novogodišnja noc - zara tarot

Tek što smo s portalom 12.12. i magijom mladog Mjeseca u Strijelcu ispisali svoje čekove izobilja, ispunili svoje bilježnice želja i uživali u čarima šetnje adventski ukrašenim trgovima (Jupiter je svugdje vladar – pa je uživanje zapovijed, ali ne i pretjerivanje), uz energiju  punog Mjeseca u Raku 27. prosinca evo nas, još pjevušeći Božićne hitove, pripremamo odjeću na najluđu noć u godini!

Ljubav, nježnost, romantika i točka

Prosinac je uvijek najluđi, najnaporniji i najljepši mjesec pa ovaj put nećemo tražiti negativu već se  ufurati u blagdansko raspoloženje i probati energetski biti pun Mjesec u Raku umjesto Mlađak u Strijelcu tako da nam zadnji dani u godini budu čista i iskrena emocija, a pretjerivanje bude samo u zagrljajima i poljupcima!

sandra, kod 10 zara tarot

SANDRA

Zauzeta

Kod: 10

Svoj dar gledanja u tarot karte, tumačenja snova i čitanja znakova s neba naslijedila sam od voljene prabake. Zbog pouka moćne bijele magičarke na život od rane mladosti gledam drugačije od drugih. Tražiti znakove kraj puta, čitati astrološke karte, vjerovati svojoj intuiciji i živjeti u razumijevanja onog što drugi smatraju čudnim iznimna je čast. Ako želite znati kako sve energije Univerzuma usmjeriti da rade za Vas, kako lakše i bezbolnije prebroditi teško razdoblje života, javite mi se sa punim povjerenjem. Znakovi Univerzuma su svuda oko nas, dopustite da ih zajednički otkrijemo i pravilno usmjerimo vašu energiju i djelovanje. Tehnike koje koristim: tarot, astrologija – sve vrste analiza uz astrologiju pitanja, astrologija ljubavnih odnosa i godišnje prognoze, ciganske karte, psihološki razgovori, tumačenje snova

Pogledaj profil

Novogodišnja noć uvijek je 1.1. u 00:00, sa Suncem u Jarcu na 10°25′ na IC-u, Mc na 10°25′ Raka, ASC na 08°32′ Vage, a Desc 08°32′ Ovna, čime ova godina osmice samo biva naglašena i pojačana energijom transformacije koja se od nas zahtijeva kroz cijelu godinu.

Energija noći Silvestrova kroz njegov natal

Asc je u Vagi, a Venera je u kući novaca i hrane na 2°34′ Strijelca (stupanj Bika i hedonizma), dispozitor je Jupiter u Biku koji je tek krenuo direktno sa 5°32′ u kući transformacije i čini inkonjunkciju na ovu putenu Veneru. Stoga, pokušajte ne pretjerivati ni u ničemu – ni hrani, ni piću, ni svađi ,ali ni seksu jer pretjerivanje je zagarantirano pod ovom energijom kao nikad do sad!

Ista ta Venera je tek izašla iz sekstila s Plutonom, a možda se još i zadnji put ljube i grle do idućeg susreta i koliko je opijena njegovom moći, toliko je i ranjiva i već je zaključila po milijunti put da je ovo „zadnji poljubac” jer je tu Lilith koja ju je opet potakla da ljubi (pa neće valjda samo ona biti ledena ove noći). Ona je u društvu Mjeseca iz Djevice i tu je svojim kvadratom kako bi pomogla da povrati razum. Iako možda samo da opet obriše suze pred jutro jer sve je ovo u opoziciji sa Saturnom iz Riba koji govori da suze, vino i vrijeme liječe sve rane…ili ne? Jer Saturn je ovaj put vladar i Sunca i Plutona i vlada kućom ljubavnika i druženja.

Pretjerivanje, laži i sretne nezgode!

Možda možemo očekivati i malo previše toplo hladno igre, kako god pretjerivanja će biti, a otrežnjenje će jako boljeti, pogotovo jer je Merkur još uvijek retrogradan u kući komunikacije u konjunkciji s Marsom sve pod utjecajem opet onog Jupitera. Laži i pusta obećanja lete na sve strane, a nestaju sa svitanjem jer iz 6. kuće je tu i Neptun, direktan u Ribama, koji se svojim kvadratom i kao pravi vladar vina trudi objasniti da je u vinu istina, joj, joj, joj…

Kako ne bi dodatno zakomplicirali, ovdje ćemo stati, jer je ovo ionako novogodišnja noć koja i sama nosi energiju zabave, ljubavi i pretjerivanja. A uz ovako postavljene planete pijanstvo i gluposti zbog pretjerivanja su zajamčene. Pazite na konzumaciju i količine konzumiranog, nemojte nikog tući, ne nasjedajte na slatke laži i pazite da sa novogodišnje fešte ne dobijete dvije crtice na testu za trudnoću kao zakašnjelu čestitku! Sretna Vam Nova 2024!

Voli Vas vaša Sandra

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Više objava