karma i darma

Čakre su nakupine energije u našem tijelu koje služe kao gorivo. Riječ čakra dolazi iz sanskrta, a u doslovnom prijevodu znači kotač.

U ljudskom tijelu postoji sedam glavnih čakri poredanih od kraja kralježnice do vrha glave, a povezuju naše fizičko biće s duhovnom energijom. Vrlo često čakre postaju blokirane, a mi imamo rješenje kako otkloniti taj problem.

S vremenom je normalno da se čakre zablokiraju, a protok energije postane otežan, pa čak i nemoguć u pojedinim slučajevima. Kao rezultat toga, druge čakre rade pojačano kako bi kompenzirale gubitak protoka energije.

iva, kod 2 zara tarot

IVA

Zauzeta

Kod: 2

Nazovi 064 500 555 i upiši 2

Tel: 0,46 €/min, Mob: 0,63 €/min

Bavim se tarotom i čišćenjem karmičkih obrazaca. Karma je pojam koji gotovo svi poznaju, ali ne znaju uistinu što je ona u suštini. Mnogi nisu ni svjesni da sa sobom nose dug iz prošlosti, koji se prenosi s koljena na koljeno, a s vremenom on biva samo veći i jači. Bez obzira kakva ste osoba sada, sve ono što ste prije napravili, čak i one stvari kojih niste svjesni, mogu utjecati na vaše sveopće stanje. Neobjašnjivo vam je zašto nemate sreće u ljubavi, na poslu ili s obitelji, no uz pomoć astrološke slike i čišćenja karme, svoj život možete ponovno pokrenuti i okrenuti za 180 stupnjeva. Veliki dio svog života sam posvetila pomažući drugima da shvate ljubav, sebe i svoju svrhu na ovom svijetu. Život sam posvetila pomažući drugima da spoznaju zašto više nisu u vezi, da pronađu svoju srodnu dušu, da otpišu dugove iz prošlosti i da spojim davno razdvojene duše koje još uvijek lutaju u magli koja je zamutila njihove osjećaje. Uz kombinaciju tehnika kojima se služim, vrlo precizno i točno mogu odrediti uzroke i posljedice, sve u nadi kako bih pomogla vama. Nema boljeg osjećaja od onoga kada znate da ste na pravom putu. Dopustite mi pomoći vam vratiti se tamo! Izaberite bolje sutra, izaberete život, ljubav i sreću. Tehnike koje koristim: anđeoske informacije, tarot, natalna karta, čišćenje karme, bioenergija

Pogledaj profil

Vaše tijelo se dovodi u disbalans jer ne radite ispravno. Kada se to dogodi, osjetit ćete posljedice u čitavom tijelu, kako fizičke, tako i emocionalne.

Jesu li vaše čakre blokirane?

Otvaranje i čišćenje čakri je ključni korak u vraćanju balansa vašem tijelu. Kada počistite čakre koje su bile blokirane i ostale čakre počinju raditi normalno. Ako vas zanima kako povratiti balans u svoj život, donosimo vam nekoliko jednostavnih koraka kako bi vam olakšali taj proces.

Pronađite svoje čakre

Prije nego počnete otvarati svoje čakre, pronađite tihu prostoriju u kojoj ćete se moći u potpunosti fokusirati bez faktora koji vam mogu odvraćati pažnju. Sjednite u udoban položaj, zaklopite oči i krenite duboko udisati. Fokusirajte se na izbacivanje svega negativnoga i stresnoga iz vaše glave.

Kada ste spremni, počnite vizualizirati čakre, jednu po jednu. Uvijek počnite s onom na dnu vaše kralježnice i polako se penjite prema vrhu glave. Zamislite i boje koje se povezuju s određenom čakrom i pokušajte osjetiti kako se vaša kralježnica pokreče sa svakim vašim udahom. Kada ste se popeli do zadnje čakre, spremni ste za vizualiziranje svake čakre zasebno.

Prva čakra je korijenska čakra

Na samom kraju kralježnice nalazi se korijenska čakra. Ona se označava crvenom bojom, a njezina uloga je da vas drži čvrsto na zemlji. Ako vam je korijenska čakra blokirana, vjerojatno se borite s velikom količinom straha i paranoje kojima često ne znate razlog. Otvaranjem ove čakre povratit će vam se osjećaj sigurnosti i zadovoljstva.

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Ravnomjerno rasporediti svoju težinu na obje noge i fokusirajte se na osjećaj kako vam tabani dodiruju podlogu na kojoj stojite.

Nakon nekoliko minuta sjednite na pod prekrižite noge. Kada ste zauzeli pozu, ruke naslonite na koljena te se fokusirajte na crvenu energiju korijenske čakre i polako izgovorite riječ IAM, te vizualizirajte cvijet koji otvara pozitivnu energiju.

Druga čakra je sakralna čakra

Nalazi se između zadnjeg kralješka i pupka, a označava se narančastom bojom. Povezana je s vašim željama i seksualnošću te simbolizira unutrašnji plamen, uspjeh i pozitivne emocije. Ona je naš emocionalni pokretač i centar užitaka te omogućava da osjetimo fizičko i emocionalno i zadovoljstvo i uživamo u hrani i seksu.

Ako vam je sakralna čakra blokirana, mučite se s vašim osjećajima, te moguće da patite od opsesivno kompulzivnih poremećaja.

Kako bi vam se otvorila sakralna čakra, opustite se te zamislite narančasti protok energije. Stavite ruku na ruku s dlanovima okrenutim prema nebu, pritom pazite na to da vam se palci dodiruju te izgovorite riječ VAM.

Treća čakra je čakra solarnog pleksusa

Čakra solarnog pleksusa je žute boje i nalazi se nekoliko centimetara iznad pupka. Također je povezana s emocijama: tuga, sreća, ambicije.

Kada je treća čakra blokirana osjetit ćete veliku količinu ljutnje, frustracije i agresije. Osoba teško kontrolira emocije, razočarana je i frustrirana, ima kratak fitilj i lako plane. Blokada ove čakre također donosi i osjećaj nemoći, a osobe koje se bore s njezinom blokadom često ne vide smisao života.

Osoba s blokadom žute čakre ima vrlo nisko samopouzdanje, a sebe uvijek vidi kao žrtvu. Također, kada je treća čakra neuravnotežena javljaju se problemi s probavnim sustavom, čirevi, bolesti jetre te dijabetes.

Četvrta čakra je srčana čakra

Srčana čakra je upravo ono što i mislite. Nalazi se u vašem srcu i ona je centar svih vaših ljubavnih emocija i želja, a iznenađujuće je to što se označava zelenom bojom. Kada je srčana čakra blokirana posljedice mogu biti grozne.

Osobe kod kojih je srčana čakra blokirana emocionalno su hladne, nedostaje im životna radost i unutrašnji mir, ne opraštaju i misle da ne mogu pronaći ljubav, a česta posljedica neuravnotežene četvrte čakre je i rastava braka.

Blokada srčane čakre donosi niz simptoma koji se lako prepoznaju: postajete bijesni na svijet, ne možete dati niti primiti ljubav, ljubomorni ste, nevjerni, ogorčeni ste i u sebe sumnjate.
Kako bi otvorili ovu čakru vratite se u poziciju s početka, sjednite s prekriženim nogama, lijevu ruku naslonite na lijevo koljeno, te spojite vrh kažiprsta i palca. Desnu ruku privucite na grudi te izgovorite riječ YAM.

Peta čakra je grlena čakra

Nalazi se u vašem grlu, a povezana je s načinom na koji komunicirate s drugima i načinom na koji se izražavate. Većinom se njezina blokada manifestira na dva načina. Prvi je nemogućnost iskrene, jednostavne i efektivne komunikacije.

Odnosno, nemogućnost izražavanje svojih osjećaja, emocija, potreba i ideja s drugima. A druga je problem s kreativnom blokadom. Kada je blokirana i neuravnotežena javljaju se problemi kao što su grlobolja, bronhitis, astma, problemi sa štitnjačom i sluhom.

Sjedite na pod u turski sijed i počnite otvarati grlenu čakru tako što ćete ruke staviti ispred sebe u ravnini grudi. Dlanove okrenite prema sebi te spojite ruke, a prste isprepletite. Fokusirajte se na tirkiznu energiju pete čakre i polagano izgovorite riječ HAM.

Šesta čakra je čakra trećeg oka

Čakra trećeg oka ili čakra obrva nalazi se na samoj sredini čela između obrva, povezana s vašom duhovnošću, a označava se indigo plavom bojom. To uključuje vašu intuiciju, snove i mudrost. Ona je naš unutrašnji kompas i tumači prošlost, sadašnjost i budućnost.

Oni kod kojih čakra trećeg oka nije blokirana intuitivni su, idealisti, mudri, neustrašivi i praktični te znaju odabrati pravi put.

Angela, kod 12 zara tarot

ANGELA

Nedostupna

Kod: 12

Nazovi 064 500 555 i upiši 12

Tel: 0,46 €/min, Mob: 0,63 €/min

Moleći se godinama i vjerom u Boga, stekla sam dar da mogu pomoći ljudima u različitim problemima i nevoljama. Educirani sam psiholog i pedagog. Proučavanjem različitih životnih situacija, pomažem ljudima riješiti životne dileme. Tehnike koje koristim: visak, tarot, sudbinske karte, psihološki razgovori, numerologija, tumačenje snova, rituali svijećama

Pogledaj profil

Ako se mučite s donošenjem odluka i zanemarujete instinkte, ne vidite smjer ni svrhu života, tada je vaše treće oko blokirano. Kao posljedica mogu se javiti problemi kao što su disleksija, gluhoća, nesanica, migrene, iscrpljenost i depresija.

Sedma čakra je krunska čakra

Smještena je na samom vrhu glave i zrači ljubičastom energijom. Krunska čakra je usmjerena na vašu pripadnost i svrhu u životu te je središte proizvodnje hormona sreće. Onoj osobi kojoj je sedma čakra u potpunosti otvorena zrači kreativnom energijom, inspirativna je te je vizionar

Vrlo je bitno voditi računa o našoj duhovnoj strani, u protivnom se ova čakra može blokirati. Posljedice mogu biti velike jer osoba s blokiranom krunskom čakrom sve svoje frustracije usmjerava izravno prema sebi ali i prema drugima, ponašajući se sebično. Posljedice mogu biti psihički poremećaji kao što su depresija i zbunjenost, a može doći i do teških mentalnih poremećaja poput shizofrenije.

Kako biste očistili posljednju čakru spojite ruke ispred trbuha, isprepletite prste, ali mali prst obje ruke neka stoji ravno. Mali prsti se trebaju dodirivati u svojoj punoj dužini. Fokusirajte se na posljednju čakru i ljubičastu boju prilikom izgovaranja zvuka NG.

Osjećate li da vam um, tijelo i energija nije u balansu?

Naše savjetnice vam mogu podariti pomoć te otkriti koje čakre su vam blokirane. Nakon toga, ustvrdit ćemo zašto je došlo do disbalansa i otkriti vam kako spriječiti ili barem ublažiti daljnje blokiranje čakri. I naravno, pružit ćemo vam odgovarajuću pomoć i otkloniti eventualne blokade i nakupine loše energije u vašem tijelu. Podarite sebi osjećaj slobode i javite nam se s povjerenjem.

Ako i dalje niste spremni na razgovor s našim savjetnicima kako bi vam odblokirale čakre, simptome možete pokušati makar ublažiti kod kuće.

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Uz sve što se događa u ovom trenutku, mnogi od nas se osjećaju uplašeno, izgubljeno i beznadno zbog onoga što dolazi. Često u vrijeme kolektivne traume ne postoji lako ili jednostavno rješenje, pogotovo kad se čini da se kompas svijesti okreće bez ikakvog kraja. Meditacija će vam pomoći umiriti um.

Meditacija i astrologija – snažna kombinacija

Kad je u pitanju duboka društvena promjena, meditacija i mantre za svaki znak mogu biti nevjerojatni resursi jačanja vas i vaših instinkta. Pročitajte znakove svog Sunca i Mjeseca te naučite kako si olakšati trenutnu situaciju.

Horoskopski znak i meditacija

OVAN

Vama vlada čakra solarnog pleksusa (Manipura). Ona pomaže procesu detoksikacije, regulira imunološki sustav te naglašava samopoštovanje i snagu volje. Dok meditirate, fokusiranje na jarko žarko žuto svjetlo koje će uravnotežiti vašu ukupnu energiju.

Mantra koju trebate početi primjenjivati: Ja sam sjajan snop svjetlosti. Strpljiv sam i usredotočen. Spreman sam naučiti nešto novo.

BIK

Vi ste znak srčane čakre (Anahata), što znači da je briga o sebi vrlo važna praksa. Povežite se s njom kroz jarko zeleno svjetlo koje okružuje vaša prsa koja se protežu u područje grla. Kod vas bi u narednom period mogao biti problem izraziti sve emocije koje držite duboko u sebi.

Osjetite oslobađajuću energiju koja se ispušta u trenutku kada popuste sve kočnice koje čvrsto držite. Posavjetujte se s našim savjetnicama kako efikasno zaštititi sebe u vremenu velike ugroze.
Mantra koju biste trebali početi primjenjivati već danas: Imam sve što trebam. Moji najmiliji i ja zaštićeni smo.

BLIZANCI

Vama vlada grlena čakra (Vissudha), jer vrlo dobro komunicirate sa svijetom. U ovom trenutku, ovo je period u kojem su mnogi oko vas zbunjeni, iskoristite to. Vrijeme je da zablistate. Koristite ovu moć vizualizacijom plave svjetlosti koja okružuje središte vašeg grla.

Ponekad je lako nešto zamisliti ali teško isto to provesti u djelo. Saznajte kako na ispravan način pristupiti problemima koji vas okružuju. U tome će vam pomoći naše Zara i Marija. Javite im se već danas i riješite sve svoje nedoumice.
Mantra koju trebate početi primjenjivati već danas: Moj intelekt je moja valuta. Neka svijet čuje moj glas.

RAK

Na vas duboko utječe šesta čakra (Ajna) koja vlada vašim trećim okom. Izuzetno ste intuitivna individua koja uviđa sve vibracije svijeta izvan riječi i razumijevanja. Ovo može biti nevjerojatno iscrpljujuće, pa je pravi trenutak da zaštitite svoju energiju vezanjem na bilo koje nijanse ljubičaste.

Kod vas je možda najveći problem što crpite velike količine energije kako bi zadovoljili sve oko sebe, što na kraju rezultira s time da se osjećate iscrpljeno, a zadnja osoba kojoj pomažete ste vi sami. Posavjetujte se s našim savjetnicama Stellom i Lorenom kako pravilno rasporediti energiju koja je u vama, bez rasipanja na nebitne stvari.

Mantra kojom se trebate voditi kroz svijet: Osjećam se potpuno sigurno u vlastitoj koži. Dopuštam sebi da tečem s promjenama oko sebe.

LAV

I na vaš znak utječe šesta čakra (Ajna), koja se kod vas odražava u vašem trećem oku mašte. Lako možete izraziti vizije koje vam padaju na pamet, a upravo je ovo vizionarsko stvaralaštvo ono što trebate iskoristiti meditirajući uz indigo boju.

Blokada koja se odražava u vašem stvaralačkom izričaju je ono što bi vas najviše moglo zamarati. Osigurajte si protok energije te ponovno osjetite nalet inspiracije, kako? Posavjetujte se sa Sandrom i Anjom koje će vam protok energije vratiti u balans.
Mantra prema kojoj bi trebali živjeti: Postići ću sve što sam odlučio. Moje srce je moje najljepše bogatstvo.

DJEVICA

Vama vlada grlena čakra (Vissudha), što može biti zeznuto, pogotovo ako ste pretjerano kritični prema sebi. Dok analizirate što se događa, sjetite se da možete biti i jeste glas razuma i za druge. Zamislite plavu svjetlost koja vam okružuje grlo i pomaže vam da govorite kad je bitno da se izrazite.

Vama je ponekad teško izraziti svoje osjećaje na adekvatan način. Ono što osjećate, ne želite pustiti van…zašto je to tako? Zašto si ne dajete priliku zasjati? Osjećaj manje vrijednosti može biti vrlo bolan i ostaviti dubok ožiljak na srcu, borite se protiv toga, posavjetujte se s našim savjetnicama Teodorom i Divnom. 
Mantra prema kojoj biste trebali živjeti: Reći ću glasno sve što me tišti. Moje misli su vrijedne i trebam ih komunicirati javno. 

VAGA

Vaša vladajuća čakra je srčani centar (Anahata) koji nastoji uravnotežiti ljubavne odnose. Sadašnjost može biti teška ako ste odvojeni od svojih najmilijih ili imate bilo kakvih neriješenih problema u vidu partnerstva. Energiju usmjerite tako što ćete se usredotočiti na prekrasno zeleno svjetlo koje okružuje vaše cijelo tijelo suosjećanjem i toplinom. Ljubavne tegobe bi mogle biti fokus vaših razmišljanja u ovom periodu.

Ponekad zbog tvrdoglavosti i neodlučnosti ljudi od vas odlaze, je li to i sada slučaj? Usredotočite se na pitanje koje vas muči i budite iskreni sami prema sebi, dajete li onoliko koliko tražite za uzvrat? Posavjetujte se s našim savjetnicama Angelom, Sanjom ili Ankom.
Mantra prema kojoj bi trebali živjeti: Volim punim srcem. Apsolutna sam ljepota i mudrost.

ŠKORPION

Vaš znak je povezan s dvije čakre: trećom čakrom (Manipura), povezanom s korijenskom čakrom (Svadhisthana), koja se odnosi na reproduktivne organe. Kao izvor života, zdjelica je u stalnom prilivu energije života, smrti i ponovnog rođenja; zbog čega je važno usredotočiti se na narančastu svjetlost oko ove tjelesne jezgre kako bi vam pomoglo pri liječenju starih i novih rana.

U ovim trenucima možete se osjećati odbačeno i premalo cijenjeno od strane svog partnera. No, kod vas možda postoji dublji problem kojem bi trebali posvetiti svoju punu pažnju. Razlog zbog kojeg se osjećate usamljeno možda nije onaj koji vam prvi padne na pamet kada o tome razmišljate. Nazovite nas, rado ćemo vam pomoći dokučiti samo središte problema.

Mantra koju trebate ponavljati svaki dan: Osjećam se sigurno, osnaženo i potpuno voljeno. Moje ljubavi ima dovoljno za sve.

STRIJELAC

Vama vlada druga čakra (Svadhistana), koja vlada reproduktivnim organima i kreativnim centrom tijela. Ovo je zaista važno vrijeme koje trebate iskoristiti za širenje svoje vizije i ciljeva kao efikasnog vođe zajednice. Dok meditirate možete zamisliti jarko narančasto svjetlo u području vašeg kuka dok ga lagano dodirujete.

Fokusirajte se na osjećaj zahvalnosti za sve ono što vam je u životu krenulo na bolje s početkom ove godine.
Mantra kojom se trebate voditi kroz život: Dopušteno mi je zauzimati prostor. Ja sam velikodušna duša.

JARAC

Na vaš znak jako utječe prva čakra (Muladhara), koja predstavlja korijenski sustav. To utječe na vaše kosti, mišiće i žlijezde. Zamišljanje crvenog svjetla oko vaših križa potaknut će kolanje energije kroz vaše čitavo tijelo.

Jeste li zadovoljni s trenutnom situacijom u kojoj ste se našli, imate li osjećaj da sve što govorite drugima zvuči pogrešno. Nemojte se povlačiti u sebe, vrijeme je da zauzmete stav i pročistite protok energije. Dopustite pozitivnoj energiji da zaokupi vaše čitavo tijelo, posavjetujte se s Ankom i Tinom.
Mantra prema kojoj trebate živjeti: Koristim ono što već razumijem. Suosjećam sa zajednicom svojim vodstvom.

VODENJAK

Vama tradicionalno vlada prva čakra (Muladhara), koja predstavlja uzemljenje jer se odnosi na korijensku energiju vašeg cijelog tijela. Usredotočite se na crvenu boju oko sebe. Možete na zabavan i inovativan način izraziti svoje emocije koristeći upravo ovu boju, bilo da to budu crveni detalju u vašem domu ili na vašoj odjeći, crvena boja će vam pomoći vratiti stvari u perspektivu.

Vi kao da ste malo odlutali iz svijeta stvarnosti. Očekujete od života ali i od ljudi koji su u vašem životu previše.
Mantra prema kojoj trebate naučiti živjeti: Znam da to mogu učiniti! Vidim stvari prije nego što se pojave.

RIBE

Vama tradicionalno vlada druga čakra (Svadhisthana) koja utječe na vaše kreativno središte. U ovom trenutku vam je potrebno vodstvo jer vi kao da lelujate bez cilja i smisla. Provjerite jeste li na pravom putu, dopustite da vam pogledamo energiju vašeg tijela.
Mantra koju morate ponavljati svaki dan: Ja sam kanal božanskog duha. Ja sam izvan vlastitog tijela.

Energije u nama otkrivaju tko smo

U svakome od nas čuči veliki izvor energije u razmjerima kojih niste ni svjesni. Ljudska bića su sposobna za puno veće stvari od onih koja trenutno rade, a naša intuitivna strana je vrlo često zanemarena.

Naše savjetnice su tu kako bi se svi osjećali dobro u svojoj koži, pomažu vam vratiti balans u tijelo i protok energije u vašem tijelu učiniti nesmetanim što na kraju rezultira poboljšanjem u svim životnim područjima. Ne podcjenjujte moć bioenergije, uvjerite se u nju sami već danas. Čakre su tu da vam daju upozorenje ali i odgovore.

Više objava