Jeste li ikada sanjali da padate? Bez obzira koji je razlog vašeg pada, ovakvi snovi mogu biti zastrašujući i zbunjujući, a mi smo tu da bi otkrili što se skriva iza snova o padanju. Idemo otkriti što znači padanje u snu.

Što znači sanjati da padate?

Padanje u snu ne znači nužno ni nešto pozitivno ni negtivno. Tumačiti ovaj san ispravno uvelike će ovisiti o ostalim okolnostima koje se događaju kada sanjate da padate.

divna,kod 15 zara tarot

DIVNA

Nedostupna

Kod: 15

Intuitivni empat koji cijeli život aktivno djeluje u spiritualnom svijetu, blisko surađuje s duhovnim vodičima i strastveno želi usmjeriti duše, koje se osjećaju izgubljene, na putu zvanom život. Ovdje smo došli učiti, rasti, podučavati, širiti svjetlo, podizati vibraciju i pomoći drugima. Stoga mi je veliko zadovoljstvo pokazati vam kako da vidite stvari jasnije i da krenete naprijed. Nudim Vam siguran kanal između svjetova kao pozitivan prostor za postizanje mira i čistoće duše. Nudim vam kartu za vaše duhovno putovanje, osvrćem se na prošle živote i na sadašnjost kako bismo zajedno utjecali na budućnost. Astrologijom, numerologijom, usporednim horoskopom i natalnom kartom otkrivam utjecaj i povezanost duša na ljubavnom ili poslovnom planu te koristim tarot za potvrdu i jasnoću. Duša ste Vi, energija koja oživljava tijelo, svjetluca u očima i koja nije došla ovdje bez plana, već je odredila put i programirala ga. Aura štiti od entiteta i nepoželjnih energija što je u normalnim okolnostima dovoljna zaštita, no postoje stanja u kojima je zaštita oslabljena i to je prilika za prodor nepoželjnih entiteta. Dobri ili loši, ne bi smjeli biti u našoj auri i našem okruženju jer kradu energiju, čine nas umornim, bezvoljnim, potiču ovisnosti i imaju veliki utjecaj na teže zdravstvene probleme. Tumačenjem snova, motivacijskim i duhovnim razgovorima proučavam i otkrivam vrstu energije koja se trenutno vrti oko vas te vam je individualnim pristupom i potrebnim svakodnevnim afirmacijama približavam kako biste je upoznali, zahvalili se i uklonili je. Usmjerit ću vas kako da prepoznate znakove i pratite svoj put s osjećajem povjerenja i sigurnosti u sebe, da bez obzira gdje se nalazite, imate osjećaj da je sve u redu i da će tako i u budućnosti biti. Ne dozvolite da strahovi s kojima se ne suočite postanu vaša ograničenja, da vas sutra boli misao da ste mogli, a niste htjeli ili da ste željeli, a niste smjeli. Tehnike koje koristim: astrologija i numerologija ljubavnih i poslovnih odnosa usporednim horoskopom i natalnom kartom, tarot, motivacijski i duhovni razgovori sa svakodnevnim afirmacijama

Pogledaj profil

U nekim od snova možete padati brzo, dok se borite da dođete do zraka, a budite se u trenutku kada trebate udariti o tlo. Drugi pak sanjaju da padaju polako, skoro da lebde, imate osjećaj da se sve odvija usporeno oko vas.

Ove naizgled male razlike mogu razotkriti stvarno značenje vašeg sna. Zbog faktora iznenađenja i straha, ovakvi snovi su na lošem glasu, ma da to nužno ne zaslužuju. Padanje u snu zapravo može biti i dobar znak, sve ovisi kako ste ga sanjali.

Istražimo različita značenja snova o padanju.

Kontrola leta

Ponekad su snovi o padanju smirujući, osjećate se potpuno opušteno bez i jedne brige na svijetu. Osjećate olakšanje dok u zraku gledate svijet ispod sebe.

Nerijetko ovakvi snovi počinju tako se bacate s litice svojevoljno, a budite se oslobođeni svih strahova. To znači svojevrsno olakšanje, odbacivanje strahova i svega onoga što vam je društvo nametnulo.

Značenje ovog sna je da ste se napokon pomirili s onim što vas je dugo mučilo – više nema nepotrebnog stresa u vašem životu. Odbijate negativu koja vas okružuje u svakodnevici i dopustili ste sebi reći: „ Ma boli me briga!“.

Fokusirani ste na ono što je zaista bitno. Često u ovakvom snu možete vidjeti nebo ispunjeno slikama sretnih trenutaka u vašem životu.

Zloglasan gubitak kontrole

Ono što najčešće čujemo – sanjati padanje znači manjak kontrole u životu. Odnosi se na one koji prolaze kroz trnovit put u životu, bez naizgled izlaza iz trenutačne situacije.

Ako sanjate da ste padali, a iz sna se probudite znojni, uplašeni i zadihani – vrlo vjerojatno nije dobar znak. Padanje u snu koje je popraćeno strahom je sinonim za gubitak kontrole bez sigurnosti da možete uspjeti u životu sami, bez ičije pomoći.

Iako je ovaj san bio strašan, bitno je da se ne povučete u sebe, nego reagirate na mogući problem koji je pred vama. Sada je vrijeme da se potrudite preuzeti kontrolu nad svojim životom.

Priznajte sami sebi da neke stvari ne možete sami, da vam treba pomoć i potražite ju. Potražite potporu u okolini bez da dopustite da i u stvarnom životu padnete na dno.

Fokusirajte se na svoje emocije

Sanjati da padate može biti shvaćen i kao apel na vaše emocije. Oni koji se često izgube u ljutnji moraju dobro razmisliti je li vrijedno žrtvovati ono što im je u životu bitno zbog trenutka bijesa i naleta agresije. Najbolja obrana je promišljena reakcija. Gubitak kontrole je zastrašujuć, ali razgovarati o tome i priznati da imate problem nije tako teško kao što mislite.

Drži me čvrsto…

Sanjati da padate u ponor mogu ostaviti snažan utisak na nas. Često su to snovi gdje padamo od obitelji, prijatelja, partnera. Slikovito, ljudi često znaju sanjati da ih partner drži za ruku dok vise s litice, dok stisak ruke ne popusti i osoba padne u vodu. Bori se za svaki dah dok ju nemirno more proždire.

Ovakvi snovi nas najviše mogu uzdrmati u emotivnom smislu. Zašto? Jer značenja ima mnogo, ovisno o situaciji u kojoj ste se našli. U najboljem slučaju mogu predstavljati strah da ćete nekoga izgubiti tko vam je vrlo blizak. Ovakav tip sna nerijetko sanjaju osobe koje se razvode, a još uvijek su zaljubljeni u bivšeg partnera, osobe koje su nedavno izgubile člana obitelji i sl.

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

S druge stane, ovakav san može biti upozorenje. Upozorenje da će vas prijatelj /partner izdati. Ovo se odnosi na slučajeve kada vas netko namjerno baci s litice u vodu ili namjerno popusti stisak ruke. Ovaj san će vas natjerati da duboko pogledate u prirodu vaših veza.

Jeste li u nesretnom braku, u nezdravoj vezi s prijateljem ili rodbinom. Držite li nekoga i ne želite ga pustiti iz svojih sebičnih razloga. Tugujete li zbog gubitka ili shvaćate da više ne volite vašeg partnera…ako odgovorite na ova pitanja iskreno, bit će vam puno jasnije što ste sanjali i što po tom pitanju učiniti.

Jedan san, mnoga tumačenja

Snovi o padanju su česti, a značenja ima mnogo. Neki snovi predstavljaju neposrednu sliku onoga kroz što trenutno prolazite u životu. Drugi pak dolaze bez nekog posebnog razloga. Snovi se ne mogu tumačiti na jednak način svaki put, pa tako ni sanjati da ste pali. Čak i najmanje okolnosti i detalji iz sna mogu u potpunosti promijeniti njegovo značenje.

Stoga, drugi put kada budete sanjali ovaj san o padu ili neki drugi san koji na vas ostavio snažan utisak, probajte se sjetiti što je više moguće detalja. Kako ste se osjećali, kakve su bile okolnosti, koje su boje bile u vašem snu.

Kako doći do kvalitetnog tumačenja sna

Isto tako važno je napomenuti i jeste li bili sami ili s nekim, jeste li znali osobu s kojom ste u snu bili, koliko dobro? Jeste li zapamtili neki detalj, jeste li vidjeli još nešto upečatlivo u snu, možda stablo, veliku krošnju ili kućicu na obali… Što više detalja kažete svom tumaču više to znači da će vam što preciznije moći prenijeti i značenje vašeg sna.

Angela, kod 12 zara tarot

ANGELA

Nedostupna

Kod: 12

Nazovi 064 500 555 i upiši 12

Tel: 0,46 €/min, Mob: 0,63 €/min

Moleći se godinama i vjerom u Boga, stekla sam dar da mogu pomoći ljudima u različitim problemima i nevoljama. Educirani sam psiholog i pedagog. Proučavanjem različitih životnih situacija, pomažem ljudima riješiti životne dileme. Tehnike koje koristim: visak, tarot, sudbinske karte, psihološki razgovori, numerologija, tumačenje snova, rituali svijećama

Pogledaj profil

Bez obzira na to kakav ste san sanjali on vam zasigurno nešto govori. Nesvjesno u mnogim slučajevima može biti teret, a koji ne moramo nositi sami. Možete nam se javiti kako bismo došli do zaključaka što vas muči, što u životu trebate promijenit i kako se nositi sa svojim strahovima. Tu smo za vas.

Više objava