mirisni štapići - zara tarot

Zasigurno ste se u svom životu “susreli” s mirisnim štapićima, zapalili ih kada ste željeli uživati u očaravajućem mirisu vama omiljene arome, ili jednostavno kako biste prikrili neke neugodne mirise u svom domu.

Što su zapravo Mirisni štapići

Osim lijepog mirisa, mirisni štapići vam mogu dati mir i prizvati pozitivno u vaš život. Kako? pročitajte u nastavku teksta i saznajte o istinskoj moći mirisnih štapića!

Lorena kod 5, zara tarot

LORENA

Slobodna

Kod: 5

Ja sam Lorena i vjerujem da smo svi već bili na ovoj planeti i da se uvijek ponovno vraćamo jer moramo naučiti lekcije koje nam svemir zadaje. Vjerojatno ste i sami uočili neke znakove, bilo kroz snove ili pak u situacijama koje vam se čine tako poznatima, ili na nekim mjestima za koja ste sigurni da nikada niste zakoračili, a opet vam je sve zapisano u sjećanju. Otkrit ćemo zajedno kako tumačiti sve te znakove, odgonetnuti kako ispuniti našu karmičku zadaću i time u svoj život ponovno vratiti sreću, osmijeh, radost, ljubav. Jer kako je rekao Mark Twain: “Dva najvažnija dana u vašem životu su dan rođenja i dan kada saznate zašto ste se rodili”. Tehnike koje koristim su: tumačenje snova, ljubavni tarot, psihološki razgovori, liječenje duše, duhovni razgovor, ritual mirisnim štapićima

Pogledaj profil

Mirisni štapići su puno više od ugođaja – privlače pozitivu u vaš život, pomažu da se pročistite od negativnih misli, djeluju ljekovito na vašu dušu.

“Liječe” slomljeno srce, pružaju vam osjećaj spokoja ako ste zabrinuti zbog nečega, čak privlače ljubav i novac u vaš život. Moć mirisnih štapića je nedvojbena, ali i skrivena u svima nama, potrebno je tu moć prepoznati i kanalizirati u ono pozitivno.

Svaki miris ima svoju svrhu

Postoji puno različitih mirisa, a razlikuju se po svojoj namjeni. Dakle, nije svejedno kakav ćete mirisni štapić zapaliti primjerice ako ste tužni ili zabrinuti.

Svaki mirisni štapić ima svoju svrhu i moć, a ja sam tu kako bih vam uz moć mirisnih štapića pomogla privući u život ono što vam nedostaje. Krenimo redom i pogledajmo široku primjenu koku mirisni štapići imaju i za što se sve koristi moć mirisnih štapića.

Za što se sve mogu koristiti mirisne štapiće?

Mirisnih štapića i mirisa ima jako puno, a potrebno je razaznati koji vam mirisni štapići mogu donijeti ono što trebate u život, mirisne štapiće možete zaista koristiti za mnogo toga.

Ritual se izvodi jednostavno i brzo, možete ga čak i samostalno izvoditi. Potrebno je slijediti nekoliko jednostavnih pravila kako bi ritual bio uspješan.

Na primjer, ako vam je potrebna ljubav u život i upravo to želite prizvati koristit ćete one štapiće koji upravo to pospješuju.

Mirisni štapići koji štite ljubav i prizivaju je u vaš život su apsint i matičnjak. Imajte to na umu drugi put kada osjetiti ljubavne boljke.

Miris štapića dok se širi diljem prostora prizvat će ono pozitivno u vaš život. Očistit će nakupine negativnost koje su se mogle naći unutar vašeg životnog prostora i napraviti mjesta za ljubav.

Jeste li se našli u situaciji da ne znate kamo dalje, da konstantno osjećate kočnicu, kao da vas netko drži za kapuljaču dok vi pokušavate trčati? Pa se dogodi da svu svoju energiju potrošite na trčanje u mjestu, ne idete nikamo, samo se umarate…

Ako ne znate što učiniti bilo po pitanju ljubavi ili posla ili nekog drugog problema koji vas muči, idealni mirisi za to su jantar, pelin i orhideja.

Moć mirisnih štapića djeluje na svim poljima

Udahnite, napravite korak unazad i sagledajte svoj život kroz oči treće osobe. Trebate li pomoć? možete li dobiti pomoć? Odgovor je da!

Moć mirisnih štapića je univerzalna i lako primjenjiva na sve životne situacije. Možda vam je samo potreban taj prvi korak, taj poticaj i vjetar u leđa da biste mogli ostvariti svoj puni potencijal.

U mirisnim štapićima nema ništa lošeg, ništa negativnoga. Kao što se tamjan koristi za istjerivanje svega zlog i zaštitu prostora, mirisi kamilice mogu na naše emocije djelovati vrlo opuštajuće.

Ne znate na kakav način se prepustiti emocijama ili na koji način ih izreći? Pomoći će vam mirisni štapić melise. Kamilica je svima dobro poznata biljka.

Često je pijemo pripremljenu kao čaj jer djeluje umirujuće, ali u obliku mirisnog štapića pomoći će vam osim u smirivanju emocija i za poboljšanje financijskog stanja, što nam je itekako potrebno u ovim nestabilnim i problematičnim vremenima.

Poslovni problemi i problemi u braku

Imate li poslovnih problema (a danas je to također jedan od akutnih problema), pomoći će vam miris cimeta. Sreću i prosperitet u vaš život donijet će vam mirisni štapić kave. Patite li od nesanica ili imate loše snove, otklonit će ih miris bagrema.

U posljednje vrijeme sve su češće rastave brakova, neki se teško odlučuju na taj korak pa se radije muče sa svakodnevnom tjeskobom i osjećajem sputanosti i nemoći. I taj problem riješit će kao čarolijom mirisni štapić kokosa, on će vam pomoći donijeti odluku bez osjećaja krivnje.

Negativnu energiju otklonit će miris kamfora, cedra, eukaliptusa, tamjana, mente, ružmarina i ljubičice.

Kako se primjenjuju mirisni štapići?

Mirisne štapiće možete zapaliti sami, ali ako nisu energizirani neće vam moći pomoći u rješavanju određenog problema koji vam zadaje probleme.

Tamjan je na primjer odličan za umanjenje stresa, ali on svoj puni potencijal ne može ostvariti ako nije energiziran.

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Što to znači energizirani? To znači da trebate imati povjerenja u vašeg savjetnika, koji točno zna koji će mirisni štapić ili kombinacija određenih mirisa pomoći u vašem konkretnom slučaju.

Zajedno možemo promijeniti stvari, zajedno možemo utjecati na razvoj situacije i privući ono što vam nedostaje, ali kao i u svemu potrebno nas je dvoje.

Osim toga, nije dovoljno samo zapaliti mirisne štapiće. Trebate zaista i vjerovati u moć mirisnih štapića. Trebate biti prisutni i duhom i tijelom kada uz pomoć mirisnih štapića pokušavamo utjecati na ono što vas tišti.

Mogu li mirisni štapići riješiti svaki problem?

Primjena mirisnih štapića jest široka, ali morate biti realni. Zbog toga smo mi tu – vaši savjetnici, vaši astrolozi i vaši tarot majstori.

Tu smo da bismo usmjerili, dali vam nadu, pomogli pri rješavanju problema, ali i tu smo da bismo vam rekli što je moguće, a što nemoguće očekivati.

Dugi niz godina proučavam razne vrste rituala, pa tako i rituale mirisnih štapića te vam jasno mogu reći hoće li nešto vama upaliti ili ne. Ponekad je potrebno, iako s time imamo velikih poteškoća, samo otpustiti.

No, ako postoji i najmanja moguća nada da se za nešto isplati boriti i u tome vam mogu pomoći mirisni štapići, tu sam da bih dala se od sebe da to i postignemo.

Naravno, treba znati i neke magične riječi, koje će od običnih mirisa stvoriti čaroliju i odagnati ono što vam ne da miran san. Zato mi se javite, zajedno ćemo otkloniti poteškoće koje su se našle na vašem putu i pronaći put do kvalitetnijeg života.

Više objava