Ah, retrogradni Saturn! Ako ste ikada pomislili da vam ljubavni život ide kao po loju, onda je ovo razdoblje tu da vas podsjeti da je Svemir itekako sposoban zakomplicirati stvari.

Zamislite Saturn, planet karme, discipline i ozbiljnosti, odlučio je krenuti unatrag, baš kao kad se pokušavate izvući iz neugodnog razgovora s bivšom ljubavi. Pa, dragi čitatelji, pripremite se, jer retrogradni Saturn donosi astronomske turbulencije koje će vas natjerati da preispitate svaki romantični korak.

divna,kod 15 zara tarot

DIVNA

Zauzeta

Kod: 15

Intuitivni empat koji cijeli život aktivno djeluje u spiritualnom svijetu, blisko surađuje s duhovnim vodičima i strastveno želi usmjeriti duše, koje se osjećaju izgubljene, na putu zvanom život. Ovdje smo došli učiti, rasti, podučavati, širiti svjetlo, podizati vibraciju i pomoći drugima. Stoga mi je veliko zadovoljstvo pokazati vam kako da vidite stvari jasnije i da krenete naprijed. Nudim Vam siguran kanal između svjetova kao pozitivan prostor za postizanje mira i čistoće duše. Nudim vam kartu za vaše duhovno putovanje, osvrćem se na prošle živote i na sadašnjost kako bismo zajedno utjecali na budućnost. Astrologijom, numerologijom, usporednim horoskopom i natalnom kartom otkrivam utjecaj i povezanost duša na ljubavnom ili poslovnom planu te koristim tarot za potvrdu i jasnoću. Duša ste Vi, energija koja oživljava tijelo, svjetluca u očima i koja nije došla ovdje bez plana, već je odredila put i programirala ga. Aura štiti od entiteta i nepoželjnih energija što je u normalnim okolnostima dovoljna zaštita, no postoje stanja u kojima je zaštita oslabljena i to je prilika za prodor nepoželjnih entiteta. Dobri ili loši, ne bi smjeli biti u našoj auri i našem okruženju jer kradu energiju, čine nas umornim, bezvoljnim, potiču ovisnosti i imaju veliki utjecaj na teže zdravstvene probleme. Tumačenjem snova, motivacijskim i duhovnim razgovorima proučavam i otkrivam vrstu energije koja se trenutno vrti oko vas te vam je individualnim pristupom i potrebnim svakodnevnim afirmacijama približavam kako biste je upoznali, zahvalili se i uklonili je. Usmjerit ću vas kako da prepoznate znakove i pratite svoj put s osjećajem povjerenja i sigurnosti u sebe, da bez obzira gdje se nalazite, imate osjećaj da je sve u redu i da će tako i u budućnosti biti. Ne dozvolite da strahovi s kojima se ne suočite postanu vaša ograničenja, da vas sutra boli misao da ste mogli, a niste htjeli ili da ste željeli, a niste smjeli. Tehnike koje koristim: astrologija i numerologija ljubavnih i poslovnih odnosa usporednim horoskopom i natalnom kartom, tarot, motivacijski i duhovni razgovori sa svakodnevnim afirmacijama

Pogledaj profil

Saturn kreće retrogradno 29. lipnja 2024. godine i nastavlja sa svojim povratnim plesom sve do 15. studenoga 2024. Pet mjeseci introspekcije, preispitivanja i, naravno, šašavih ljubavnih komplikacija. Ako ste mislili da je vaš ljubavni život kaotičan, pričekajte dok Saturn ne počne raditi svoju magiju unatrag.

Retrogradni Saturn voli testirati sve

Tijekom ovog razdoblja, mnogi od nas će biti potaknuti preispitati svoje odnose, način na koji izražavamo ljubav i kako se nosimo s odgovornostima unutar naših veza. Mogu se pojaviti pitanja poput: “Jesam li stvarno sretan u ovom odnosu?”, “Dajem li i primam li dovoljno ljubavi i podrške?”, “Je li ovo prava ljubav ili samo privremena ludost?”.

A vi ćete, naravno, panično preispitivati sve romantične odluke jer retrogradno razdoblje je kao otvoreni poziv za sve bivše ljubavi da se ponovno pojave. Kao da nismo imali dovoljno drame, sada moramo analizirati i zašto smo prekinuli prije pet godina. Ako ste nekada bili zločesti prema svom partneru, retrogradni Saturn će vam to vratiti kao bumerang. Pripremite se za karmičke lekcije i dugačka ispričavanja, vrijeme je za one neugodne razgovore koje ste izbjegavali jer Saturn kaže: “Nema više bježanja!”.

Saturn je poput strogog trenera koji vas tjera da trčite ljubavni maraton

Nije poznat po tome da donosi lagane i romantične aspekte u ljubavne odnose. Naprotiv, on je planet koji nas suočava s realnošću, ograničenjima i potrebom za stabilnošću. Ako vaša veza preživi ovo razdoblje, preživjet će sve. Odnosi će biti testirani na izdržljivost. Parovi koji su izgrađeni na čvrstim temeljima mogu izaći iz ovog razdoblja još jači, ali, ako je pukotina previše tada će oni koji su već krhki možda doći do točke pucanja jer Saturn će to nemilosrdno razotkriti.

Saturn je planet karme, pa retrogradno razdoblje može donijeti karmičke odnose ili osjećaj da trebamo “otplatiti” neke dugove iz prošlosti. Ovo može biti povezano s osobama iz prošlosti koje se vraćaju u naš život kako bismo riješili neriješene emocije ili situacije. Sjećate li se onog starog prijatelja s kojim ste se posvađali zbog gluposti?, vrijeme je da to razriješite. Ako dugujete karmičke dugove, retrogradni Saturn će vam ih ispostaviti pa bolje platiti sada, nego kasnije. Očekujte mnogo “Aha!” trenutka testiranja i shvaćanja, nakon kojih ćete izaći mudriji i snažniji. Iskrenost je iznad svega jer Saturn ne voli skrivanje i nejasnoće. Otvorena i iskrena komunikacija postaje ključna tijekom retrogradnog Saturna, te može spriječiti nesporazume i pomoći u rješavanju sukoba. Ovo je vrijeme za slušanje i pokazivanje empatije prema drugima, što može dovesti do dubljeg razumijevanja i povezanosti. Iskrena komunikacija postaje ključna. Ovo je vrijeme za one duboke, filozofske razgovore o životu, ljubavi i Svemiru. 

Kako preživjeti retrogradni Saturn

Neki odnosi možda neće preživjeti retrogradni Saturn, ali to može biti prilika za oslobađanje od toksičnih ili neispunjavajućih veza i otvaranje prostora za nove, zdravije odnose. Prigrlite promjene, prihvatite da će stvari biti lude jer promjene su neizbježne, pa ih prigrlite kao avanturu i komunicirajte otvoreno. Bolje sada nego kasnije, ali budite i strpljivi te shvatite da je ovo razdoblje namijenjeno za rast i razvoj, iako može biti teško i frustrirajuće.

Retrogradni Saturn nas uči strpljenju i važnosti ulaganja vremena i energije u odnose. Ovo može biti vrijeme sporog napretka, ali nas uči da vrijedne stvari zahtijevaju trud i predanost. Naučite iz svojih grešaka i postanite bolja verzija sebe jer Saturn potiče rad na osobnim granicama i odgovornostima unutar međuljudskih odnosa. Pitanja poput “Što mogu promijeniti kod sebe kako bih poboljšao svoje odnose?” postaju ključna. Rad na jačanju vlastitog samopouzdanja i postavljanju zdravih granica može pozitivno utjecati na sve odnose. Pitanja koja se javljaju sada mogu vam pomoći da bolje razumijete sebe i svoje potrebe u vezi. 

Ovo je idealno vrijeme za ispravljanje grešaka i traženje oprosta, bilo da se radi o sadašnjim i prošlim vezama. Retrogradni Saturn donosi kaos, ali i prilike za rast. Dok prolazimo kroz ovo astrološko putovanje, suočavat ćemo se s ljubavnim dramama, karmičkim dugovima i neizbježnim introspektivnim trenucima. Ovi izazovi mogu biti teški, ali su neophodni za stvaranje čvrstih temelja za budućnost. 

Tko preživi, pričat će

Dok prolazimo kroz ovo astrološko razdoblje, suočavat ćemo se s ljubavnim i međuljudskim izazovima koje nismo ni sanjali. Ali, kroz sve te turbulencije, dolazi i prilika za rast i jačanje odnosa. Nove perspektive i razumijevanje karmičkih veza može pomoći u osvještavanju dubljih uzroka sukoba i potaknuti na rješavanje tih problema. Potražite savjet i razgovarajte s astrologom ili terapeutom, malo vodstva nikada ne škodi, pogotovo kada se suočavate s svemirskim izazovima. Svaki izazov je prilika za rast, stoga dragi ljubitelji zvijezda, zavežite se i pripremite za astronomski divlju vožnju kroz kozmičke peripetije koje donosi retrogradni Saturn.

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Više objava