život nakon rastave - zara tarot

U jednom trenutku srušio se svijet. Niste tako zamišljali svoj život. Niti ste zamišljali da najljepši događaj u vašem životu završi onim najtužnijim – rastavom. Upravo je taj razvod braka težak bez obzira jeste li se rastali u prijateljskim ili neprijateljskim okolnostima. Kad ulazimo u brak nitko ne pomišlja da će jednog dana izaći iz njega.

Mnogi se pronađu u situaciji iz koje ne vide izlaz, ne vide priliku za novim početkom i ne znaju kako nastaviti sa svojim životom iznova kada se dogodi razvod braka. Donosimo vam 5 načina kako se ponovno pokrenuti nakon rastave ili bolnog prekida i kako ponovno pronaći sebe kada smatrate da ste se odavno izgubili.

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Znajte da sada počinje vrijeme vašeg žalovanja i iscjeljenja

Ponekad mislimo da smo već sve isplakali u braku. Ipak, dolazi vrijeme u kojem se suočavamo s raznim situacijama na koje nismo stigli misliti ranije. Razvod braka će vas potaknuti na razne emocije.  Osjećat ćete se u isto vrijeme i tužno i ljuto, i bijesno i frustrirano i neće biti lako – to će trajati. 

Htjeli vi to ili ne, kada se dogodi razvod braka, neki će vaši prijatelji zauzeti strane, neki će vas zaboraviti preko noći, a neki će biti tu uz vas i po danu i po noći. 

Kako se nositi s toliko emocija i kako živjeti nakon razvoda

Hoće li ikad doći normalan dan u kojem ću se ponovno smijati i živjeti punim plućima? Hoću li moći nastaviti sa svojim životom? Kako pobijediti tugu, bijes i ljutnju? Sve ovo su pitanja koja će vas pratiti neko vrijeme. razvod braka je bolan proces i nitko ne zna koliko će trajati oporavak, ali neka istraživanja pokazuju da je to između 16 i 19 mjeseci

Razvod braka je stresan događaj. Neki ga rangiraju u razini smrti bliskih osoba. Jasno je da je još uvijek sve bolno i da je to vrijeme u kojem sebi trebate dozvoliti žalovati, plakati, tugovati i proživjeti sve emocije koje vam dolaze u susret.

ljubavni tarot savjeti! zara tarot

Koliko god vam se činilo da je neizdrživo to što prolazite, da je bol u srcu tako jaka i da su situacije koje proživljavate tako teške, vjerujte sve to će proći. Jedino što želimo da zapamtite jest da proživite i osjetite svaku, baš svaku emociju i da iscijelite baš svaki trenutak. 

Dolazit će vam sjećanja i ona će buditi emocije. Prisjećat ćete se lijepih trenutaka i oni će vas boljeti. Prisjećat ćete se onih ružnih trenutaka koje niste tada mogli vidjeti i oni će vas boljeti. Možda ćete čak razmišljati je li razvod braka dobra ideja… Međutim, sve će to proći prolaskom vremena. Uspomene će početi blijedjeti i njih će zamijeniti nove, lijepe situacije. 

Kako živjeti nakon rastave i biti svakim danom sve bolje

1.Okružite se ljudima koji vas zaista vole

Jedna od najvažnijih stvari na svijetu kad prolazite razvod braka i ovako teško razdoblje svakako je barem jedna osoba koja je uz vas, koja vas voli, osnažuje, sluša kad pričate, briše suze kad plačete i s kojom po stoti put, možda, prolazite jednu te istu situaciju. Ali ta osoba je iskreno uz vas. Ne treba vam sad mnogo ljudi. Samo oni koji su bezuvjetno uz vas.

2. Vodite brigu o svom zdravlju

U ovim trenucima zadnje što vam pada na pamet je brinuti o sebi. Međutim, ovo je najvažnije jer kako ćete dalje funkcionirati, ako niste dobro. Ovdje mislimo i na psihičku pomoć. Svakako pronađite savjetnika/terapeuta s kojim možete prolaziti sve što vas boli i osvjetljavati ranu po ranu. Nemojte pri tom zanemariti niti svoje zdravlje. Idite na fitnes, bavite se sportom ili samo šećite prirodom. Jak duh u zdravom tijelu najvažniji je od svega. 

3. Osvijestite misli koje vam štete

Često će vam dolaziti u misli situacije, događaji, ljudi, rečenice koje vam neće služiti već će vas psihički slabiti. Prepoznajte te sabotere i tražite pozitivno u svakoj teškoj situaciji. Budite sami sebi podrška i osvijestite da je bolje biti sam/ sama nego u lošem braku.

vesna-zara tarot

VESNA

Slobodna

Kod: 19

Tarot je doslovno moja strast. Pomogao mi je u jako teškom trenutku života kroz karte i razgovore s jednom predivnom majstoricom tarota. I ja Vama silno želim pomoći. Tarot ima rješenje za sve vaše dileme, pitanja…., a dolazi iz samog univerzuma. Pitati me možete što god želite. Što je pitanje konkretnije, odgovor je jasniji. Zašto baš ja?… Jer svojim dugogodišnjim sakupljanjem znanja i rada s tarot kartama želim pomoći i VAMA. Ako nakon našeg kontakta budete zadovoljniji, smireniji, fokusiraniji na ono što je u datom trenutku najbolje za Vas, bit će to moja najveća nagrada. Radujem se vašem pozivu. VOLI VAS VAŠA VESNA! Tehnike koje koristim: tarot, visak, iscjeljujući razgovori

Pogledaj profil

4. Bavite se nečim što već dugo odgađate – pravo je vrijeme za novi hobby

Pravo je vrijeme da si ugodite. Dugo želite otići na tečaj keramike ili na tečaj plesa? Sad je vrijeme da si dozvolite da radite ono što volite i uživate bar malo u tome. Ovdje možete upoznati nekoga tko ima interese kao i vi. Nađite vrijeme u kojem ćete biti sami sa sobom i svojim novim hobijem.  

5. Ostanite sami dokle god ne dođe netko tko vas zaista vidi           

Ovo je vrijeme s razlogom tu. Vrijeme u kojem trebate upoznati tko ste zaista. I zato ovo vrijeme utrošite na sebe. Ugađajte si, njegujte se, budite sami sa sobom, dozvolite si tugu, reducirajte stres i posvetite se samo sebi. Kad dođe trenutak da u vaš život uđe netko tko je zaista spreman da vas vidi onakve kakvi jeste i voli baš takve sa svim vašim manama, tada ćete znati da je vrijedilo čekati, a do tada uživajte u slobodi koju možda nikad niste imali. 

Više objava