transit smč i jmč zara tarot

Prije nekoliko tjedana naučili smo sve o Sjevernom mjesečevom čvoru kao i o Južnom mjesečevom čvoru. Saznali smo što su, što predstavljaju i kamo nas vode, a sada je vrijeme da saznamo što donose tranziti mjesečevih čvorova.

Što nam donose tranziti mjesečevih čvorova

Osim u natalnoj postavci SMČ i JMČ su vrlo bitni i u tranzitima jer bez njih nema eklipsi Sunca i Mjeseca koje su uvijek prijelomni trenutci kako na svjetskoj razini tako i na našoj osobnoj. Bitni su i u kartama veza i odnosa ako nam ta eklipsa aktivira neku bitnu točku ili planet, a i sam tranzit jednog od njih određenom kućom našeg natala ili preko neke naše planetarne postavke izazov je koji ne možemo izbjeći i važno ga je prihvatiti i odraditi, a ne se protiv njega boriti!

sandra, kod 10 zara tarot

SANDRA

Nedostupna

Kod: 10

Svoj dar gledanja u tarot karte, tumačenja snova i čitanja znakova s neba naslijedila sam od voljene prabake. Zbog pouka moćne bijele magičarke na život od rane mladosti gledam drugačije od drugih. Tražiti znakove kraj puta, čitati astrološke karte, vjerovati svojoj intuiciji i živjeti u razumijevanja onog što drugi smatraju čudnim iznimna je čast. Ako želite znati kako sve energije Univerzuma usmjeriti da rade za Vas, kako lakše i bezbolnije prebroditi teško razdoblje života, javite mi se sa punim povjerenjem. Znakovi Univerzuma su svuda oko nas, dopustite da ih zajednički otkrijemo i pravilno usmjerimo vašu energiju i djelovanje. Tehnike koje koristim: tarot, astrologija – sve vrste analiza uz astrologiju pitanja, astrologija ljubavnih odnosa i godišnje prognoze, ciganske karte, psihološki razgovori, tumačenje snova

Pogledaj profil

Trenutno je os ili zmija Sjevernog mjesečevog čvora u Biku, a Južni mjesečev čvor u Škorpionu pred samim izlaskom. Ima jos samo 3 stupnja za preći da uđe u nove znakove, ali kako je ovo izuzetno teška i troma energija čak i za ove čvorove, bit će to prilično dug vremenski period da os Bik/Škorpion konačno zamjeni energija osi Ovan/Vaga. 

Od sad smo već u nekim prijelaznim energijama posebno nakon eklipse 21.04.2023., a od 17. 07.2023. ulazimo u nove energije za rast duše i time je za idućih 18,6 godina krug ovih teških Bik SMČ /Škorpion JMČ (izvršioc karme) završen.

Kad su u tranzitima po kućama važno je znati da kuća u kojoj vam tranzitira SMČ postaje polje ili dio života gdje vas čeka rast, uspjeh i razvoj, a kuća s tranzitom JMČ-a je područje gdje smo ranjivi, koje treba iscijeliti i gdje htjeli ili ne doživljavamo gubitke.

Kada se događaju tranziti mjesečevih čvorova

SMČ Ovan /JMČ Vaga događat će se u vremenskom periodu od 17.07.2023. do 11.01.2025. Time će i sve eklipse biti na osi ova dva znaka pa je Ovnovima, Vagama, Jarčevima i Rakovima ovo razdoblje dubokih izazova i važnih životnih odluka na koje često neće imati puno utjecaja, barem će oni to tako doživjeti. 

Odluke će se donositi biti pod pritiskom odmah i sad ili ćete ostajati bez prilika. Ostali znakovi ovisno o kućama i naravno oblastima kuća gdje pada Ovan /Vaga energija će biti poticaj na djelovanje pogotovo ako u istima imaju neke planete koje će biti aktivirane samim prelaskom ili kojom od budućih eklipsi.

Malo o novoj energiji čvorova SMČ Ovan /JMČ Vaga

Kako je Ovan prvi i početni znak zodijačkog kruga, pionir u svemu, vojskovođa i general u svima nama, onaj istraživački duh koji bez razmišljanja ide naprijed u novi svijet nove izazove, a SMČ je onaj koji mu na desno uho stalno šapuće “idemo ti to možeš, to je tvoja zadaća to je tvoj mjesto rođen si da budeš prvi i jedini”, jasno je da će ove lekcije duše biti usmjerene na spoznaju o vlastitom ja i o svom mjestu pod nebom. Jedna vrlo intenzivna, impulzivna i nagla energija će nas pratiti i tjerati da više ističemo svoje ja, ovaj put bez lažnih kompromisa jer JMČ u Vagi kao nositelj karme i prošlosti previše je toga prepuštao kompromisima i zbog neodlučnosti propustio puno toga ostvariti. 

Vječita borba između impulzivnosti i velikog “ja” s jedne strane i kompromisa (najčešće lažnog i na štetu sebe i svoje pozicije ) bit će više nego ikad izražena u vrijeme koje dolazi promjenom osi čvorava. Kroz tranzite SMČ je uvijek napredak i pokazatelj napretka pa mu energija Ovna ovaj put dolazi kao Red Bull u duploj dozi, a JMČ je bol, gubitak i ono što liječimo, a to je ovaj put Vaga, pa ćemo liječiti svoje nesavršenosti od estetike, preko financija i naravno odnos prema sebi i drugima. Prekidat ćemo lažne kompromise i ako budemo imali sreće izaći ćemo iz njih kao nova osoba. 

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Tranziti mjesečevih čvorova dolaze s oprezom

Zamka ovog tranzita je kad natalno imamo malo agresivniju kartu jer tad nam ovo razdoblje donosi buđenje generala bez trunke obzira u nama ili ako je natalna postavka planeta slaba pa bismo tada mogli upasti u zamku totalnog gubljenja sebe pod krinkom kompromisa. Ako se ovo dogodi, to shvatite kao znak da niste nadišli lekciju JMČ-a. 

Kako god prihvatimo novo vrijeme koje nam dolazi sa svim divnim i pomalo izazovnim odnosima planeta trenutno na nebu!

Više objava