Naši astro savjetnici i tarot majstori se uz dobro poznate tehnike (egipatski tarot, ritual gorskim kristalom, bijela magija, ljubavni tarot, psihološki razgovori, astrologija i numerologija) bave i viskom. 

Za vas smo pripremili tekst koji govori upravo o njemu – saznajte što je visak i za što se sve može koristiti.

Što su visak, bioenergija i radiestezija

Visak

Visak je uređaj ili alat kojim upravlja osobna energija pojedinca. Dar radiestezije je nešto što se dobije od Boga i nešto što treba usmjeriti na pomoć ljudima u potrebi. Što je intenzitet energetskog polja jači to je pomoć intenzivnija.

Visak se koristio od davnina, Egipćani, drevna Kina i stari Grci, svi su oni koristili visak u nekoj mjeri. Svećenici u drevnom Egiptu su se viskom služili kako bi pomogli otkloniti tegobe onih koji su im došli s pitanjem za pomoć.

Bioenergija

Bioenergija je prirodna vrsta liječenja. Bioenergičari diljem svijeta složit će se u tvrdnji da je to zapravo i najprirodnija metoda liječenja s obzirom na to da ne koriste nikakve druge alate niti elemente doli bioenergije pacijenta.

Bioenergija pomaže pri mnogim tegobama, od glavobolje do stresa, anksioznosti i depresije. Napetost živaca i jačanje imuniteta je također nešto u čemu može pomoći bioenergija. Ova metoda za sada ne pokazuje loše ili štetne strane te je izvrsna kao nadopuna tradicionalnoj vrsti liječenja.

Radistezija

Radiestezija je sposobnost neke osobe da uz pomoć jednostavnih pomagala osjeti i zabilježi pojave koja su izvan mogućnosti vidljivog opažanja. Iako ovaj fenomen nema znanstvena utemeljenja, njegovo postojanje je neupitno.

Angela, kod 12 zara tarot

ANGELA

Nedostupna

Kod: 12

Nazovi 064 500 555 i upiši 12

Tel: 0,46 €/min, Mob: 0,63 €/min

Moleći se godinama i vjerom u Boga, stekla sam dar da mogu pomoći ljudima u različitim problemima i nevoljama. Educirani sam psiholog i pedagog. Proučavanjem različitih životnih situacija, pomažem ljudima riješiti životne dileme. Tehnike koje koristim: visak, tarot, sudbinske karte, psihološki razgovori, numerologija, tumačenje snova, rituali svijećama

Pogledaj profil

Radiestezija je skup znanja i vještina o primjeni ljudske osjetljivosti na zračenje, obično u svrhu očitavanja energetske nabijenosti.

Radiesteziju su koristili Kelti, Rimljani i Etruščani i pomoću ove metode pronalazili podzemne vode, termalne vode i adekvatna mjesta za svetišta i hramove.

Primjena viska je široka i može se koristiti za mnoge stvari

U našim krugovima, visak se najčešće koristi za proricanje. Tome je zaslužna u prvom redu efikasnost njegove primjene i mogućnost dobivanja preciznih odgovora. Uvriježeno mišljenje da je visak pomagalo koje daje odgovore samo na tarot da ne pitanja nije točno.

Upravo suprotno, on ima sposobnost dati odgovore na SVA pitanja, jedini je uvjet da se zadobije potpuna koncentracija majstora viska, ali i klijenta koji je pitanje uputio. Nakon koncentracije koja je preduvjet točnosti odgovora potrebni su vam i odgovarajući visak i razvijena komunikacija s viskom.

Visak se koristi na više načina i čovjek ga primjenjuje i rabi u svakojakim situacijama. Snaga viska je mnogostruka i mnogima čak i neshvatljiva.

Kakve odgovore možemo očekivati od viska

Primjerice, pomoću njega možemo locirati štetne radnje koje se nalaze u nama, otkriti ranu trudnoću, probleme pa čak i bolesti. No, moć viska se ne zaustavlja samo na ovome. Moć viska se nastavlja preko otkrivanja žudnji, skrivenih tajna i želja pojedinca.

Ovisno o tome kako se vrti ili vrti li se uopće visak daje odgovore. Energije koje ga pokreću mogu se podijeliti na vanjske i unutrašnje. Stoga, energija koja dolazi od čovjeka (bioenergija) može utjecati na odgovor koji će dati visak u jednakoj mjeri kao što može utjecati i koncentracija onog tko pitanje pita i onog koji je pitanje postavio.

Visak se primjenjuje i služi čovjeku na više načina. Dakle, primjena viska i rašlji vrlo je svestrana i raširena disciplina čije prednosti valja iskoristiti.

Sve je energija

Sada je i znanost priznala da je sve sačinjeno od energija, pa visak možete koristiti kako biste otkrili postoje li štetna zračenja u vašem osobnom prostoru i vidjeti je li u vaš doma uvučena negativna energija.

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Visak je izvrstan pomagač upravo u tome. Dati odgovore na mnoga pitanja koja se postavljaju ali na njih se odgovor ne zna. Bilo da vas zanima postoji li u vašem domu negativne energije ili vas zanima hoćete li imati dovoljno energije za nastaviti dalje, ostati trudni, dobiti posao ili uspjeti u ljubavi, kupiti kuću ili nešto sasvim deseto, visak je tu kako bi bio vaš moćan alat za dobivanje tih odgovora.

Visak i bioenergija mogu se koristiti i u medicini

Visak se koristi kako za dijagnostiku tako i za ublažavanje zdravstvenih tegoba, a kroz ciljane tretmane dovodi i do znatnog poboljšanja zdravstvenog stanja pacijenta.

Klasična medicina obično liječi posljedice bolesti, a visak lako može utvrditi uzrok stanja i raditi na njegovom uklanjanju. Ponovno, visak ne treba biti jedini alat kojim se borite protiv zdravstvenih tegoba. On ima sposobnost biti pomagač, smjernica ali nikako i kompletno rješenje.

Sara, zara tarot

SARA

Nedostupna

Kod: 14

Magija, duhovni svijet i tarot karte čine moj život od malih nogu. Dar koji sam naslijedila od svoje prabake i majke izoštrila sam i izučila kako bih mogla pomagati svojim bližnjima, sebi i klijentima u svim životnim nedaćama i izazovima koje život svakome od nas donosi. Kroz godine razvijanja svojih sposobnosti povezala sam se sa nebeskim bićima koje svi dobro poznajemo kao anđele i ostalim prirodnim silama koje su oko svih nas i koje mi pomažu da vam na iskren i dostojan način prenesem poruke, savjete te kroz karte vidim vašu budućnost i riješenje za probleme s kojima se suočavate. Otvaram tarot karte za sva pitanja koja vas zanimaju te kroz intuiciju posebno dajem i savjete iz karta. Anđeoske karte su ovdje kako bih se spojila sa nebeskim bićima i dala vam odgovore i savjete direktno od Arkanđela te vam na taj način približila predivnu anđeosku energiju i njihove savjete samo za vas i vaš život. Obratite mi se sa punim povjerenjem i otvorite vaše srce, moja duhovnost i savjetovanja su vam na raspolaganju. Tehnike koje koristim: Botticelli talijanski tarot, tarot bogova, anđeoske karte, savjeti Arkanđela, visak

Pogledaj profil

Uz suvremenu medicinu ovaj način pomoći često dovodi do potpunog izlječenja.

Isto tako, visak je izuzetno dobar i učinkovit za smanjenje stresa i živčane napetosti. Istraživanja kažu da osobe koje imaju viši spiritualni potencijal postižu bolji rezultat u pomoći drugima.

Visak i radiestezija kao alati za proricanje

Isto tako, visak se koristi i kroz tehnike proricanja, kao što je već i bilo spomenuto.

On nam može dati precizne i točne odgovore jer funkcionira u sprezi s podsvijesti i znanjem univerzuma. Odgovori koje nam daje visak su točni i precizni, nikako željeni.

Svatko od nas širi svoju energiju (bioenergija) koja dopire do radiesteziste.

Današnji uređaji za komunikaciju i mobiteli također prenose vašu energiju i frekvencije koje odašilje vaše tijelo na visak.

Dakle, visak ima sposobnost efikasno pomoći i na daljinu ili dati precizne odgovore na sva životna pitanja koja vas muče. Saznajte što možete očekivati od trenutne veze. Javite se u naš tarot centar i saznajte sve što vas zanima!

Komunikacija s viskom i bioenergija

Možda i vi posjedujete dovoljno radiestezijskog naboja da biste mogli pokrenuti visak. To možete provjeriti vrlo lako i sigurno. Pronađite visak, ali dobro provjerite sa svih strana je li oštećen.

Prva informacija koju morate znati je da morate razviti komunikaciju sa svojim viskom. Imajte na umu da razbijeni visak NEĆE dati točne odgovore, štoviše on je izvor vrlo loše energije i potrebno ga se riješiti što prije! Energija koju visak širi može postati vrlo opasna ako je on razbijen i s takvim viskom više ne bi trebalo raditi.

Da bi se pomoću viska dobivali odgovori tipa tarot DA i NE, ali i MOŽDA, TAKO-TAKO i sl. potrebno je s viskom razviti osobnu komunikaciju. To ćete učiniti na sljedeći način: Opustite se i uzmite visak u ruku. U sebi ili na glas postavite pitanje visku: ”Kako ćeš mi pokazati DA?”. Pustite visak da vam vjeruje.

Prilikom inicijalne komunikacije s viskom treba biti potpuno smiren. Isto tako, budite strpljivi, moguće je da ne dobijete odgovor odmah, ako nakon nekoliko pokušaja visak ne želi stupiti u komunikaciju, pokušajte drugi dan ponovno.

sanja, kod 4 zara tarot

SANJA

Nedostupna

Kod: 4

Tarotom i astrologijom se bavim više od 20 godina, a svojim klijentima pomažem savjetima, tretmanima i energijom na daljinu te se cijelo vrijeme usavršavam u raznim područjima. Specijalizirana sam za sinastriju, odnosno usporedni horoskop jer smatram da ne postoje loši ljudi. Umjesto toga, smatram da postoje dobre i loše kombinacije među ljudima. Uz pomoć natalne karte dajem savjete za posao, financije, obiteljske odnose i ljubav. Osim toga, uz pomoć viska i mojeg dara dijagnosticiram vaše energetsko stanje. Veselim se spoznaji da sam pomogla nekome riješiti naizgled nerješivu životnu situaciju – tu sam samo za vas, javite se. Tehnike koje koristim su: thoth tarot, astrologija, visak, energija na daljinu

Pogledaj profil

Ako ste sada uspjeli i visak se počeo kretati spremni ste pročitati odgovor. Nakon što vam visak svojim kretanjem pokaže odgovor na DA, upitajte kako će vam dati odgovor na NE. Nakon što ste dobili i NE, upitajte da li je to vaš trajan dogovor. Ako je odgovor potvrdan tj. dobijete kretnju za DA na to pitanje vi ste sa svojim viskom uspostavili komunikaciju.

Nakon toga provjerite možete li uspostaviti komunikaciju i za dodatna pitanja kao što su: možda, tako – tako, neutralno i sl. Visak se kreće kružno, pravolinijski i eliptično.

Komunikacija s viskom je individualna za svakoga. Kao i sa svim u životu ovo je odnos kojeg je potrebno nadograđivati iz dana u dan.

Ako ipak niste spremni za samostalnu komunikaciju s viskom, obratite se našim savjetnicama i tarot majstorima koji će vam rado dati odgovor služeći se upravo ovim metodama.

Visak i njegove vrste

Postoje različite vrste viska. Najidealniji je onaj kružnog ili eliptičnog presjeka jer prilikom gibanja stvara najmanji otpor. Kao alternativno sredstvo možete koristiti džepni sat na lančiću, lančić s privjeskom, prsten na lančiću ili koncu i sl.

Važno je da pronađete vama odgovarajući visak, po mogućnosti od vama odgovarajućeg materijala.

Zanimljivost: Provjerite imate li povećan radiestezijski senzibilitet.

Uzmite visak u ruku i stavite ga iznad dlana lijeve šake okrenutog prema gore. Ako se ubrzo nakon  što ste ga zaljuljali pravolinijski počne gibati kružno, okrenite lijevu šaku dlanom prema zemlji. Kada/ako promjeni smjer kretanja imate dovoljno radiestezijskog naboja.

Za sva dodatna pitanja u vezi viska možete se javiti Sari, Angeli, Anki, Tari ili Sanji.

Više objava