jetsam li vrijedna ljubavi zara tarot

Nakon nekoliko neuspjelih veza i odnosa u kojima nismo bili sretni često se pitamo je li nas tako teško voljeti. Ponekad nakon dovoljno izazova u partnerskim odnosima koji su loše završili, u kojima su nas povrijedili izgubili smo vjeru u ljubav. Partnerski odnosi jedna su od najčešćih tema oko kojih i muškarci i žene razmišljaju i one teme koje ih najviše bole.

Što nam govore istraživanja, a što društvo

S druge strane, istraživanja pokazuju da su za sretan i ispunjen život važni kvalitetni odnosi s drugim ljudima. To je nešto što svi tražimo – partnera koji će nas ispuniti. 

Kad uđemo u adolescenciju često čujemo pitanja „Imaš li dečka/ djevojku?“ ili „Kad ćeš se udati/ oženiti?“ ili „Što čekate?“… I nekako stalno tražimo tu drugu polovicu kako bi bili sretni.

Međutim, jeste li se ikad upitali da je nakon mnogo padova i izazova s partnerima možda vrijeme da provedete neko vrijeme sami sa sobom. Možda da upoznate sebe, možda da osvijestite vlastite programe, obrasce ponašanja, vlastite pokretače, vlastite strahove… Da se pitate što je to što volim, a što ne, u čijem društvu volim biti, a u čijem mi nije ugodno, kako se osjećam sam/ sama sa sobom. 

Prvo upoznajte sebe pa tek sve oko sebe

Da. Prvo moramo upoznati sebe da bismo mogli u potpunosti uživati u nečijem tuđem društvu. 

Da smo svi vrijedni ljubavi to je nešto što nas ne uče u školi. Na žalost, o tome nam nitko ne priča. Nitko nam nije rekao da smo vrijedni ljubavi samim time što postojimo, što smo došli na ovaj svijet.

Upoznati i voljeti sebe prva je pretpostavka za ulazak u partnerski odnos. Zavrjeđujete pravu ljubav, a ne samo povremene usputne veze. Zavrjeđujemo biti iskreni i voljeni baš takvi kakvi jesmo. Zavrjeđujemo ljubav koje ne trebamo skrivati u srcu, strahujući da je prevelika da bi joj se prepustili. 

vita kod 16 zara tarot

VITA

Slobodna

Kod: 16

Svima su nam dane upute u trenutku rođenja kako da se nosimo s ovozemaljskim izazovima. To je naša natalna karta, jedinstvena za svakoga kao otisak prsta. Ona nam je dana da spoznamo tko uistinu jesmo i da nam pomogne kretati se u najboljem smjeru za napredak naše duše. Ponekad nam je potreban netko da nam pripomogne povezati se sa svojim unutarnjim JA, da nam probudi vjeru u bolje sutra. Svojim dugogodišnjim astrološkim znanjem i iskustvom zdušno Vam želim pomoći da pronađete svoju svrhu i postanete najbolja verzija sebe na stazi ovozemaljskog puta. S ljubavlju, ViTa Tehnike koje koristim: astrologija, natalna karta, usporedba partnera, horoskop i Past life Oracle tarot

Pogledaj profil

Zašto povjerovati u to da smo vrijedni ljubavi? 

Kako vjerovati da zavrjeđujemo ljubav o kakvoj sanjamo?

Zašto povjerovati da smo vrijedni biti nekome prvi na listi prioriteta?

Kako povjerovati da zaslužujemo čekati onog/ onu pravu?

Kako povjerovati u to smo vrijedni ljubavi i da vrijedi čekati baš onu pravu osobu koja će vidjeti sve naše mane i nedostatke i voljeti nas bez obzira na to?

Ljubav prema sebi preteča je svih ljubavi

Odavde sve počinje. Od ljubavi prema sebi. Kad upoznamo sebe i zavolimo sebe sa svim našim manama i nedostacima shvatit ćemo da svoje vrijeme ne želimo trošiti bilo s kim ili s onom osobom koja nas nije vrijedna. Osjetit ćemo to i biti sebi prvi u životu.

Prava ljubav se dogodi kad se najmanje nadamo

Očekivanje ljubavi kao i očekivanje bilo koje druge situacije ili odnosa postaje nešto što nas udaljava od nas samih. Svako očekivanje kreira potencijalno razočarenje. I zato volite sebe, budite sebi najbolji partner i vidjet ćete kako se uživa u društvu sa samim sobom. Tek kad sebe zavolimo i vrijeme sa sobom dolazi netko tko nas ispunjava, ali je sam već sretan i ispunjen.

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Kad znamo vlastitu vrijednost nikad se više nećemo pitati jesmo li vrijedni ljubavi

Vlastita vrijednost je ono od čega počinje sve. Naš osjećaj vrijednosti nije izvana i nemojte ga tražiti vani u drugim ljudima i tuđim potvrdama. Potražite ga radije u sebi i potvrdite vlastitu vrijednost. Kad saznate koliko vrijedite i da je svo bogatstvo već u vama neće vam nitko srušiti vrijednost i nitko vas neće lažno podizati jer vi ćete već znati da ste vrijedni svega što želite pa tako i ljubavi koja vam pripada po samom rođenju.

Javite nam se, idemo zajedno otkriti zbog čega u sebe sumnjate, kako se napokon prihvatiti i uživati u vlastitom društvu. Sagledat ćemo kako je došlo do toga da sumnjate u svoju vrijednost. Naučit ćemo ispraviti greške, a loše obrasce ponašanja zamijeniti onim konstruktivnima. Kako smo već spomenuli, ljubav vam pripada po samome rođenju, stoga se naučite voljeti već danas!

Više objava