Kada se pogledamo u zrcalo, zasigurno nam se mnogo toga na nama ne sviđa – imamo višak kilograma, tu su i prve bore (zar već?), nemoguće je da sam otkrila jednu sijedu vlas, zašto nemam osmijeh za koji su potrebne sunčane naočale… I tako si unedogled tražimo mane, zaboravljajući pritom da je ljepota u oku promatrača i da ljepota dolazi iznutra.

A tu unutra gotovo da nas je strah proviriti jer će nas iznenaditi neka gotovo zaboravljena ljubav, koja je zaposjela naše srce i ne dopušta nikome da nam se približi, ili ćemo tu unutra pronaći samo prazninu prekrivenu paučinastom koprenom satkanom od godina samoće.

Lorena kod 5, zara tarot

LORENA

Nedostupna

Kod: 5

Ja sam Lorena i vjerujem da smo svi već bili na ovoj planeti i da se uvijek ponovno vraćamo jer moramo naučiti lekcije koje nam svemir zadaje. Vjerojatno ste i sami uočili neke znakove, bilo kroz snove ili pak u situacijama koje vam se čine tako poznatima, ili na nekim mjestima za koja ste sigurni da nikada niste zakoračili, a opet vam je sve zapisano u sjećanju. Otkrit ćemo zajedno kako tumačiti sve te znakove, odgonetnuti kako ispuniti našu karmičku zadaću i time u svoj život ponovno vratiti sreću, osmijeh, radost, ljubav. Jer kako je rekao Mark Twain: “Dva najvažnija dana u vašem životu su dan rođenja i dan kada saznate zašto ste se rodili”. Tehnike koje koristim su: tumačenje snova, ljubavni tarot, psihološki razgovori, liječenje duše, duhovni razgovor, ritual mirisnim štapićima

Pogledaj profil

Koliko poznajemo sebe?

Kako biste se opisali? “Ja sam previše zauzeta poslom i na prvom mjestu mi je karijera, pa nemam vremena za ljubav”, “Previše puta sam bila povrijeđena, tako da ne vjerujem u sretne završetke, pa radije biram samoću”, “Ja sam idealna žena za brak, izvrsno kuham, kažu da sam seksi i savršena ljubavnica, pa mi nije jasno kako to nitko od ovih muškaraca ne vidi”, “Ja sam dovoljna sama sebi i ne treba mi netko o kome ću se morati brinuti”…

Sigurno ste se prepoznali u nekoj od ovih rečenica, zar ne? Drage moje, sve smo mi, htjele to priznati ili ne, u potrazi za nečime što će nas učiniti sretnima. I svaka od nas ima neku svoju vlastitu viziju sretnog života.

A znate li što svaka žena treba znati?

  • Kako da se zaljubi, a da se ne izgubi.
  • Kako se suprotstaviti poslodavcu, a ne izgubiti posao.
  • Kako reći prijateljici da nemaju isti pogled na svijet, a pritom sačuvati prijateljstvo.
  • Kako da traži ono što želi na način na koji će to najprije dobiti.
  • Da njeno djetinjstvo nije bilo savršeno, ali je završeno.
  • Što treba i što ne treba raditi u ime ljubavi.
  • Kako da živi sama, čak i ako joj se to ne sviđa.
  • Kome može vjerovati, kome ne može i zašto to ne treba shvaćati osobno.
  • Što može i što ne može postići u jednom danu, jednom mjesecu i jednoj godini.
  • Kada ime neke dvojbe oko svog ljubavnog odnosa, treba nazvati Alternativni centra Zara i pitati Lorenu za savjet!

Što svaka žena treba imati?

Staru ljubav, kako bi mogla u danima depresije i melankolije prizvati uspomene i povratiti osjećaj prošlosti. Ipak nekad u neko doba, mene je netko gledao raširenih očiju i “topio se” u mojoj nazočnosti.

Svaka žena treba imati i sjećanje na mladost. Neka to sjećanje na mladost ne bude prožeto tmurnim i sivim razmišljanjima, ono što je bilo, to je prošlo. Promislite jeste li mogli bolje, ako jeste budite razumni i razmislite da ste u to vrijeme bili mladi i neiskusni.

Stoga, ako vam je sada teško, prizovite sjećanja i prihvatite lošije razdoblje života jer će i ono proći. A ako ne znate kako si olakšati teške trenutke, porazgovarajte s našim tarot savjetnicama, koje će vam svojom pozitivnom energijom i putokazima kako dalje pomoći da hrabro otvorite vrata onome dobrome što vam dolazi u život.

Više objava