zara tarot karmicka ili sudbinska veza

Moja priča krenula je prije godinu dana, dovedena pred zid, nisam znala što da radim.  Dugo sam razmišljala što da poduzmem kako bi svoj život vratila na pravi put, bila sam izgubljena kada sam razmišljala nazvati tarot centar i obratila Alternativnom centru Zara.

Udala sam se sa 22 godine za čovjeka kojeg sam voljela, prvih nekoliko godina braka bilo je kao u bajci, zajedno smo se budili, stvarali i išli spavati. Živjeli smo normalnim životom, imali smo sve potrebno za skrbiti našu djecu, ni previše, ni premalo – baš taman.

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Nakon drugog djeteta odlučila sam napustiti posao u potpunosti i posvetiti se obitelji, u to vrijeme mislila sam da radim pravu stvar i da obitelj trebam staviti na prvo mjesto.

Tradicionalno, muškarac će biti onaj koji donosi kruh na stol. Kako su godine prolazile, suprug i ja smo si počeli zamjerati mnogo toga. Počele su trzavice oko novca, na šta trošim i kako trošim njegove „pare“. Ja bih njemu s druge strane prigovarala za to što je stalno vani, zašto nije više s obitelji.

Nisam ni shvatila da je ljubav nestala. U šta se pretvorio naš nekad divan odnos znala sam se pitati.

Što me potaknulo nazvati tarot majstore

Dovedena pred rub i očajna, tragala sam za tom izgubljenom ljubavi koju nisam osjetila već jako dugo. U život mi je ušetao čovjek koji je povratio moju vjeru u ljubav, počeli smo se viđati.

Prvo je krenulo s kavom u obližnjem kafiću kada bi moj suprug bio na poslu, a djeca u školi. S vremenom to je preraslo u puno više. Osjetila sam duboku povezanost s njime, on je bio taj. Oboje smo bili u brakovima koji nisu funkcionirali, ali smo se trudili zbog djece.

Djelom smo se povezali upravo zbog toga, zbog iste životne situacije. Znali smo sve jedan o drugome, a često smo maštali o tome da pobjegnemo zajedno negdje gdje nas nitko neće moći pronaći. Oboje smo htjeli isto, ali nismo imali snage napraviti prvi korak.

Naša afera je trajala sad već 3 godine, kada bi se ujutro budila pored supruga osjećala sam krivnju, znala sam da radim loše prema njemu, ali sam po prvi puta stavila sebe na prvo mjesto, taj čovjek je bio moja droga koje se nisam htjela odreći.

Zašto nazvati tarot centar Zara – dobila sam rješenje i puno više

Trebala sam pomoć, a nisam se imala kome obratiti, pa sam odlučila nazvati tarot centar Zara jer sam vidjela njihov oglas: Zajedno ćemo pronaći rješenje problema. Rekla sam sama sebi, idem probati, što imam za izgubiti? Telefon je zazvonio, a s druge strane me dočekao topli i smireni glas žene, ime joj je bilo Marija.

Kratko sam se predstavila, rekla svoj problem, a tarot majstori ca Marija me pročitala kao knjigu. Govorila mi je sve ono što sam trebala u tom trenutku čuti. Osim što je rekla kako stvari stoje i što će se događati, pružila mi je utjehu i osjećaj da nisam sama u ovome i da me netko napokon razumije, bez osuda i na tome sam joj vrlo zahvalna.

marija, kod 1 zara tarot

MARIJA

Nedostupna

Kod: 1

Nazovi 064 500 555 i upiši 1

Tel: 0,46 €/min, Mob: 0,63 €/min

Tarotom se bavim od svoje 16 godine. Poglavito se oslanjam na moć intuicije, energije anđela i nebeskih vodiča. Pomoću svog dara vidim ono što oplemenjuje vašu dušu, vašu prošlost i budućnost. S najboljom namjerom vam dajem određene smjernice kako pronaći vlastiti mir, kako pronaći srodnu dušu, kako poboljšati vaše financije i to sve napraviti lakšim putem. Bez obzira bili vjernik ili ne, svatko od nas ima anđela čuvara koji je tu za nas u svakome trenutku. On nas čuva od neuspjeha, zlih i okrutnih energija koje su svuda oko nas. Oni su naša vodilja, pitajte ih za pomoć. Životna misija prije svega mi je svoj dar podijeliti s drugima i tome sam posvetila svoj život već 34 godine. Pomaganje ljudima smatram činom oplemenjena duše. Ljubav smatram najvećim blagom na ovome svijetu, upravo zato sam se odlučila posvetiti najviše ljubavi i partnerskim odnosima. Pozitivnom energijom, uz pomoć anđela i nebeskih stvorova mogu izliječiti i najbolnija srca i najkompliciranije odnose. Uz pomoć anđeoske energije iz vjerskog kuta gledanja mogu izraditi vaš sudbinski plan. U sudbinskom planu sagledavamo sve vaše buduće i prošle radnje, a na temelju dobivenoga mogu odrediti smjernice za bolji i kvalitetniji život. Javite mi se s povjerenjem, tu sam za vas uvijek. Vodit ću vas kroz život, baš kao i vaš anđeo čuvar. Tehnike koje koristim: tarot, rituali svijećama, energetsko čišćenje anđeoskom energijom, sudbinski plan

Pogledaj profil

Ono što me najviše iznenadilo bila je činjenica da je rekla da se moram posvetiti suprugu i djeci jer ova veza neće potrajati još dugo. Rekla je da ću primijetiti čudno ponašanje kod svog ljubavnika te da će me duboko razočarati. Te riječi pamtit ću zauvijek rekla je – Nije onakav kakvim se predstavlja.  Apsolutno sam bila zaprepaštena, i nisam joj htjela vjerovati. Znala sam o tome razmišljati po noći, nisam spavala, mislila sam da je nemoguće to što je Marija rekla, mi smo suđeni jedno drugome, razmišljala sam, ali nažalost, dogodilo se…

Kako su mi tarot majstori promjenili život

Sve ono što nisam htjela vidjeti, sve one mane i sitni problemi sada su izašli na vidjelo jer mi je Marija otvorila oči. Ono što sam odbijala vidjeti bio je obrazac ponašanja koji se ponavljao stalno: propali brak, drugi na putu da propadne i 2-3 ljubavnice sa strane. Pored mene i supruge, taj čovjek je imao još jednu djevojku s kojom se povremeno viđao.

Nisam mogla vjerovati što se događa, bila sam uvjerena da je on taj, da je on čovjek mojih snova, a pretvorio se u noćnu moru. Osjećala sam se glupo i izigrano, iskoristio me kada sam bila najslabija. Često si znam pomisliti, koliko bi ovo trajalo da se nisam javila Mariji, a još gore, da sam se prije javila ne bi se ni dogodilo….

Marija mi je dala snage da napravim ono što sam trebala napraviti već davno, a sada mogu reći da sam napokon sretna i ispunjena žena s obitelji na prvom mjestu. S ponosom mogu reći da mi je drago da sam nazvala ovaj tarot centar!

Više objava