EKLIPSE I PUN MJESEC - ZARA TAROT

I evo nam prve Mjesečeve pomrčine u turbulentnoj 2024. godini i to 25.3. sa zenitom svog natala na 05.07 stupnju Vage u 8.00 ujutro tek koji dan iza Proljetne ravnodnevnice ili novog nam početka astrološke godine.

Vaga je romantika i ljubav i novac, ali s obzirom na sliku neba ili šah koju igraju planeti na nebeskom svodu bit će puno turbulencije karme, neizbježnosti i strasti, a najmanje romantike.

Pa idemo vidjeti energije koje već debelo svi osjećamo i što one donose ?

Znamo da je Pomračenje Mjeseca uvijek na pun Mjesec (znači sve se odvija ovaj put na osi Vaga gdje je Mjesec i Ovan gdje je Sunce), a da bi pun Mjesec bio Eklipsa trebamo i Južni ili Sjeverni karmički čvor u orbisu naših svjetala, pa tako imamo sad Južni Mjesečev čvor prema kojemu ide Mjesec u Vagi i Sjeverni Mjesečev čvor koji ide u konjunkciju sa Chironom i Suncem u Ovnu (ovo je važno zbog idućih 14 dana kad ulazimo u Sunčevu eklipsu 8. travnja o kojoj ćemo u idućoj kartici).

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

 Kratak uvid u Pomraćeni pun Mjesec sa polusjenkom

Asc natala ove Eklipse je na 28.06 stupnju Bika taman uz fiksnu zvijezdu Algol koja sama po sebi ima prirodu Marsa i Plutona i djeluje uvijek naprasno, silovito, tjerajući nas da „izgubimo glavu” i napravimo ono što nikad ne bismo i naravno na način koji nikako ne odgovara našoj prirodi. Stoga molba svima – udahnite, brojite u sebi do….ma probajte bar do 4 i onda pucajte jer se do 10 sigurno nećete moći suzdržati. Tada možda uspijete smanjiti reakciju i šteta bude manja i lakše popravljiva.

Venera kao dispozitor ovog ASC ali i punog Mjeseca i JMČ je tek izašla iz zagrljaja Saturna u Ribama i još puna uspomena na neku staru ljubavnu priču iz davnina koja se evo ponovno otvorila. Puna neostavrenih snova o karijeri, novcu, ma svim željama koje je sanjala a na koje ju je podsjetio i Jupiter kralj preuveličavanja (pogotovo kad ne treba) ulazi u sekstil sa Uranom koji ju tjera u svim dijelovima života da naglo i sad i odmah istjera „mak na konac” i riješi sve ne pitajući kako poslije.

Dišite i rješavajte probleme jedan po jedan i kad počnete razjašnjavati prošlost obavezno se sjetite da su neki ljudi, poslovi, imovina s razlgom u prošlosti i da rane ne treba otvarati da bi se vraćao i ponovno osjetio istu bol već samo ako ste ih spremni ovaj put očistiti i izlječiti i nositi ožiljak ponosno jer ste napokon krenuli dalje!

Pun Mjesec se u trenutku zenita svoje punine nalazi u 5. kući svog natala i označava sve naše snove, sve prve ljubavi, sve što smo kao djeca htjeli i naravno opet financije. Ulazi u zagrljaj JMČ-a pa kad će neostvarena prošlost, želja, ljubav doći nam u pola 3 ujutro u misli i snove i učiniti noć besanom, a dane nepodnošljivima nego sad?

sandra, kod 10 zara tarot

SANDRA

Nedostupna

Kod: 10

Svoj dar gledanja u tarot karte, tumačenja snova i čitanja znakova s neba naslijedila sam od voljene prabake. Zbog pouka moćne bijele magičarke na život od rane mladosti gledam drugačije od drugih. Tražiti znakove kraj puta, čitati astrološke karte, vjerovati svojoj intuiciji i živjeti u razumijevanja onog što drugi smatraju čudnim iznimna je čast. Ako želite znati kako sve energije Univerzuma usmjeriti da rade za Vas, kako lakše i bezbolnije prebroditi teško razdoblje života, javite mi se sa punim povjerenjem. Znakovi Univerzuma su svuda oko nas, dopustite da ih zajednički otkrijemo i pravilno usmjerimo vašu energiju i djelovanje. Tehnike koje koristim: tarot, astrologija – sve vrste analiza uz astrologiju pitanja, astrologija ljubavnih odnosa i godišnje prognoze, ciganske karte, psihološki razgovori, tumačenje snova

Pogledaj profil

Znači ove nesanice koje već imate, životopisne snove, noćne more, brige i strahove nije ništa drugo već jedno karmičko buđenje prošlosti uzrokovano kako buđenjem energije za vrijeme proljetnog ekvinocija, tako i druženjem Mjeseca preko trigona sa Plutonom na 01.45 Vodenjaka .

Biti ili ne biti pitanje je sad? Ostaviti sve što imam i vratiti se u zamku JMČ-a tj. vratitit se u prošlost jer tamo već sve je poznato i ovaj put sigurno neće opet ispasti isto ili otpustiti to, oprostit, pospremiti, maknuti se od ljudi, posla, ljubavi –ma svih situacija i krenuti s novim epizodama života, najveća je dilema ove Lunarne i Solarne Eklipse i neće završiti sve do travnja iduće godine kad se os čvorove ne preseli u Djevica/Riba.

Za kraj još samo da podsjetimo da je ova Lunacija/Mjesec na fiksnoj zvijezdi Vindemiatrix (The Widow Maker) pa skandali, plač, gubitak partnera uz nasilje, prometnu nesreću ili masovno stradanje) koja simbolizira udovicu, uplakanu ženu koja je izgubila nekog ili nešto najvrijednije u životu ili se sama zbog nekih prisila odrekla nekog partnerstva i živi životom „vječne udovice“ pa da malo razmislite dal je vrijedno ponovno i opet izgubiti sebe zbog nekog davnog sna?

Ali i je li tuga koju smo svjesno ili nesvjesno prihvatili ono u čemu moramo ostati ostatak života? Pametno djelujteu svim sitacijama, pazite u prometu, zapitajte se što je sad aktualno i izbjegavajte sukobe jer uz Mjesec na Vindemiatrikxu sukobi sa ženam, ženska tuga uzrokovana gubitkom nekog je užasno izražena ovih dana.

Zasad idemo riješiti kako iz ove Eklipse izvući najbolje za sebe i razriješiti karmičku lekciju osi Ovan /Vaga ili odnosi ja naprema drugima i po mogućnosti ne upasti u zamku JMČ-a i vratiti se u prošlost .

Sretan Vam rođendan Ovnovi i dobru solarnu godinu želim, uživajte u energijama proljetnog ekvinocija i novom buđenju života, a za uvid kako sve ovo u tekstu djeluje na vas osobno čujemo se! Volite i poštujete osobe koje su tu sad i ovdje za vas, a prošlost pustite da bude i ostane tamo gdje joj je mjesto – u prošlosti !

Voli Vas vaša Sandra !

Više objava