anđeoski brojevi - zara tarot

Jeste li ikada pogledali u brojeve te pomislili, pa ovo mora biti neki znak! Upravo su to anđeoski brojevi!

Ponekad nam se dogodi neobjašnjiv osjećaj kao da smo na pravom mjestu u pravo vrijeme ili da je pravo vrijeme ali ne znate za što… To su vaši anđeli koji brinu o vama s visina te se brinu da ste na pravom životnom putu. Posebnu pažnju obratite na brojke koje se ponavljaju. Anđeoski brojevi nose posebno značenje i jedan su od načina kako anđeli s nama komuniciraju.

Osvrnite se oko sebe, anđeoski brojevi su posvuda

U nastavku slijede ponavljajući brojevi i odgovarajući opisi koje je napisala Doreen Virtue. Ovo je mnogima pomoglo da shvate što anđeli žele reći, a sada možete i vi! Pronađite anđeoski broj koji vam se najčešće pojavljuje i pogledajte njegovo značenje!

Anđeoski broj 111

– počnite upravljati svojim emocijama i unutarnjim razmišljanjima. Počnite razmišljati o onom što želite, ne o onome što ne želite. Pred vama su vrata mogućnosti, na vama je hoće li ta vrata biti otvorena ili zatvorena. Ovu kombinaciju brojeva shvatite kao jako svjetlo koja sjaji iz svjetiljke. Svemir osluškuje vaše želje, jesu li one što vi želite da svemir čuje?

Anđeoski broj 222

– vaše ideje počinju biti stvarne. Rezultati možda nisu vidljivi, ali morate biti strpljivi. To je kao kada zasadite cvijeće, ono neće odmah izviriti na površinu, ali će polako i sigurno rasti unutar zemlje dok nije njegovo vrijeme za sjaj. prisjetite se ovoga i ne odustajte 5 minuta prije velikog uspjeha.

Anđeoski broj 333

– anđeli stoje uz vas i žele da znaju da imate njihovu potporu. prisjetite se ovoga svaki put kada vidite ove tri brojke.

Anđeoski broj 444

– anđeli su oko vas i pružaju vam svu svoju ljubav i pažnju. Tu su za vas i pružaju vam svoju pomoć.  Niste sami u životu, zapamtite to.

Anđeoski broj 555

– pripremite se, dolazi velika promjena. Ovo nije niti pozitivna niti negativna promjena jer će se sve promijeniti. Još uvijek trebate zadržati unutarnji mir, možda je ova promjena tek prvi korak ostvarenja vaše želje.

Anđeoski broj 666

–misli vam trenutno nisu u balansu, previše ste fokusirani na ono materijalno u životu. Ove brojke vas pozivaju da pročistite misli i napravite balans u glavi između raja i ovozemaljskog svijeta. Fokusirajte se na duhovno , a ono materijalno će doći samo od sebe kao rezultat.

Anđeoski broj 777

– anđeli vam plješću i pozdravljaju vas. Za njih ste vi vrijedni divljenja, na pravome ste putu. Ovo je pozitivan znak i trebate ga shvatiti pozitivno. Sav vaš trud će se isplatiti, a želje će vam se ostvariti.

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Anđeoski broj 888

– ovo je prvi znak da se događaju promjene ili će se tek dogoditi. Završava jedna faza života, a ove brojke shvatite kao upozorenje. Trebaju vas podsjetiti da postoji svjetlo na kraju tunela iako možda prolazite kroz bolan prekid ili lošu fazu veze. Nadalje, ovo bi vas trebalo motivirati da se pokrenete, da ne budete lijeni i da započnete s ubiranjem plodova vlastita rada, vrijeme je.

Anđeoski broj 999

– završava jedna faza u vašem životu, bilo privatnom ili poslovnom. Pojavom ovih brojeva znajte da ulazite u novu fazu života. Isto tako, ovo može biti poziv da se bolje odnosite prema Zemlji. Manje zagađujete, više reciklirajte.

Anđeoski broj 000

– ovo je podsjetnik da ste jedno s Bogom, osjećate prisutnost i ljubav stvoritelja uz sebe. Isto tako, ovo je znak da ste vi kao osoba napravili čitav krug i ponovno ste na početku.
Javite nam se za detalju analizu anđeoski brojevi!

Više objava