Kako obnoviti uvenulu vezu i napraviti mjesta za pravu ljubav

Zara centar
Zara centar
ljubavni savjeti

U hladnim mjesecima svima fali malo ljubavi koja će ih grijati. Pogotovo u ovim kišnim danima. Nemojte se iznenaditi ako vam se iznenada javi osoba s kojom ste nedavno prekinuli odnose. Ipak je najljepše u paru gledati film ispod dekice, pogotovo ako je vani ružno vrijeme. Ovo su ljubavni savjeti koje bi svaka ćena trebala znati.
Većina nas postaje usamljena upravo zimi. Ljeto je završilo, godišnji su debelo iza nas, a vani mrak pada već u doba kada svi idu s posla. Upravo je ovo predblagdansko razdoblje pravo vrijeme za rasplamsati vatru u nama.

Ljubavni savjeti koji će vas natjerati na razmišljanje

1. PREMA SAMOJ SEBI

Ljubavni savjetni nemaju uvijek usku povezanost s ljubavi, nego s vama i načinom na koji sebe doživljavate. Moje dame, vrijeme je da odete na dugo planiranu manikuru i pedikuru, priuštite si novu frizuru i obnovite svoj ormar. Nabacite opaki selfie i pokažite bivšem što propušta. Ako želite neke promjene u životu, prvo trebate početi sa sobom. Radite na sebi, jer muškarca ništa ne može zaintrigirati toliko koliko želja da upozna „novu vas“! A ako ste same i u potrazi za partnerom, napravite isto. Samopouzdanje raste ako vam se sviđa ono što vidite u ogledalu.
Želite li saznati što je ljubav? 
Zapamtite da se svijet ne vrti oko muškaraca. Udovoljite prvo sebi. Priuštite si taj kaput o kojem ste sanjale, popijte čašu vina s prijateljicama, izađite u grad, pronađite hobi. Činite ono što vas čini sretnima. Muškarci se lijepe na sreću kao pčele na slatko. Kada osjetite potpuno zadovoljstvo sa sobom, eto vama i vaše sretne veze.

POVRATAK U PROŠLOST

E sad, kada ste sve ovo napravile, vrijeme je da rasplamsate strast u vašoj vezi. Parove uvijek povezuje kada se prisjećaju starih, dobrih iskustava koje su skupa proživjeli. Upravo zato slijede ovi ljubavni savjeti: Odite do mjesta gdje ste se prvi put poljubili, prisjetite se poneke anegdote od prije par godina, skuhajte mu najdraže jelo – budite kreativne. Zajednički izlasci vas približavaju, čak i kada ste se potpuno udaljili. Tako ćete se najbolje prisjetiti  zbog čega ste se i prvi put zaljubili. Ovdje se čak ne radi ni o tome da vaš izlazak mora biti skup, kao što rekoh, budite kreativne. Boca vina, dvije čaše, dekica i pogled na grad je sve što vam treba. Sjedite, pijuckajte i osjetite kako se iznova zaljubljujete.
Ovo je pogodno vrijeme i za liječenje starih rana. Svako jutro, kada se probudite pogledajte kroz prozor u nebo, raširite ruke i recite: „Otvorena sam za nova, bolja iskustva u mome životu“.  Najvažniji ljubavni savjeti koje morate zapamtiti iz ovog teksta su: Ne čekajte njegovu poruku, ne čekajte da vam donese cvijeće i ispriča se. Ma kupi si ga sama k vragu – jer ti znaš da ti to zaslužuješ! Zapamti da si jedinstvena, i da nema više ni jedne kao ti na cijelom svijetu. Ako on to još uvijek nije shvatio, njegov gubitak. Prava osoba će te naći, Anđeli se brinu o tome upravo sada.
Trebate ljubavni savjet? Ne znate što očekivati od veze i u kojem smijeru ide? Tragate li za ljubavi? Tu smo za vas. pomoći ćemo vam doći do ljubavi za kojom tragate.

pratite nas na facebooku

Zara centar
Zara centar
Portal za životno savjetovanje s preko 10 tisuća zadovoljnih korisnika kojima smo pomogli pronaći put do prave ljubavi, sreće, uspješne karijere i samopouzdanja. Koristeći poznate tehnike: tarot, astrologija, rituali i duhovno vodstvo, naš tarot centar je tu kako bismo vas usmjerili u pravom smjeru. Želiš saznati što te čeka? Javite nam se već danas!