utjecaj Saturna u Ribama -ZARA TAROT

Studeni 2023. bit će poseban mjesec za ljubitelje i promatrače noćnog neba jer donosi rijedak i fascinantan događaj, “Bliski susret” s velikanom Sunčevog sustava – Jupiterom. Uz to, veliki nas učitelj Saturn potiče na introspekciju i utječe na kolektivnu svijest i oblikovanje događaja u društvu što ovaj period čini izuzetno zanimljivim. Saznajmo zajedno što može očekivati svaki pojedini znak zodijaka u naredom periodu!

Često nazivan “kraljem planeta”, Jupiter zadivljuje svojom veličinom i ljepotom, pa je promatranje ovog impozantnog diva prilika koju bi trebalo iskoristiti. Kroz povijest, Jupiter je inspirirao mnoge istraživače da bolje razumiju njegovu ulogu neprocjenjivog čuvara naše planete Zemlje. Karakteristična crvena, smeđa i žuta pruga stvaraju prepoznatljiv izgled, a golema masa pruža prilike za istraživanje i otkrivanje njegove složene atmosfere, uključujući Veliku crvenu pjegu poznatu kao ogromnu oluju koja traje stoljećima.

divna,kod 15 zara tarot

DIVNA

Nedostupna

Kod: 15

Intuitivni empat koji cijeli život aktivno djeluje u spiritualnom svijetu, blisko surađuje s duhovnim vodičima i strastveno želi usmjeriti duše, koje se osjećaju izgubljene, na putu zvanom život. Ovdje smo došli učiti, rasti, podučavati, širiti svjetlo, podizati vibraciju i pomoći drugima. Stoga mi je veliko zadovoljstvo pokazati vam kako da vidite stvari jasnije i da krenete naprijed. Nudim Vam siguran kanal između svjetova kao pozitivan prostor za postizanje mira i čistoće duše. Nudim vam kartu za vaše duhovno putovanje, osvrćem se na prošle živote i na sadašnjost kako bismo zajedno utjecali na budućnost. Astrologijom, numerologijom, usporednim horoskopom i natalnom kartom otkrivam utjecaj i povezanost duša na ljubavnom ili poslovnom planu te koristim tarot za potvrdu i jasnoću. Duša ste Vi, energija koja oživljava tijelo, svjetluca u očima i koja nije došla ovdje bez plana, već je odredila put i programirala ga. Aura štiti od entiteta i nepoželjnih energija što je u normalnim okolnostima dovoljna zaštita, no postoje stanja u kojima je zaštita oslabljena i to je prilika za prodor nepoželjnih entiteta. Dobri ili loši, ne bi smjeli biti u našoj auri i našem okruženju jer kradu energiju, čine nas umornim, bezvoljnim, potiču ovisnosti i imaju veliki utjecaj na teže zdravstvene probleme. Tumačenjem snova, motivacijskim i duhovnim razgovorima proučavam i otkrivam vrstu energije koja se trenutno vrti oko vas te vam je individualnim pristupom i potrebnim svakodnevnim afirmacijama približavam kako biste je upoznali, zahvalili se i uklonili je. Usmjerit ću vas kako da prepoznate znakove i pratite svoj put s osjećajem povjerenja i sigurnosti u sebe, da bez obzira gdje se nalazite, imate osjećaj da je sve u redu i da će tako i u budućnosti biti. Ne dozvolite da strahovi s kojima se ne suočite postanu vaša ograničenja, da vas sutra boli misao da ste mogli, a niste htjeli ili da ste željeli, a niste smjeli. Tehnike koje koristim: astrologija i numerologija ljubavnih i poslovnih odnosa usporednim horoskopom i natalnom kartom, tarot, motivacijski i duhovni razgovori sa svakodnevnim afirmacijama

Pogledaj profil

Što je “Bliski susret”? 

Pojava koja se događa otprilike svakih 13 mjeseci kad se Jupiter i Sunce nalaze nasuprot jedno drugome na nebu, a Zemlja između njih. Ova pojava naziva se “opozicija”, a tijekom nje će Jupiter biti “bliže Zemlji” te lako vidljiv. Tijekom opozicije, Jupiter ostaje vidljiv tijekom cijele noći, pružajući izvanrednu priliku promatračima na Zemlji da ga vide na svojoj najsjajnijoj točki. Poželjno je pronaći tamno mjesto daleko od svjetlosnog onečišćenja gradova kako bi se maksimalno iskoristila ova prilika. 

Važnost tranzita Saturna kroz znakove

Astrološkim pogledom na nebeske događaje, tranziti Saturna kroz znakove također su od velike važnosti jer kroz različite znakove donose različite aspekte koji utječu na kolektivno iskustvo, kolektivnu svijest i oblikuju događaje u svijetu. 

Svaki put kad Saturn uđe u novi znak, to donosi specifične energije, lekcije i izazove. Saturn se u astrologiji često naziva “učiteljem” zodijaka jer donosi lekcije, strukturu i disciplinu u naše živote. Ovaj planet povezan je s odgovornošću, trudom, zrelim razmišljanjem i dugoročnim planovima. Upućuje na izazove s kojima se susrećemo kako bismo napredovali, a to bi moglo potaknuti na razmišljanje o globalnom duhovnom razvoju i potrebi za većim razumijevanjem međuljudskih odnosa. 

Tranzit Saturna u Ribama

U kontekstu Saturna u Ribama, treba razumjeti osnovne karakteristike ovog znaka i kako se one stapaju s energijom Saturna. Ribe su znak vode, sanjarske i kreativne osobe koje teže spiritualnom rastu, a Saturn donosi strukturu i ograničenja pa ovaj tranzit može potaknuti na svjesnost emocionalnih potreba kroz istraživanje unutarnjeg svjetla, reorganiziranje odnosa s drugima te razmišljanje o empatiji i duhovnosti. 

Utjecaj Saturna u Ribama na horoskopske znakove

Budući da svaki znak ima svoje jedinstvene karakteristike i energetske obrasce evo pregleda kako bi se tranzit Saturna u Ribama mogao odraziti na različite znakove: 

Ovnove može potaknuti duboko razmišljanje o njihovoj duhovnosti i unutarnjem svijetu. Mogli bi osjetiti potrebu za introspekcijom i razmišljanjem o svojim ciljevima na dubljoj razini. Ovnovi će se možda suočiti s izazovima u vezi, emocionalnom ranjivošću i trebat će pronaći ravnotežu između svoje snage i nježnosti. 

Bikove može aktivirati da razmotre svoje odnose i obveze prema drugima. Bikovi mogu osjetiti potrebu za većim razumijevanjem svojih emocionalnih potreba i veće suosjećanje prema drugima. 

Blizanci bi tijekom tranzita Saturna u Ribama mogli osjetiti potrebu za dubljim razumijevanjem svoje unutarnje motivacije i dubokih emocija. Ovo razdoblje može potaknuti introspekciju i razmišljanje o vlastitoj psihologiji. Blizanci će razmotriti svoje navike komunikacije i pokušati izražavati svoje osjećaje na dublji način. 

Rakove može potaknuti na razmišljanje o obitelji i domu te suočiti s izazovima u obiteljskim odnosima. Tranzit će ih potaknuti da razmotre svoje emocionalne potrebe u kontekstu obitelji i doma.

Lavovi će tijekom tranzita Saturna u Ribama razmišljati o svojim kreativnim izričajima i umjetničkim strastima. Može ih potaknuti da razmotre svoj duhovni razvoj i izraze svoje unutarnje svjetlo kroz umjetnost te osjete potrebu za dubljim razumijevanjem svoje kreativnosti i kako je mogu koristiti za inspiriranje drugih. 

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Djevice može potaknuti na razmišljanje o komunikaciji i razmjeni informacija pa će se možda suočiti s izazovima u vezi s izražavanjem svojih emocija i potrebama. Tranzit će ih potaknuti na introspekciju o tome kako bolje izražavati svoje osjećaje. 

Vage će razmišljati o svojim vrijednostima i financijskim aspektima života te se suočiti s izazovima upravljanja financija i postizanjem ravnoteže između materijalnih i duhovnih vrijednosti. 

Škorpione može potaknuti na dublje razmišljanje o svojim odnosima i intimnosti te ih suočiti s izazovima u vezi s emocionalnom bliskošću i ranjivošću. Tranzit će ih potaknuti da razmotre svoje unutarnje strahove i kako ih prevladati u odnosima. 

Strijelci će tijekom tranzita Saturna u Ribama razmišljati o svojim osobnim ciljevima i duhovnom razvoju. Mogli bi osjetiti potrebu za dubljim razumijevanjem svojih životnih svrha i kako ih ostvariti. Tranzit će ih potaknuti na introspekciju o tome kako bolje usmjeriti svoju energiju prema ostvarenju svojih ciljeva. 

Jarce može potaknuti razmišljanje o prijateljstvima i suočiti s izazovima međuljudskih odnosa. Tranzit će ih potaknuti da razmotre svoju ulogu u društvu i kako doprinositi većem dobru. 

Zara tarot - zoran kod 8

ZORAN

Slobodan

Kod: 8

Savjetovanje kojim se bavim baziram na sinergiji različitih tehnika gdje, ovisno o situaciji biram one najučinkovitije. Svakom klijentu posvećujem se tragajući za putem rješenja koje će biti dugoročno i stabilno. Tehnike kojima se bavim već više od trideset godina imao sam prilike učiti i prakticirati kod najboljih svjetskih majstora te smatram da je moje sadašnje znanje doseglo izrazito visoku razinu koja mi omogućuje uvide u tumačenja i rješenja svih najraznolikijih problema. Poznavalac sam kristala, poludragog i dragog kamenja i načina na koji oni mogu vratiti balans i sklad u čovjekov život. Pa tako savjetujem kako kristalima riješiti emotivne i zdravstvene probleme. Bioenergija je također jedan od mojih često uspješno korištenih polja koju dajem i jedna je od mojih solucija za uspješno rješavanje stresa različite etiologije. Tehnike kojima se služim dragocjeni su mi alat koji mi pokazuju putokaz, smjer kako i kamo; no, inspiracija i uvjerenost u moć ljubavi kao osnovnog životnog smisla daje mi vječnu inspiraciju i potvrdu da nerješive situacije ne postoje. Tehnike koje koristim su: yotish astrologija, astrologija, ljubavne, poslovne i godišnje prognoze, psihološki razgovori, tarot, numerologija, analiza viskom, Ji Jing, bioenergija, liječenje kristalima

Pogledaj profil

Vodenjaci će razmišljati o svojoj karijeri i profesionalnim ciljevima. Mogli bi osjetiti potrebu za dubljim razumijevanjem svoje pozicije u društvu i kako se nježnost može primijeniti na njihov rad. Tranzit će ih potaknuti na introspekciju o tome kako bolje ostvariti svoje profesionalne ambicije. 

Za Ribe može biti duboko introspektivan period. Ribe će se suočiti s izazovima u vezi s vlastitim identitetom i kako izražavaju svoju duhovnost. Tranzit će ih potaknuti na dublje razumijevanje vlastitih emocionalnih potreba i kako ih najbolje zadovoljiti. 

Zaključno, dolazi do značajnih promjena u astrološkom krajoliku koje bi mogle potaknuti na razmišljanje i istraživanje vlastitih emocija, razumijevanje njihovih dubokih potreba te donijeti povećano suosjećanje i humanitarne napore u međuljudskim odnosima na svjetskoj razini. Ovaj tranzit Saturna u Ribama će, bez sumnje, ostaviti dubok trag u svijesti o vlastitom unutarnjem svijetu.

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Više objava