pluton u vodenjaku-zara tarot

U astrologiji, Pluton simbolizira transformaciju, regeneraciju i obnavljanje, te ima dubok utjecaj na osobni rast i evoluciju duše. Povezuje se s tajanstvenim, mračnim aspektima života i smrti, a ukazuje da se neke od najvažnijih lekcija nalaze u mračnim i neistraženim dijelovima naše psihe. Njegova mudrost leži u hrabrom suočavanju s vlastitim strahovima i nesigurnostima, a sugerira da su životne prepreke i transformacije put ka dubljem razumijevanju i ostvarivanju najbolje verzije sebe.

divna,kod 15 zara tarot

DIVNA

Nedostupna

Kod: 15

Intuitivni empat koji cijeli život aktivno djeluje u spiritualnom svijetu, blisko surađuje s duhovnim vodičima i strastveno želi usmjeriti duše, koje se osjećaju izgubljene, na putu zvanom život. Ovdje smo došli učiti, rasti, podučavati, širiti svjetlo, podizati vibraciju i pomoći drugima. Stoga mi je veliko zadovoljstvo pokazati vam kako da vidite stvari jasnije i da krenete naprijed. Nudim Vam siguran kanal između svjetova kao pozitivan prostor za postizanje mira i čistoće duše. Nudim vam kartu za vaše duhovno putovanje, osvrćem se na prošle živote i na sadašnjost kako bismo zajedno utjecali na budućnost. Astrologijom, numerologijom, usporednim horoskopom i natalnom kartom otkrivam utjecaj i povezanost duša na ljubavnom ili poslovnom planu te koristim tarot za potvrdu i jasnoću. Duša ste Vi, energija koja oživljava tijelo, svjetluca u očima i koja nije došla ovdje bez plana, već je odredila put i programirala ga. Aura štiti od entiteta i nepoželjnih energija što je u normalnim okolnostima dovoljna zaštita, no postoje stanja u kojima je zaštita oslabljena i to je prilika za prodor nepoželjnih entiteta. Dobri ili loši, ne bi smjeli biti u našoj auri i našem okruženju jer kradu energiju, čine nas umornim, bezvoljnim, potiču ovisnosti i imaju veliki utjecaj na teže zdravstvene probleme. Tumačenjem snova, motivacijskim i duhovnim razgovorima proučavam i otkrivam vrstu energije koja se trenutno vrti oko vas te vam je individualnim pristupom i potrebnim svakodnevnim afirmacijama približavam kako biste je upoznali, zahvalili se i uklonili je. Usmjerit ću vas kako da prepoznate znakove i pratite svoj put s osjećajem povjerenja i sigurnosti u sebe, da bez obzira gdje se nalazite, imate osjećaj da je sve u redu i da će tako i u budućnosti biti. Ne dozvolite da strahovi s kojima se ne suočite postanu vaša ograničenja, da vas sutra boli misao da ste mogli, a niste htjeli ili da ste željeli, a niste smjeli. Tehnike koje koristim: astrologija i numerologija ljubavnih i poslovnih odnosa usporednim horoskopom i natalnom kartom, tarot, motivacijski i duhovni razgovori sa svakodnevnim afirmacijama

Pogledaj profil

Iako je izgubio status klasične planete, ostaje fascinantan objekt, a njegova posebna orbita i karakteristike čine ga jedinstvenim članom Sunčevog sustava koji ima mnogo toga za otkriti i istražiti. Pluton, patuljasti planet misterioznih karakteristika i dubokih promjena, ulazi u znak Vodenjaka 21. siječnja 2024., te kroz inovacije, prilagodbu, učenje i zajednički rad pokreće razdoblje energetskih promjena za progresivan i pravedan svijet povezan na globalnoj razini.

Što donosi tranzit Plutona u Vodenjaku?

Ova astrološka tranzicija donosi sa sobom specifične karakteristike koje će oblikovati nova iskustva na različitim područjima života i otvoriti vrata za značajne promjene u ljubavnim odnosima.

Aktivirat će se potreba za slobodom i neovisnošću jer je Vodenjak poznat po svojoj slobodoljubivosti, a Pluton će potaknuti potrebu za očuvanjem te osobne slobode unutar svih vrsta odnosa. Dubokim promišljanjem vlastitih uvjerenja i vrijednosti, potaknut će se osobni razvoj i samospoznaja.

Snažna potreba za razumijevanjem sebe dovest će do dubokih unutarnjih promjena i transformacije životnog puta. Duboke transformacije kroz ovaj tranzit imat će utjecaj na financije i materijalnu sigurnost. Potaknut će na progresivnu promjenu u pristupu prema radu na ekonomskim i financijskim područjima te inovacijama u tehnologiji.

Što očekivati na poslovnoj, međuljudskoj i financijskoj razini

Pojedinci će razmišljati o alternativnim izvorima prihoda i usvajati nove pristupe koji će ih potaknuti da istražuju nove načine rada i usmjeravaju se prema zanimanjima koja podržavaju društvene promjene.

Poslovna okruženja doživjet će duboke transformacije i profesionalni uspon na području karijere. U međuljudskim odnosima, naglasak je na zajednici, suradnji i društvenoj pravdi. Izgrađivat će se dublje veze koje će motivirati i podržavati osobni rast. Istovremeno kroz novo otvorene vidike, obrazovni sustav doživjet će promjene prema inovativnim metodama učenja, motivirat će se istraživanje i razvijanje vještina suvremenih društvenih potreba za doprinos društvu poput volonterskog rada ili aktivizma.

Pluton u Vodenjaku potaknut će otvorenost prema raznolikostima, želju za putovanjem i širenjem horizonta kroz istraživanje novih kultura na globalnoj razini. Tražit će se inovativne metode za očuvanje zdravlja, uključujući alternativne terapije, te se fokusirati na mentalno i emocionalno blagostanje.

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Pluton u Vodenjaku budi duboke emocije i naglašava strasti

U ljubavnim odnosima, Pluton donosi duboke energetske transformacije, energiju koja naglašava duboke strasti i duboke istinske emocija. Kada se kombinira s Vodenjakom, spoznaje se da su neki najsvjetliji životni trenuci, rođeni iz razmišljanja izvan tradicionalnih granica, a tada uzrokuje promjene u ljubavnim odnosima.

Pojedinci će doživjeti duboke emocionalne preobrazbe, bilo da je riječ o jačanju veza ili, u nekim slučajevima, završetku onih koje ne doprinose osobnom rastu. Otkrivat će se nove dimenzije intimnosti, a intenzitet strasti u ljubavnim odnosima evoluirat će kroz individualnost i originalnost novih ideja i pristupa.

Jedna riječ – autentičnost!

Rast će potreba za autentičnošću u ljubavnim odnosima i tražiti ravnoteža između bliskosti i neovisnosti, ali i osjećati potreba da se otvoreno dijele osjećaji i želje, te podržava jedinstvenost. Kombinacija Plutona i Vodenjaka naglašava da će ljubavni život biti podložan dinamičnim promjenama. Ljubavne veze bit će podvrgnute intenzivnim strastvenim izazovima, dok će pojedinci doživjeti duboke promjene u svojim emotivnim vezama jer će imati priliku duboko se povezati s vlastitim emocijama i izraziti svoju autentičnost u ljubavnim odnosima.

Zara tarot - zoran kod 8

ZORAN

Nedostupan

Kod: 8

Savjetovanje kojim se bavim baziram na sinergiji različitih tehnika gdje, ovisno o situaciji biram one najučinkovitije. Svakom klijentu posvećujem se tragajući za putem rješenja koje će biti dugoročno i stabilno. Tehnike kojima se bavim već više od trideset godina imao sam prilike učiti i prakticirati kod najboljih svjetskih majstora te smatram da je moje sadašnje znanje doseglo izrazito visoku razinu koja mi omogućuje uvide u tumačenja i rješenja svih najraznolikijih problema. Poznavalac sam kristala, poludragog i dragog kamenja i načina na koji oni mogu vratiti balans i sklad u čovjekov život. Pa tako savjetujem kako kristalima riješiti emotivne i zdravstvene probleme. Bioenergija je također jedan od mojih često uspješno korištenih polja koju dajem i jedna je od mojih solucija za uspješno rješavanje stresa različite etiologije. Tehnike kojima se služim dragocjeni su mi alat koji mi pokazuju putokaz, smjer kako i kamo; no, inspiracija i uvjerenost u moć ljubavi kao osnovnog životnog smisla daje mi vječnu inspiraciju i potvrdu da nerješive situacije ne postoje. Tehnike koje koristim su: yotish astrologija, astrologija, ljubavne, poslovne i godišnje prognoze, psihološki razgovori, tarot, numerologija, analiza viskom, Ji Jing, bioenergija, liječenje kristalima

Pogledaj profil

Pluton u Vodenjaku potaknut će na formiranje snažnih emocionalnih veza koje će biti temeljene na dubokom razumijevanju i povezanosti, a partneri će dijalogom i podrškom razvijati intimnost. Kroz sve ove promjene, važno je prigrliti pustolovinu Plutona u Vodenjaku s otvorenošću i razumijevanjem.

Dolazi astrološko razdoblje koje će potaknuti na osobni razvoj i razvijanje globalne svijesti, te aktivirati potrebu za promjenama i prilagodbama u svim aspektima života. Kroz suočavanje s najtežim izazovima i promjenama u životu, mudro je prilagoditi se okolnostima, dopustiti da stari dijelovi života umru kako bi se napravilo mjesta za nove početke i pronaći moć u unutarnjoj snazi. Kao simbol moći, Pluton podsjeća da odgovorno korištenje unutarnje snage leži u razumijevanju, da moć donosi odgovornost i da bi trebala biti usmjerena ka pozitivnim promjenama.

Prvi saznaj sve novosti i dodatne pogodnosti!

Više objava