Zamislite sebe kao veliki grad pun žamora. Ceste koje vode prema vama i od vas su putevi energije. Zamišljene su tako da mogu propuštati određenu količinu prometa bez da dolazi do zagušenja.

Putevi vode energiju izvan tebe (odnosno grada) do drugih svjetova, drugih ljudi. Ako je cesta zagušena energija ne kola i stvara se negativna energija i negativne misli.

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Recimo da ste svoju energiju usmjerili na dostavljača da vam donese pizzu. Ali umjesto da ste to samo izrekli i pričekali dostavu da pozvoni na vaša vrata, kontrolirali ste svaki pokret svog dostavljača. Svaku cestu kojom treba ići, svako raskrižje na kojem mora skrenuti, ispitujete zašto to toliko dugo traje, stalno provjeravate gdje je zapelo…

Fokus stavite na bitne stvari

Dok vi pokušavate kontrolirati svaki pokret ovog dostavljača, ostalim cestama se odjednom više ne prometuje. Zašto? Jednostavno je, svu svoju pažnju usmjerili ste samo u jednom pravcu.

Dok ste fokusirani samo na jedan pravac ostali pravcu su prazni, nitko njima ne putuje, htjeli vi to ili ne htjeli. Upravo tad se događa blokada i stvara negativna energija.

Potom, dolazi do totalnog kolapsa u prometu. Ceste su blokirane, motori auta se pregrijavaju, dolazi do velikog broja sudara, prometni znakovi se ne poštuju, a vozači ne znaju kojom stranom ceste moraju voziti, stanje na cestama je alarmantno.

Ovo je slikoviti prikaz kaosa koji se dogodi kada pokušate sve u životu kontrolirati. A bilo je tako jednostavno, samo ste trebali vjerovati onome tko vam dostavlja pizzu.

Tajna sretnog života: Život je balans – negativna i pozitivna energija

Sada sagledajmo alternativu. Pozvali ste dostavljača i rekli mu gdje i kada da vam dostavi pizzu, poklopili ste slušalicu i nastavili svoj radni dan. Sagledavate kako funkcionira promet u vašem gradu.

divna,kod 15 zara tarot

DIVNA

Slobodna

Kod: 15

Intuitivni empat koji cijeli život aktivno djeluje u spiritualnom svijetu, blisko surađuje s duhovnim vodičima i strastveno želi usmjeriti duše, koje se osjećaju izgubljene, na putu zvanom život. Ovdje smo došli učiti, rasti, podučavati, širiti svjetlo, podizati vibraciju i pomoći drugima. Stoga mi je veliko zadovoljstvo pokazati vam kako da vidite stvari jasnije i da krenete naprijed. Nudim Vam siguran kanal između svjetova kao pozitivan prostor za postizanje mira i čistoće duše. Nudim vam kartu za vaše duhovno putovanje, osvrćem se na prošle živote i na sadašnjost kako bismo zajedno utjecali na budućnost. Astrologijom, numerologijom, usporednim horoskopom i natalnom kartom otkrivam utjecaj i povezanost duša na ljubavnom ili poslovnom planu te koristim tarot za potvrdu i jasnoću. Duša ste Vi, energija koja oživljava tijelo, svjetluca u očima i koja nije došla ovdje bez plana, već je odredila put i programirala ga. Aura štiti od entiteta i nepoželjnih energija što je u normalnim okolnostima dovoljna zaštita, no postoje stanja u kojima je zaštita oslabljena i to je prilika za prodor nepoželjnih entiteta. Dobri ili loši, ne bi smjeli biti u našoj auri i našem okruženju jer kradu energiju, čine nas umornim, bezvoljnim, potiču ovisnosti i imaju veliki utjecaj na teže zdravstvene probleme. Tumačenjem snova, motivacijskim i duhovnim razgovorima proučavam i otkrivam vrstu energije koja se trenutno vrti oko vas te vam je individualnim pristupom i potrebnim svakodnevnim afirmacijama približavam kako biste je upoznali, zahvalili se i uklonili je. Usmjerit ću vas kako da prepoznate znakove i pratite svoj put s osjećajem povjerenja i sigurnosti u sebe, da bez obzira gdje se nalazite, imate osjećaj da je sve u redu i da će tako i u budućnosti biti. Ne dozvolite da strahovi s kojima se ne suočite postanu vaša ograničenja, da vas sutra boli misao da ste mogli, a niste htjeli ili da ste željeli, a niste smjeli. Tehnike koje koristim: astrologija i numerologija ljubavnih i poslovnih odnosa usporednim horoskopom i natalnom kartom, tarot, motivacijski i duhovni razgovori sa svakodnevnim afirmacijama

Pogledaj profil

Je li moguće da u ovom slučaju grad funkcionira…dobro. Je li moguće da će se svim cestama prometovati bez zastoja i da će pizza biti isporučena bez da ste primijetili koliko je vremena prošlo od vaše narudžbe? Negativna energija nije na vidiku.

Sve je energija

Sve je energija, bilo pozitivna ili negativna energija ne možete ju stvoriti niti uništiti. Vi ste sačinjeni od energije. Ali recimo da vam je dodijeljeno samo onoliko energije koliko vam je potrebno da možete upravljati svojim životom.

Od 100% energije 50% ste usmjerili na osobu ili stvar koju želite. Sada vam je ostalo 50% energije za sve ostalo. Od ostatka, 20% trošite na obitelji i prijatelje, 20% na posao i 10% ste ostavili za sebe. Ako je ovo vaš slučaj, imate nekoliko problema:

 1.  Nemate energije za nove stvari jer ste svu energiju iskoristili. Protok energije dolazi u naletima. U naletima koji nam omogućuju rast i napredak – toga više nema.
 2. Polovicu „rezervoara“ energije trošite da biste privukli ono što želite k vama. Prema zakonima fizike, silina energije koju koristite da bi nešto privukli, zapravo radi protiv vas. Gura ono što želite još više od vas.
 3. Previše svoje energije usmjeravate u jednom smjeru. Ovo rezultira time da vaš život nije u balansu. Ne možete imati sretnu vezu, odličan posao, super odnose s obitelji i prijateljima i biti zadovoljni sobom. Zašto? Odgovor: većini stvari ne pružate dovoljno pažnje. Samo ona osoba koja sebi pridaje dovoljno pažnje može biti ispunjena i sretna. Bez da je zagušena i da se u njoj nakuplja negativna energija.

Ovo je dugačak uvod, ali nas dovodi do toga što je tajna sretnog života…

Ma ostavi to iza sebe

Ostaviti nešto iza sebe nije samo za velike stvari u životu. Ovo se odnosi na sve i svakoga. Riječ je o protoku i puštanju energije da ide onuda gdje bi trebala.

Angela, kod 12 zara tarot

ANGELA

Slobodna

Kod: 12

Nazovi 064 500 555 i upiši 12

Tel: 0,46 €/min, Mob: 0,63 €/min

Moleći se godinama i vjerom u Boga, stekla sam dar da mogu pomoći ljudima u različitim problemima i nevoljama. Educirani sam psiholog i pedagog. Proučavanjem različitih životnih situacija, pomažem ljudima riješiti životne dileme. Tehnike koje koristim: visak, tarot, sudbinske karte, psihološki razgovori, numerologija, tumačenje snova, rituali svijećama

Pogledaj profil

Divan je osjećaj kada to prijeđe u naviku – čovjek postaje sretnija i zadovoljni osoba. Osim toga, počinjete primjećivati da ono što želite k vama dolazi bez puno truda, bez obzira na to koliko ste energije uložili u to.

Ovo „otpuštanje“ otvara nove ceste energijama da kroz njih prolaze. Čak i onima koje su do sada bile tek u izgradnji. 

Nitko ne voli ostavljati stvari za sobom. Ali, kada to jednom učinimo, primijetit ćemo  sljedeće:

 1. Gubimo iluziju kontrole, a pritom je imamo više nego ikada prije.
 2. Vjerujemo u nešto veće od nas samih.
 3.  Vjerujemo u sebe, želimo se kladiti na naš uspjeh bez imalo zadrške.
 4.  Oslobađamo se briga i strahova.
 5. Oslobađamo se emocionalne boli koju smo sami sebi nanosili. Straha od neuspjeha i prevelikih očekivanja.
 6. Počinjemo vjerovati da postoji pravo vrijeme. Da sve dolazi i prolazi baš u pravom trenutku, ni prije ni poslije.
 7. Vjerujemo u višu silu.
 8. Vjerujemo da će viša sila paziti na nas, što nam daje osjećaj sigurnosti.
 9. Počinjemo shvaćati da su razlog naše patnje naše odluke i ničije druge.
 10. Dobijamo snagu. Velika snaga je potrebna kako bi mogli odšetati od onog što stvarno želimo pritom imajući na umu da je tako za nas bolje. Ali, s druge strane, ovo dovodi do samopouzdanja u svim aspektima našega života.

Kada shvatite što uistinu znači ostaviti stvari iza sebe dobili ste na lutriji. Sve što je gore pobrojano je toliko pozitivno da zapravo nemate ni jedan razlog zašto ne bi počeli ovo primjenjivati već danas. Sjedite tu, čitate ovo i u sebi mislite: Ali, tužno je nekoga ostaviti ne mogu to ni zamisliti.

Reći ću jedno, ako se fokusirate na sve ono što ste dobili kada odlučite nekoga ili nešto ostaviti za sobom, dobit ćete upravo ono što želite. Ono što sada vidite kao gubitak je za vas velika pobjeda.

Malo energije = velika pobjeda

Zamislite ovaj scenarij. Volite osobu koju poznajete već godinama. Niste u vezi, a svaki put kada pokušate nešto započeti s tom osobom naiđete na mnoštvo problema. Mnogo vremena provodite na to da stvari učinite boljim, želite da se vaš odnos popravi, ali to se ne događa.

Nakon nekog vremena odlučite otići i zatvorite vrata vezi s tom osobom. Baš tada kada ste vi odustali, ta osoba se vraća. U narodu se često zna reći: Baš onda kada te neću ti sad dolaziš. Ovo je zapravo pogrešno. Ispravno bi bilo reći: Kada moja energija nije usmjerena samo na tebe ti se vraćaš. 

Kao što smo već rekli. Kada napokon pustite veliku količinu energije s jednog mjesta, a  fokus prebacite na druge stvari, vrata u životu se otvaraju, a vi dobijete baš ono što želite.

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Tužno je to što većina ljudi ne zna za to. Nije potrebno puno truda, suza i patnje da bi se na kraju dobilo traženo. Vezu možete izgraditi na puno brži i jednostavniji način – samo ako stvari ostavite iza sebe! Nemojte biti skladište negativne energije ako to ne morate biti!

I na kraju, recite mi, što vi čvrsto držite i ne želite pustiti? Što ako bi mogli popustiti stisak samo malo? Što ako bi mogli do kraja raširiti ruke i pustiti to što držite? Bi li disali dublje, lakše? Možda, ali samo možda, razmislite o tome da sebi date šansu za bolji, sretniji i ispunjenja život.

Više objava