Karmička ljubav

Zara centar

Zara centar

karmička ljubav i karmička veza. što su i kako ih prepoznati
Karma je vrlo složeni proces uzročno posljedičnih zbivanja. Često čujemo za dobru i lošu karmu, koju koristimo u svakodnevnom govoru. Njome označavamo proces slobodnog odlučivanja koji nas vodi ka dobrim i lošim odlukama. No, što je to karmička ljubav i karmička veza?

Što je to karmička veza

Svako naše djelo je zapisano u nevidljivu knjigu koju sami pišemo. Ponekad smo ljuti na cijeli svijet i mislimo da ne zaslužujemo loše stvari koje nam se događaju, no, razmislite uistinu o onome što želite.  Karmička ljubav jedina ima snagu uzdrmati naš život. Karmičke veze najčešće ostvarujemo s osobama iz prošlosti. Sigurno vam se dogodilo da s nekim “kliknete na prvu”, da imate osjećaj da se poznajte godinama, ali u stvarnosti ste tek započeli vaš odnos. Što ako vam kažem da niste u krivu! Da zaista tu osobu poznajete, ali, ne naravno u ovom životu.

Karmička veza se manifestira kao nezavršen odnos između dvoje ljudi iz ranijeg života. Rađa se velika ljubav u kojoj dolazi do „karmičkog izgaranja“. Intenzitet ljubavi je izuzetno jak, element seksa je gotovo ovisnički, želja i strast za osobom dovodi do ludila. No, strasti i ljubavi koje se brzo rasplamsaju, nerijetko postanu fatalne, ovisničke i kao takve imaju vijek trajanja. Vrlo brzo one postanu teške, komplicirane i bolne. Postane nam teško biti s tom osobom, ali je još teže biti bez nje. Zašto se to događa? Što je razlog tome?
Saznajte može li vaša veza potrajati
Najjednostavnije objašnjenje leži upravo u karmičkim ljubavima! Karmička ljubav postaje nesnosna jer se otvaraju stare rane iz prošlih života na koje niste bili spremni. Vrlo brz osjećate da bez te osobe ne možete, da ste ovisni o toj osobi poput neke droge. Deblji kraj izvlači ona osoba koja nosi dug iz prošlog života prema svom partneru. Osoba koja pati u vezi uvijek više voli, a patnja je dokaz da je na pravom putu da o sebi nešto nauči.

Karmička ili sudbinska ljubav

Ali, koja je razlika između karmičke i sudbinske ljubavi?  Ukratko, sudbinska veza je iznad psihičkog i fizičkog nivoa. Karakterizira ju intenzivna povezanost između dvoje ljudi. Kada započne traje cijeli život. Karmička veza je trenutna i što se češće u ovom životu susretnemo s takvom ljubavi otvaramo vrata boli i starim ranama, a sebi nanosimo zlo koje vučemo još iz davnina.
Sigurno vam na um padaju pitanja poput; postoji li nekoliko karmičkih ljubavi ili imam li ja karmičku ljubav…na ta, ali i ostala pitanja odgovor vam mogu dati naši tarot savjetnici.
pratite nas na facebooku
izvor: astrologijatarot.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Zara centar

Zara centar

Portal za životno savjetovanje s preko 10 tisuća zadovoljnih korisnika kojima smo pomogli pronaći put do prave ljubavi, sreće, uspješne karijere i samopouzdanja. Koristeći poznate tehnike: tarot, astrologija, rituali i duhovno vodstvo, naš tarot centar je tu kako bismo vas usmjerili u pravom smjeru. Želiš saznati što te čeka? Javite nam se već danas!