faze mjeseca - zara tarot

Poput Zemlje, i Mjesec ima svoju dnevnu i noćnu stranu koje se mijenjaju sukladno njegovom putovanju kroz orbitu. Mjesečeva mijena nastaje kad Sunce osvijetli polovicu Mjeseca ostavljajući drugu polovicu tamnom. 

Mjesec na nas utječe i prije rođenja

Astrolozi vjeruju da ta posljedica okretanja Mjeseca u trenutku rođenja ima utjecaj na oblikovanje osobe. Povezana je s plimom i osekom, i može utjecati na svjetlost i energiju koju primamo dok se razvijamo u maternici. 

divna,kod 15 zara tarot

DIVNA

Nedostupna

Kod: 15

Intuitivni empat koji cijeli život aktivno djeluje u spiritualnom svijetu, blisko surađuje s duhovnim vodičima i strastveno želi usmjeriti duše, koje se osjećaju izgubljene, na putu zvanom život. Ovdje smo došli učiti, rasti, podučavati, širiti svjetlo, podizati vibraciju i pomoći drugima. Stoga mi je veliko zadovoljstvo pokazati vam kako da vidite stvari jasnije i da krenete naprijed. Nudim Vam siguran kanal između svjetova kao pozitivan prostor za postizanje mira i čistoće duše. Nudim vam kartu za vaše duhovno putovanje, osvrćem se na prošle živote i na sadašnjost kako bismo zajedno utjecali na budućnost. Astrologijom, numerologijom, usporednim horoskopom i natalnom kartom otkrivam utjecaj i povezanost duša na ljubavnom ili poslovnom planu te koristim tarot za potvrdu i jasnoću. Duša ste Vi, energija koja oživljava tijelo, svjetluca u očima i koja nije došla ovdje bez plana, već je odredila put i programirala ga. Aura štiti od entiteta i nepoželjnih energija što je u normalnim okolnostima dovoljna zaštita, no postoje stanja u kojima je zaštita oslabljena i to je prilika za prodor nepoželjnih entiteta. Dobri ili loši, ne bi smjeli biti u našoj auri i našem okruženju jer kradu energiju, čine nas umornim, bezvoljnim, potiču ovisnosti i imaju veliki utjecaj na teže zdravstvene probleme. Tumačenjem snova, motivacijskim i duhovnim razgovorima proučavam i otkrivam vrstu energije koja se trenutno vrti oko vas te vam je individualnim pristupom i potrebnim svakodnevnim afirmacijama približavam kako biste je upoznali, zahvalili se i uklonili je. Usmjerit ću vas kako da prepoznate znakove i pratite svoj put s osjećajem povjerenja i sigurnosti u sebe, da bez obzira gdje se nalazite, imate osjećaj da je sve u redu i da će tako i u budućnosti biti. Ne dozvolite da strahovi s kojima se ne suočite postanu vaša ograničenja, da vas sutra boli misao da ste mogli, a niste htjeli ili da ste željeli, a niste smjeli. Tehnike koje koristim: astrologija i numerologija ljubavnih i poslovnih odnosa usporednim horoskopom i natalnom kartom, tarot, motivacijski i duhovni razgovori sa svakodnevnim afirmacijama

Pogledaj profil

Neki vjeruju da može imati utjecaj na psihu i ponašanje, dok drugi smatraju da su to sve samo obični mitovi bez znanstvene osnove. Međutim, znanstvenici ipak polako počinju priznavati da svaka mjesečeva mijena ima svoj poseban utjecaj na fizičko i psihičko stanje ljudi. 

Uz pomoć te refleksije sunčeve svjetlosti, može se otkriti i srodna duša. Kad se mijene u trenutku rođenja dvoje ljudi, poklope i formiraju pun Mjesec, tada te osobe pripadaju istoj grupi srodnih duša. Ako želite otkriti koja je mijena vladala prilikom vašeg rođenja, jeste li u svojoj grupi duša, ili ste zalutali u neku drugu, nemojte se ustručavati, nazovite me i saznajte

Što o vama govori faza Mjeseca u kojoj ste rođeni?

Mjesečeve mijene su kao čarobne vile iz Trnoružice koje daruju osobnosti i time pomažu u oblikovanju osobe. A koje to osobnosti posjeduje i daruje koja vila otkrijte u nastavku teksta. 

Rođeni pod vladavinom vile Mladog Mjeseca i Rastućeg polumjeseca

Oni su osjetljivi, intuitivni, racionalni i skloni zanimanju za znanosti. Savršeni sklad Sunca i Mjeseca, usklađuje um i srce te blokira unutarnje sukobe. Nevinost, znatiželja, nove ideje i isprobavanje novih trendova ukazuju na iznimnu kreativnost, dok snažna osobnost i sigurnost brzaju kako bi se želja što prije ostvarila.

Međutim, rođeni su kad je energija Mjeseca najslabija i njihova nagla energija može brzo oslabiti i nestati, pa ih se u tom zagrljaju tame doživljava kao sebične, bešćutne ili nesposobne vidjeti stvari iz druge perspektive. No taj savršeni sklad uma i srca čini ih moćnima, a s fokusom na ostvarivanje ciljeva, postaju nezaustavljivi.

Rođeni tijekom vladavine vile Prve četvrti i Rastućeg izbočenog Mjeseca 

Ovo su protagonist vlastitog života. Uvijek su od akcije i vole dobre izazove, a što su izazovi teži, to je uzbuđenje veće. Zbog brižne prirode imaju stalnu potrebu pomagati drugima. Na vrhuncu svojih sposobnosti, poput snažne osobe, proaktivno identificiraju probleme i nose se s njima prije nego postanu veći.

Međutim, u nedostatku iskustva, ova tendencija može rezultirati stvaranjem nepotrebne drame i pogoršati situaciju, no razvijanjem strpljenja nadopunit će snažnu osobnost i dosegnuti svoj puni potencijal. 

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Rođeni pod krunom vile Punog Mjesec

Oni su ambiciozni, strastveni, osjećajni te ih smatraju vrlo kreativnima i umjetnički nadarenima. Kad je Mjesec  točno nasuprot Suncu, znači da um i srce vode unutarnje borbe između logike i onoga što srce želi. Mjesec pojačava osnovnu emociju, a dok je pun ima je pod svojim kontrolom.

No može je preuzeti u potpunosti, te je od promjene raspoloženja, dovesti do depresije. Ako dijete Punog Mjeseca uspije održati aktivnu ravnotežu emocija i logike, tamne i svijetle strane, te pravilno kanalizirati energiju tada će uspješno aktivirati svoju moć i u potpunosti zasjati najboljim sjajem. 

Rođeni dok vlada vila Padajućeg izbočenog Mjeseca i Zadnje četvrti Mjeseca 

Oni su komunikacijska veza i učitelji. Posvećeni su idealima s nagonom za prestrukturiranje svijeta. Imaju osobinu koja ih čini sporim, gotovo zamrznutom u vremenu no ipak nemaju strah od sadašnjosti ili budućnosti. Izrazito su talentirani za pronalazak smisla i sreće u životu te su duboko vezani za stvari, ljude i mjesta, no to ih može spriječiti da krenu dalje kad je potrebno i zaslijepiti im radost sadašnjosti. 

Neki ih mogu smatrati odsutnim i nepristojnim, jer su uvijek u svom malom svijetu gdje razmišljaju o sretnim događajima ili se hihoću starim vicevima kojih su se sjetili. Kad nauče da previše razmišljanja šteti mentalnom zdravlju i izvuku lekcije iz prošlih događaja zaslužiti će svu željenu ljubav i pažnju. 

Rođeni u vrijeme vladanja vile Padajućeg polumjeseca 

Oni su mistični i duboko usklađeni s širim svemirom. Predstavljaju prijelaz iz fizičkog u duhovno, te utjelovljuju sjecište prošlosti i budućnosti. Vrlo su intuitivni i često mogu uočiti stvari kojih drugi nisu svjesni. Posjeduju samopouzdanje koje dolazi samo kroz duboko razumijevanje svemira.

Kako najbolje iskoristiti darove kao prednosti? 

Istraživanje astrologije i prihvaćanje njezinog utjecaja može biti korisno i služiti kao alat za razumijevanje sebe i drugih. Međutim, astrologija ne može pouzdano predvidjeti budućnost ili karakter. Svi smo jedinstveni i različiti, a naša osobnost se, uz darove vila, također oblikuje kroz ostale različite čimbenike, uključujući genetiku, okolinu, odgoj, obrazovanje, iskustva i tako dalje. 

Donošene odluka je definicija sobodne volje

Zaključno, bez obzira na astrologiju, položaj planeta ili darova čarobnih vila, donošenje životnih odluka bi trebala biti isključivo slobodna i samostalna volja izbora. No, preuzimanje odgovornosti i nošenje posljedica raznih životnih odluka zna biti vrlo težak križ koji nemaju snage svi nositi. Odluka da je jednostavnije zaspati ubodom u vreteno i čekati nekoga tko će jednim poljupcem učiniti da sva težina nestane je također samostalna volja izbora, no usporava rast čovjeka kojeg gradimo i produžuje čitanje ove životne bajke. 

Iako se ne uživa u svim poglavljima, ona se ne smiju preskakati, svaka rečenica treba se pročitati i sa svakim likom se upoznati jer svi likovi imaju različite osobnosti, a mi ih moramo sve isprobati kako bismo mogli naučiti sve o ovoj šašavoj ljudskoj prirodi i odgovoriti u testu na posljednje pitanje „Što bi dijete koje ste bili, reklo o čovjeku koji ste postali?“.

Više objava