Noćas me boliš. Onako kako samo ti to znaš.

Sa svakim mojim udahom, s našom pjesmom koju u ovo gluho doba noći po stoti put slušam …I opet idu naši dani i po tisućiti put ja ih proživljavam kao i nekad kad mi je riječi nestajalo, kad je duša samo otkucaje tvog srca slušala, a ja uronjena u tvoje naručje na sav svijet zaboravila.

Znaš znala sam da je taj zagrljaj …ta u suzama dočekana zora onaj dan koju ću do smrti nositi u srcu, u duši…u svakom uzdahu… I dalje te volim i čekam i čekat ću do posljednjeg daha…do pakla i duže…

A ti? Ti samo dođeš, onako bezobrazno te Univerzum dovede pred mene i slomi nas oba i ponavljaš samo ono već davno rečeno” Čekam…Tu sam…

sandra, kod 10 zara tarot

SANDRA

Zauzeta

Kod: 10

Svoj dar gledanja u tarot karte, tumačenja snova i čitanja znakova s neba naslijedila sam od voljene prabake. Zbog pouka moćne bijele magičarke na život od rane mladosti gledam drugačije od drugih. Tražiti znakove kraj puta, čitati astrološke karte, vjerovati svojoj intuiciji i živjeti u razumijevanja onog što drugi smatraju čudnim iznimna je čast. Ako želite znati kako sve energije Univerzuma usmjeriti da rade za Vas, kako lakše i bezbolnije prebroditi teško razdoblje života, javite mi se sa punim povjerenjem. Znakovi Univerzuma su svuda oko nas, dopustite da ih zajednički otkrijemo i pravilno usmjerimo vašu energiju i djelovanje. Tehnike koje koristim: tarot, astrologija – sve vrste analiza uz astrologiju pitanja, astrologija ljubavnih odnosa i godišnje prognoze, ciganske karte, psihološki razgovori, tumačenje snova

Pogledaj profil

Liječi li vrijeme rane?

Treba li nam Valentinovo da volimo? Vikendi? Praznici, rođendani i godišnjice? Ne! Onaj tko voli, voli uvijek i zauvijek. To ne nestaje i ne prestaje i nikakvo vrijeme tu ne pomaže. Ono samo prolazi i daje nam lekcije, kazne, pljuske, nove ljude i pokušaje. I da, ponekad stvarno na tren i zaboravimo na takve trenutke, prihvatimo da moramo živjeti dalje i onda evo nekog tamo tranzita na nebeskom plesnom podiju i sve godine razdvojenosti, sav trud da zaboravimo, podnesemo, sve u trenu nestane.

Kad nekog volimo s uplivom Mjesečevih čvoreva ili Pluton; Saturn, Chiron – Venera – Mjesec u kartama, onda je to nešto što nikad ne prolazi.

Pitate me puno puta je li vaša ljubav karmička – smrznem se na to pitanje jer Pluton je karma, čvorovi su karma (prepoznavanje), ono kad nakon te osobe sve ostalo dođe kao čaj od kamilice nakon najljuče rakije. Znam da boli, trese i privlači te jer je uvijek svaka aktivacija još jača i svaki put iznova volite tu osobu i nikakvo vrijeme za te ljubavi ne postoji, ni brakovi ni partneri – ništa. To samo traje i vuče nas i da boli s 15, 35, 45 i 75 godina i vratimo se na isto.

Karmičku ljubav treba doživjeti i preživjeti

Živi li se se s tom ljubavi? Teško, bar u mladosti, iz prvog pokušaja nikako jer toliko snage, osjećaja, ljubomore, posesivnosti je teško izdržati i ne pregorjeti, a opet nakon takve ljubavi sve je preživljavanje… samo golo preživljavanje.

Proživite život, prođe svo moranje i sretnete ponovno svog “Plutona”. Da, sijed je, ima bore, promijenio ga je život, a vi vidite onog/onu u njemu u kog ste se zaljubili prije milijun godina i slomite se. Ljutite se na svaku boru i sijedu vlas koju se usudio dobiti bez vas, na svaki sretan trenutak svog proživljenog života jer ona/on nije bio s vama u njemu i boli, oh kako boli.

Kad po nagradi ili kazni (to još nisam sigurna) dobijemo svog Plutona ili bilo što od karme u život, naravno da taj/ta nije roditelj vašeg djeteta, vaša Venera/Mars je uz vas proveo život, a Pluton je samo tu da s vremena na vrijeme uz Saturnovu pomoć oboje dobijete koju boru i koju sijedu vlas više kad vas dovede jednog pred drugog (jbg moraju i prozvođači alkohola živjeti od nečega) i da vas podsjeti da postoji vrijeme za sve.

ljubavni tarot savjeti! zara tarot

Al’ uz sve što je bilo, svi pa i ja, nikad ne bih mijenjali to što su spoznali što znači kontakt Venere i Plutona! I da, živimo dok znamo da on/ona diše na zemlji pa i taman kraj druge osobe, dobro smo i znamo da ćemo u nekom drugom životu biti zajedno. Možda kad budemo pametniji, kad prestanemo nanositi bol jedno drugome…možda evo, kod mene, kad moja lavovska Venera konačno skine krunu i premjestit se u neki nježniji znak. To ako i kad saznam podijelit ću s vama.

I sad sam evo cijeli dio pametnog teksta nenamjerno izbrisala jer Đin Tonik uz suzne oči u drhtavoj ruci uz cigaretu u 4.00 ujutro i nije baš moja ura za spretnost žongliranja. Ali toliko želim da Vam konačno objasnim da su karmičke veze i karmičke ljubavi, ljubavi gdje se iz prvog pokušaja ne uspijeva jer Saturn, bog vremena i kazni ima želju natjerati nas da ispravimo i probamo preživjeti sve greške, da odradimo sve lekcije i da zaslužimo kroz mnoge inkarnacije uz odradu svake greške suzama i bolom pravo da s tom ljubavi dočekujemo jutra. 

Karmička ljubav nije laka ali je za pamčenje

Da, to je ljubav za koju ću se uvijek i zauvijek zalagati i boriti jer život makar i na jedan dan u njoj je proživljen život, a ne samo preživljen i svaka sekunda vrijedi svake suze i sveg proživljenog. Ali da boli, oho-ho boli i da svaka takva priča zaslužuje svoj film i spomenik – veliko DA! Jer takvi partneri kad prežive sve što im Saturn pripremi cijene svaki udah koji su uz svog partnera i to je ono što nazivamo bezuvjetna sudbinska ljubav.

Al dragi moji, da se mnogi slome i da je happy end u karmičkoj vezi rijedak to želim da znate. Zato ne želim da si takvu vezu želite. Pitajte radije za sudbinsku ljubav jer tu je karmičko putovanje odrađeno, emocije i intenzitet sličan, ako ne i isti, a zato ona počne, traje i budete sretni.

Kroz karmičke veze otplačujete sve greške, pogotovo u prvim inkarnacijama kad se sretnete samo da odradite jedan dio, jednu lekciju (to je pojam kad vam kažem da ste mlada ili stara duša, stara veza).

E pa sad možda sam uspjela da vas malo zainteresiram o vašoj ljubavi, a možda i podsjetila na neku vašu -meni svejedno. Uskoro će svanuti zora, moja čaša je prazna, cigareta nemam, a Lepa Brena sa YouTubea upravo pjeva pjesmu “Boliš i ne prolaziš”- poslušajte ju uz originalan spot i možda vam bar malo bude bliža priča o karmičkoj ljubavi.

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Sretno Vam trenutke u ljubavi želim i volite se, bez obzira u kakvoj verziji ljubavne priče bili i cijenite zajedničke trenutke bili oni sa Mjesecom, Marsom, Jupiterom ili Plutonom.

Pluton je trenutno retro i donijet će vam onog koji živi u uzdahu sjete, je li  trenutak da to obnovite i dovedete na višu razinu pokazat će Saturn od kraja lipnja nadalje…Sretno!

Voli vas i šalje zagrljaj vaša Sandra  

Više objava