EKLIPSE I PUN MJESEC - ZARA TAROT

Listopad je konačno stigao i jedan je od prekrasnih kalendarskih i nebesko uvijek dinamičnih mjeseci. A ako tome dodamo i praznik svih „vještih žena“, dvije intenzivne eklipse, Pluton koji je krenuo direktno i moj voljeni Mars u Škorpionu, možemo očekivati toliko promjena, toliko ljubavi, ratova i rušenja i građenja i svega previše. 

Nije više pitanje hoćemo li puknuti po svim šavovima, uz ove eklipse je samo pitanje trenutka, a po nebeskom scenariju to vrijeme je sad! Idemo saznati što nam donosi listopadski Pun Mjesec te dvije eklipse!

Listopad će biti podsjetnik da i najteža promjena može biti dobra

Ali, nije li baš bit života u promjeni? Kad oluja prođe u pa udahnemo punim plućima oslobođeni tereta, kad zagrlimo tog nekog za kog smo se borili, pa i smrt je sama transformacija jer iz nje nastaje život… Ovaj će nam listopad dokazati da je život ispunjen bezbrojnim malim ili većim umiranjima nakon kojih postajemo ili pobjednik ili gubitnik – sredine nema.

Oni koji nisu shvatili poruku gubit će se u masi koja bespogovorno slijedi tuđe naredbe i nikad se ne usuditi dići pogled! Dobrodošli u „ringišpil“ koji se zavrtio još 29.9.23. i uživajte u najluđoj, najopasnijoj i najstrastvenijoj vožnji svog života…

Što o ljubavi imaju za reći Venera i Pluton?

U trenutku pisanja ovog teksta Venera je na fiksnoj zvijezdi Regulus, na zadnjem stupnju Lava u društvu boginje Lilith – Tamnog Mjeseca ili zaštitnice prevarenih, ljubavnica, zavodnica i osvetnica. (Tko zna jesu li njih dvije ispijale Đin-tonik ili je Venera bila na instrukcijama ljubavi seksa, destrukcije i manipulacije?). 

Vrijeme drame završava barem što se nje tiče – sad će voljeti svog dragog ili patiti i žrtvovati se u tišini jer je tek izašla iz aspekta s Plutonom koji ju je samo želio opet i ponovno uvjeriti da bez obzira na sve Marsove i Jupitere koje ljubi kroz životni put samo uz njega diše. Istovremeno ju pokušava uvjeriti da samo u njegovom zagrljaju njeno srce kuca „u posebnom ritmu”, jer Djevica je ipak hladna ili…

Pluton, najmiliji i najomraženiji transformator kreće direktno – mora, jer bez njega cijeli ovaj nebeski zbor gubi na silini. On nam je potreban da nas uvjeri i dokaže nam da samo „Mijena na svijetu stalna je“. P.S. Zameo ih vjetar je uvijek dobro pogledati opet i ponovno! 

sandra, kod 10 zara tarot

SANDRA

Zauzeta

Kod: 10

Svoj dar gledanja u tarot karte, tumačenja snova i čitanja znakova s neba naslijedila sam od voljene prabake. Zbog pouka moćne bijele magičarke na život od rane mladosti gledam drugačije od drugih. Tražiti znakove kraj puta, čitati astrološke karte, vjerovati svojoj intuiciji i živjeti u razumijevanja onog što drugi smatraju čudnim iznimna je čast. Ako želite znati kako sve energije Univerzuma usmjeriti da rade za Vas, kako lakše i bezbolnije prebroditi teško razdoblje života, javite mi se sa punim povjerenjem. Znakovi Univerzuma su svuda oko nas, dopustite da ih zajednički otkrijemo i pravilno usmjerimo vašu energiju i djelovanje. Tehnike koje koristim: tarot, astrologija – sve vrste analiza uz astrologiju pitanja, astrologija ljubavnih odnosa i godišnje prognoze, ciganske karte, psihološki razgovori, tumačenje snova

Pogledaj profil

Mladi Mjesec i pomrčina Sunca u Vagi 14. listopada 2023.

Mlad Mjesec 14. listopada ovaj je put u Vagi (čija je vladarica baš ova gore spomenuta Venera) sa zenitom u 19:55 za naše područje, a kako je to uvijek, konjunkcija Sunca i Mjeseca ovaj put na 21 stupnju (stupnju Jupitera), pretjerivanja neće nedostajati u svakom smislu te riječi.

Ovo je ujedno i zbog blizine karmičkih čvorova i pomrčina Sunca u Vagi (druga eklipsa Ovan/Vaga nakon više od 18 godina) pa sve što zeznemo sad u vrijeme prstenaste eklipse gdje Sunce dobiva svoj zlokobni užareni prsten mijenja trajno i na dugo naš život. 

Velik za nas ali malen pod nebeskom arenom! Savjet je samo – Igre su počele, uloge dodijeljene i tu ste gdje jeste ili ste igrač ili sjedite na tribinama! Možda se i možete uključiti u igru ali nemojte se zavaravati, točno ste tu gdje ste davno odabrali, pa stoga Sretno!

Što nas očekuje u danima punog Mjeseca?

Pun Mjesec tj. opozicija Sunca i Mjeseca, ovaj put je  na 5°10′ Bika (stupanj kraljevskog Lava pa i ega i pretjerivanja). 28.10.2023. sa zenitom u 22:25, opet uz ove karmičke čvorove daje nam zadnju u ovoj godini pomrčinu Mjeseca koja samo potencira sve ono potisnuto u nama da izađe, da bude pokazano i izrečeno. Teško, užasno teško će biti ovaj put ostati miran i suzdržan jer su emocije prejake, a nezadovoljstvo i svaka želja za promjenom ovaj će put naći svoj način da izađe na vidjelo.

Ostati hladne glave bit će izazov u danima pred nama

Trebamo li se suzdržavati kroz ovaj listopad? Pa vjerojatno bi to u većini slučajeva i bilo pametno ali uz ovakve energije kad vam se probudi prkos, razočaranje, ono čekanje… ne znam baš koliko će nas misliti da je strpljenje vrlina, jer predugo traje ovo trpljenje bez obzira kamo vam ove eklipse padale u natalu.

A iskreno, sve ako i kojim čudom uspijete proći bez promjena, iduća godina će vam donijeti sve natrag i veću eksplozivnu snagu i puno manje obazrivosti i strpljenja. Svi koje zanima kako ovo prebroditi, te što baš vi možete očekivati u ljubavi, poslu, financijama ili obiteljskim odnosima u jesenskim danima pred nama, telefon u ruke i nazovite! Voli Vas vaša Sandra, a za kraj pročitajte stihove koji će najbolje opisati listopadske energije!

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Znaš li da moja si tajna,

moj razlog disanja,

moji uzdasi kad moram da šutim? 

Znaš li da moje more, nebo i planine koje moram preći da bih bila uz tebe još jednom,

samo na tren da osjetim se živom,

moja su obrana koju sam postavila namjerno da ne puknem!

Jer…vrijeme ide, prolazi i ne pita nikog je l‘ nam odgovara

A ja samo znam da si pramen sijede kose dobio bez mene i to me slomilo.

Jer ja sam ta uz koju si morao dobiti svoje prve bore…

Ako treba… znaš i ti i znam i ja planine se ruše potresima, eksplozijom,

kopna i mora osvajaju ratovima,

a srce i dalje kuca 

Više objava