako ne znate kako zavoljeti sebe, pročitajte sljedeće savjete:

Prihvatite svoje nedostatke

Nitko nije savršen, svi imamo svoje mane, a ljubav je kada vas netko voli zbog vaših mana, jer lako je voljeti vrline. Ako niste zadovoljni svojim izgledom, poradite na tome i svidjet će vam se vaš odraz u zrcalu.

Mislite da niste dovoljno pametni, obrazovani…ali ste u krivu

Bojite se upustiti u razgovor s ljudima jer mislite da će primijetiti praznine u vašem znanju. Okrenite na šalu određenu temu o kojoj se priča, pa će svi biti oduševljeni vašom duhovitošću.

Pohvalite se

Kada napravite nešto na što ste ponosni, pohvalite samu sebe. Takav stav osvijestit će vam koliko vrijedite. Počnite se voljeti odmah i sada!

Ne dopustite drugima da utječu na vaše mišljenje

Uvijek imajte svoj stav o svemu – od politike do mode. Nemojte podilaziti tuđim mišljenjima, budite svoji i ne odustajte od svojih načela.

Oprostite sebi

Ako ste nešto napravili i za to se krivite, oprostite sebi jer krivica i osuđivanje sebe izaziva negativnu energiju, kojom štetite sebi.

Prihvatite svoje emocije

Ako ste ljuti, ogorčeni, razočarani, tužni – prihvatite te emocije jer ste to vi, jer je to vaš način ophođenja prema nekim situacijama u svom životu.

Udovoljite sebi

Razmazite se – otiđite u shopping, na masažu, u šetnju, uživajte u omiljenom desertu, radite baš sve što volite.

Proslavite Valentinovo – kupite si crvenu ružu i najdražu čokoladu

Crvena ruža i čokolada su simboli Valentinova. Zašto baš crvena ruža? Postoji mit o tragičnoj Adonisovoj i Venerinoj ljubavi. Iz krvi smrtno ranjenog Adonisa izniknule su crvene ruže, simbol neprolazne ljubavi. A zašto čokolada? Jer nam daje osjećaj poput zaljubljenosti. 

Prvi saznaj sve novosti i dodatne pogodnosti!

Kako je lako zavoljeti sebe otkrit će vam film „Jedi, moli, voli“ , pa ga pogledajte na Valentinovo.

S ljubavlju, Vaša Lorena

Više objava