Ljetne romanse često nam u sjećanju ostanu kao nešto dragocjeno, kao skriveni biser u školjci, kao podsjetnik da najljepše ljubavne priče najkraće traju, ali zauvijek ostaju u našem srcu. Dok ljubavni planet Venera doživljava procvat u ekscentričnom Lavu, cijeli svijet je ljetna pozornica.

Prihvatite sebe u svakom smislu i zauzmite glavnu ulogu u predstavi koja se zove život! Venera u Lava ulazi 11. srpnja i tu će se zadržati sve do 4. kolovoza 2024., idemo vidjeti što očekivati u ovom razdoblju!

Venera se šeta po strastvenom Lavu ovog ljeta, pretvarajući vaš ljubavni život u romansu koja se viđa u filmovima! Uživajte u navali privlačnosti koju donosi tranzit Venere u Lavu jer ovaj tranzit donosi obilje važnih prilika za romansu. 

Venera u Lavu zahtjeva pažnju

Kada se Venera kreće kroz Lava koji voli biti jedini kralj na pozornici koji krade svu pažnju, željet ćete pozornost u megadozama. Ali ako to ne dobijete možete očekivati navalu emocija poput ljutnje, bijesa, tuge… a najveći izazov ovog ljeta je prisjetiti se da je ljubav davanje i primanje, jednom riječju reciprocitet. 

ljubavni tarot savjeti! zara tarot

Tranzit Venere kroz Lava pokušat ćemo dočarati kroz  istinitu priču naše klijentice koja je opčinjena neznancem vjerovala uplovila u ljeto prepuno strasti.

Svi smo mi imali čarobne trenutke kada nekoga vidimo u svakom valu, osluškujemo njegov osmijeh u tišini noći i kada nam je svaki trenutak bez njega uzaludno potrošeno vrijeme. Ponekad nas ta naša ljetna ljubav ne napušta ni kada smo svjesni da nastavka nema. 

Ljetna romansa ili prava ljubav?

Takav slučaj imala sam s jednom klijenticom, koja je bila uvjerena da je njezina ljetna avantura samo bila uvertira u „vječnu“ ljubav. Dugo je bila sama jer joj je karijera bila prioritet. Otišla je na godišnji odmor sama, kako bi se u potpunosti opustila i uživala u tišini. Zato je odabrala malo mjesto na jednom našem otoku, daleko od turističkih destinacija. 

Lorena kod 5, zara tarot

LORENA

Nedostupna

Kod: 5

Ja sam Lorena i vjerujem da smo svi već bili na ovoj planeti i da se uvijek ponovno vraćamo jer moramo naučiti lekcije koje nam svemir zadaje. Vjerojatno ste i sami uočili neke znakove, bilo kroz snove ili pak u situacijama koje vam se čine tako poznatima, ili na nekim mjestima za koja ste sigurni da nikada niste zakoračili, a opet vam je sve zapisano u sjećanju. Otkrit ćemo zajedno kako tumačiti sve te znakove, odgonetnuti kako ispuniti našu karmičku zadaću i time u svoj život ponovno vratiti sreću, osmijeh, radost, ljubav. Jer kako je rekao Mark Twain: “Dva najvažnija dana u vašem životu su dan rođenja i dan kada saznate zašto ste se rodili”. Tehnike koje koristim su: tumačenje snova, ljubavni tarot, psihološki razgovori, liječenje duše, duhovni razgovor, ritual mirisnim štapićima

Pogledaj profil

Jedne večeri, dok je šetala plažom i uživala u osjećaju stapanja s prirodom-mokri pijesak, valovi koji joj škakljaju bose noge, nebo prepuno zvijezda-začula je tiho: „Dobra večer.“ Odgovorila je na pozdrav i započeli su razgovor, spontano, o svemu i ničemu i tako dočekali svitanje. Nikada u životu nije nikome otvorila dušu i osjetila je neopisivu pripadnost šarmantnom neznancu. 

Provodili su dane uživajući u zagrljajima, poljupcima, smijehu, igrama u moru, gradili dvorce u pijesku, ispisivali svoja imena od kamenčića… Obožavala je vidjeti svoj odraz u njegovim očima boje mora jer kao da je tek u tim trenucima bila svjesna vlastitog postojanja. Probudio je u njoj ženu, strastvenu, ogoljenu, i ni na trenutak nije mislila na svoju karijeru koja je dominirala njezinim životom. Bila je sirena koja se u ime ljubavi odrekla sebe. Jer ona ionako kao da nije živjela dok je nisu probudile njegove ruke. Poljupci s okusom mora i sunca bili su njezin eliksir. Nije shvatila kako vrijeme brzo prolazi jer su kazaljke sata sada bili njegovi otkucaji srca. Kada je došao dan odlaska, darovao joj je ogrlicu s privjeskom u obliku polovice srca i pokazao da on ima istu takvu, uz riječi: „Ti i ja smo jedno srce, jedna duša. Ovo je moje obećanje da ćemo opet spojiti naša srca.“

Idućih nekoliko mjeseci njihova ljubav živjela je kroz poruke, pozive, a onda je on nestao bez traga. I tada me prvi puta nazvala s pitanjem mogu li joj objasniti zašto se prestao javljati i hoće li se ikada ponovno vidjeti. Iskreno, mislila sam kako ću joj reći da je to bila samo ljetna romansa, ali su me karte opovrgnule-potvrdile su njezinu vjeru da je to prava ljubav. Razlog zašto se on prestao javljati bio je njegov strah da je nije dostojan, da nije na njezinom intelektualnom nivou, da joj nema što ponuditi osim sebe samoga. Rekla sam joj da je njihova veza karmička i kada nauče neke lekcije jedno od drugoga, nastavlja se u sudbinsku. 

Ona je morala od njega naučiti da materijalno nije najvažnije u životu, a on da, iako je siromašan ribar, može njoj dati ono najdragocjenije na svijetu-ljubav. Da bi njemu olakšale savladavanje te lekcije, da bi mu dale hrabrost i samopouzdanje, napravile smo ritual. Nije prošlo niti mjesec dana od rituala, kada se on stvorio pred njenim vratima i suznih očiju jedva prozborio: „Oprosti mi, shvatio sam da ne mogu i ne znam živjeti bez tebe.“ Tada joj je drhtavog dlana pružio ogrlicu s polovicom srca, ona je skinula svoju s vrata i spojila srca. 

Često se čujemo, priča mi o njihovoj sreći i zahvaljuje što sam joj pomogla, razumjela, tješila je, plakala i smijala se s njom. A ja sam njoj zahvalna što je dokazala da ljetna romansa ne mora uvijek završiti s prvim danima jeseni i da najjače vatre ne gase jesenske kiše.

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Više objava