ljetna numerologija-zara tarot

Napokon krećete na more, spakirali ste i što treba i što ne treba, odlučni isprazniti mozak i napuniti baterije, kupati se, sunčati, ispijati hladna pića i prepustiti se ljetu. Ako nemate partnera, ljeto je idealno za upoznavanje, ležerne razgovore na plaži sa oku ugodnim bićima. Kroz razgovor ćete, naravno, pokušati saznati što više o toj osobi, pa je najbolje da pitate za datum rođenja.

Teodora kod 7, zara tarot

TEODORA

Zauzeta

Kod: 7

Ja sam Teodora, stara duša, uvijek svoja, zaljubljenik u ljubav. Stvari uvijek gledam dublje i drugačije od većine ljudi, a zbog svoje jake intuicije razumijem stvari koje su većini ljudi neshvatljive. Za sve što radimo postoji dublji smisao i svrha, stoga nema prostora očajavanju zbog stvari koje vam se u životu događaju – život vam nešto želi poručiti, a ja sam tu kako bih vam te poruke mogla i prenijeti. Oduvijek sam se izdvajala iz mase zbog svoje empatije i brige za druge ljude, a upravo empatiju i intuiciju smatram svojom najvećom prednošću. Na osobnom sam se iskustvu uvjerila da postoji nešto više od nas samih, a to je sila koja nas vodi, uči i usmjerava kroz život. Svojim iskustvom i ljubavlju želim pomoći vama i pokazati vam da sve ima svoju svrhu, razlog i cilj. Uz pomoć moje jake intuicije, želje i vjere u bolje sutra, riješit ćemo bilo koji problem. Sve što danas smatrate nepremostivim može biti stvar prošlosti. Samo vjerujte. Tehnike koje koristim: rituali svijećama, energija na daljinu, psihološki razgovori, numerologija, simboli kroz život, znakovi

Pogledaj profil

Tako ćete saznati i horoskopski znak, ali i osobni broj te osobe kroz računanje znamenaka njenog datuma rođenja. Svedite ukupan broj na jednoznamenkasti. Više o računanju osobnog broja pročitajte ovdje. A onda pročitajte ovaj tekst i saznajte malo više o tome kakav je vaš potencijalni plijen. Usporedite svoj i osobni/duhovni broj osobe koja vas zanima. Pa krenimo.

Osobni broj 1

1 (Sunce) – Ove osobe su jako ambiciozne, rođeni vođe, inteligentni, uporni, tvrdoglavi, jakog ega. Vole pričati o poslu. U ljubavi vole osvajati, a izazov su osobe koje ne padaju tako lako na njih. Od njih možete očekivati strastvenu avanturu, ali vjerojatno će na tome i ostati. Jedinice se najbolje slažu s jedinicama, sebi sličnima, peticama i sedmicama. S trojkama i devetkama se nekako slažu, ali ne baš idealno, s osmicama se slažu u poslu, a dvojke, četvorke i šestice im nikako ne odgovaraju, mogu biti izazov. U Tarot kartama, karta Mag je označena brojem 1, simbolizira jaku mušku ulogu, stvaralačku energiju, odlučnost.

Osobni broj 2

2 (Mjesec) – Ove osobe su izuzetno intuitivne, emotivne, duboke. Neće se lako prepustiti, ali kad se prepuste, očekujte senzualnost i puno dubokoumnih, filozofskih razgovora. S ovom osobom ljetna avantura se lako pretvara u nešto puno više i dublje. Dvojke se najbolje slažu s dvojkama, četvorkama i osmicama, s trojkama i šesticama donekle, s devetkom ulazi u rasprave, s jedinicama, peticam i sedmicama se nikako ne slažu. U Tarot kartama, karta Visoka svećenica označena je brojem 2, simbolizira ono skriveno, unutarnje, emotivno.

Osobni broj 3

3 (Jupiter) – Ove osobe su nepredvidive, direktne, hedonisti, pršte pozitivnom energijom. Oni neće okolišati, dat će vam izravno do znanja što žele. Umjetnički su tipovi, ljubav doživljavaju kao umjetničko djelo, kao nešto vrijedno divljenja. Idealiziraju ljubav, nisu realistični. S ovom osobom ćete skakati s teme na temu, a isto je tako prevrtljiva i u ljubavi, doživljava je ležerno. Slažu se s trojkama, šesticama i devetkama, prijateljstvo ih spaja s dvojkama i peticama, a četvorke, sedmice i osmice je najbolje izbjegavati.  U Tarot kartama, karta Carica je označena brojem 3, simbolizira radost, žensku energiju, život.

Osobni broj 4

4 (Saturn) – Ove osobe su disciplinirane, iskrene, privržene, čvrste u svojim stavovima, emotivno dosta zatvorene, mudre, vole imati kontrolu nad partnerom, ali kad se osjete sigurno, prepuštaju se bez zadrške. U početku im je teško prići, nećete ih privući površnim flertom. Ovo je osoba za stalne, duge veze, ne pušta olako nove ljude u život. Ovo je osoba za stalne, duge veze, ne pušta olako nove ljude u život. Slaže se s dvojkama, četvorkama i osmicama, nekako funkcionira sa šesticama i sedmicama, a jedinice, trojke, petice i devetke su nepremostiv izazov. U Tarot kartama, karta Car je označena brojem 4, simbolizira odlučnost, karakter, disciplinu.

Osobni broj 5

5 (Merkur) – Ove osobe su jako komunikativne i otvorene, inteligentne, dovitljive, neuhvatljive, cijene svoju slobodu. S njima je jako zabavno, ali flert i površna avantura su vjerojatno najviše što od ove osobe možete očekivati, ne voli se vezati, ali lako se prilagodi svemu ako joj tako odgovara u trenutku. Razgovor će teći glatko, kao i avantura, ali veza bi vjerojatno štekala. Ne slaže se s dvojkama, četvorkama i šesticama, s osmicama nekako, a s jedinicama, peticama, sedmicama, trojkama i devetkama savršeno funkcionira. U Tarot kartama, karta Svećenik označena je brojem 5, simbolizira znanje, samouvjerenost, intelekt.

Osobni broj 6

6 (Venera) – Ove osobe žive za ljubav, umjetnici su zavođenja, s njima možete očekivati intenzivnu vezu koliko god da trajala, ona se prepušta do kraja bilo kroz avanturu, bilo kroz ozbiljnu vezu. S ovom osobom možete očekivati romantiku, strast, trajnost. Slaže se sa trojkama, šesticama, devetkama, dvojkama, četvorkama i osmicama, a nikako ne paše s jedinicama, peticama i sedmicama. U Tarot kartama, karta Ljubavnici označena je brojem 6, simbolizira ljubav, zajedništvo, spajanje.

Osobni broj 7

7 (Uran) – Ove osobe su jako inteligentne i produhovljene, puno razmišljaju i analiziraju sve, u ljubavi su dosta ljubomorni, vole nove stvari, vole flert i avanture, ali isto tako su skloni dugim vezama. Modernog su svjetonazora. Od ove osobe možete očekivati avanturu koja prerasta u ozbiljnu vezu. Slažu se s jedinicama, peticama, sedmicama, četvorkama, a ne slažu se s devetkama, dvojkama, trojkama, šesticama i osmicama. U Tarot kartama, karta Kola označena je brojem 7, simbolizira novosti, promjene, stalno kretanje.

Osobni broj 8

8 (Mars) – Ove osobe su osvajači, mogu biti asertivni i agresivni u pristupu, pogotovo kad vide da nailaze na otpor. Dovoljni su sami sebi, jako paze na svoje emocije kroz odnose i ne predaju se lako. S ovom osobom možete očekivati zanimljivu borbu u svakom smislu. Slažu se s dvojkama, četvorkama, osmicama i šesticama, ne pašu s jedinicama, peticama, trojkama, sedmicama, devetkama. U Tarot kartama, karta Snaga označena je brojem 8, simbolizira povjerenje u život, osobne borbe i rast.

Osobni broj 9

9 (Neptun) – Ove osobe su jako emotivne, vrlo visokog mišljenja o sebi, ali s punim pravom i pokrićem. Ove osobe su prošle puno, zrele su za svoje godine, ne traže avanturu, teže stabilnoj vezi u kojoj će se osjećati sigurno, ne daju se bilo kome, teško se otvaraju, ali kad se otvore, to je jedna od najtoplijih duša na koje ćete naići. Od njih očekujte rezerviranost na početku, a ako date vremena, polako ćete izgraditi nešto posebno. Slažu se s trojkama, šesticama, devetkama, jedinicama i peticama, a nikako ne idu s dvojkama, sedmicama, četvorkama i osmicama. U Tarot kartama, karta Pustinjak označena je brojem 9, simbolizira duhovnu potragu, zrelost, staru dušu.

divna,kod 15 zara tarot

DIVNA

Nedostupna

Kod: 15

Intuitivni empat koji cijeli život aktivno djeluje u spiritualnom svijetu, blisko surađuje s duhovnim vodičima i strastveno želi usmjeriti duše, koje se osjećaju izgubljene, na putu zvanom život. Ovdje smo došli učiti, rasti, podučavati, širiti svjetlo, podizati vibraciju i pomoći drugima. Stoga mi je veliko zadovoljstvo pokazati vam kako da vidite stvari jasnije i da krenete naprijed. Nudim Vam siguran kanal između svjetova kao pozitivan prostor za postizanje mira i čistoće duše. Nudim vam kartu za vaše duhovno putovanje, osvrćem se na prošle živote i na sadašnjost kako bismo zajedno utjecali na budućnost. Astrologijom, numerologijom, usporednim horoskopom i natalnom kartom otkrivam utjecaj i povezanost duša na ljubavnom ili poslovnom planu te koristim tarot za potvrdu i jasnoću. Duša ste Vi, energija koja oživljava tijelo, svjetluca u očima i koja nije došla ovdje bez plana, već je odredila put i programirala ga. Aura štiti od entiteta i nepoželjnih energija što je u normalnim okolnostima dovoljna zaštita, no postoje stanja u kojima je zaštita oslabljena i to je prilika za prodor nepoželjnih entiteta. Dobri ili loši, ne bi smjeli biti u našoj auri i našem okruženju jer kradu energiju, čine nas umornim, bezvoljnim, potiču ovisnosti i imaju veliki utjecaj na teže zdravstvene probleme. Tumačenjem snova, motivacijskim i duhovnim razgovorima proučavam i otkrivam vrstu energije koja se trenutno vrti oko vas te vam je individualnim pristupom i potrebnim svakodnevnim afirmacijama približavam kako biste je upoznali, zahvalili se i uklonili je. Usmjerit ću vas kako da prepoznate znakove i pratite svoj put s osjećajem povjerenja i sigurnosti u sebe, da bez obzira gdje se nalazite, imate osjećaj da je sve u redu i da će tako i u budućnosti biti. Ne dozvolite da strahovi s kojima se ne suočite postanu vaša ograničenja, da vas sutra boli misao da ste mogli, a niste htjeli ili da ste željeli, a niste smjeli. Tehnike koje koristim: astrologija i numerologija ljubavnih i poslovnih odnosa usporednim horoskopom i natalnom kartom, tarot, motivacijski i duhovni razgovori sa svakodnevnim afirmacijama

Pogledaj profil

Ako ste prepoznali sebe ili osobu na koju ste bacili oko, nazovite me da vidimo kako biste si pasali i hoće li vaša ljetna avantura prerasti u vezu ili će trajati samo jedno ljeto, kao iznenadni ljetni pljusak, žestoko, naglo, intenzivno, a odjednom ništa; ili će se vaša priča odviti u smjeru ljubavi, možda i do kraja života, ploveći mirnim morem.. A ako niste našli nikoga vrijednog vaše pažnje, pogledajmo zajedno koji broj paše uz vaš, kada vam ulazi prava ljubav u život, izračunajmo vaš životni put.

Više objava