“Samo jednom se ljubi, sve ostalo je varka”, poznata pjesma u kojoj zaista ima isitne. Ali znači li to da kada doživimo ljubavni brodolom, nikada više nećemo voljeti i biti voljeni? Naravno da ne jer nisu sve ljubavi predodređene na uspjeh ili neuspjeh.

Najvažnije je znati kako preboljeti ljubavno razočarenje i krenuti dalje. I upravo je to recept kako se ne zatvoriti u sebe i uputa kako se otvoriti prema nekoj ljubavi koja nas očekuje.

Ako mislite da nakon svog Gospodina Savršenog ili svoje Gospođe Savršene, koji su vam odnijeli srce u svom džepu niti ne okrenuvši se, nikada više nećete sastaviti svoju slomljenu dušu preplavljenu suzama i tugom, onda ste sami sebe osudili na samoću. Na hladne dane ispunjene čežnjom i samotne noći u kojima vapite za nečijim toplim zagrljajem.

Lorena kod 5, zara tarot

LORENA

Slobodna

Kod: 5

Ja sam Lorena i vjerujem da smo svi već bili na ovoj planeti i da se uvijek ponovno vraćamo jer moramo naučiti lekcije koje nam svemir zadaje. Vjerojatno ste i sami uočili neke znakove, bilo kroz snove ili pak u situacijama koje vam se čine tako poznatima, ili na nekim mjestima za koja ste sigurni da nikada niste zakoračili, a opet vam je sve zapisano u sjećanju. Otkrit ćemo zajedno kako tumačiti sve te znakove, odgonetnuti kako ispuniti našu karmičku zadaću i time u svoj život ponovno vratiti sreću, osmijeh, radost, ljubav. Jer kako je rekao Mark Twain: “Dva najvažnija dana u vašem životu su dan rođenja i dan kada saznate zašto ste se rodili”. Tehnike koje koristim su: tumačenje snova, ljubavni tarot, psihološki razgovori, liječenje duše, duhovni razgovor, ritual mirisnim štapićima

Pogledaj profil

Razumijevanje emocija je ključno kako biste mogli napredovati u vezama ali i u životu. Kraj jedne ljubavi ne znači da ste zatvoreni u grobnicu samoće, osuđeni da nikada više ne volite i sumnjajući da će vas netko opet zavoljeti. Vjerujte mi, dragi moji, nijedna ljubav nije jednaka, nisu nimalo ni nalik jedna drugoj.

U jednoj vezi vi ćete voljeti više, u drugoj će partner biti očaran vama. Neke ljubavi su zauvijek zaboravljene, a neke nam nikada ne dopuštaju da ih ostavimo u prošlosti.

Ljubavne lekcije

Svaka ljubav, koja nam se dogodi u životu, uči nas nekim životnim lekcijama. O lakoći ili težini postojanja udvoje, o tome koliko ljubav može boljeti do toga koliko nas može usrećiti. Hoćete li mirno stojeći na obali promatrati more ljubavi, ne usuditi se zakoračiti?

 Ili ćete hrabro zaplivati prema pučini ususret ljubavi, koja vas čeka tamo negdje u beskraju? Odluka je samo na vama – cijeli život samovati ili otvoriti se prema mogućnosti da osjetite ljubav koja će vam ispuniti srce toplinom, uzdignuti dušu do božanstvenih visina i uvjeriti i vaš razum da je ovo bilo vrijedno svih ožiljaka koje nosite u svom srcu.

Ključno je razumjeti emocije

Ako ne znate kako se nositi s emocijama, ako vam teže ide razumijevanje emocija ili vam treba pomoć preboljeti svoju sudbinsku ljubav, s povjerenjem se obratite našim savjetnicama i tarot majstorima. Rado ćemo vam pomoći da ponovno udahnete ljubav u svoj njezinoj ljepoti. I sami znate da bez ljubavi nema ni sreće, a sigurna sam da baš niste toliki mazohisti da bi si uskratili sreću koja vas očekuje u nečijem zagrljaju.

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Zacijelite svoje rane, nisi svi ljubavnici fatalni, ne dopustite da jedna neuzvraćena ili neshvaćena ili promašena ljubavna veza pretvori vaše biće u kameni kip bez osjećaja.

Otvorite se novim ljubavima. Možda će opet biti pogrešna, možda će opet boljeti, ali vjerujte da ćete na kraju svoje potrage ipak pronaći ljubav o kojoj maštate.

Jer nitko od nas nije osuđen na život bez ljubavi. Bez ljubavi smo mi samo prazne ljušture, nesretne, tužne. I ako ne dopustimo nikome da pronađe u nama biser koji skrivamo u sedefu svoje duše, cijeli život žalit ćemo za prilikama koje smo propustile skrivajući se iza zidina optočenih opekama nesretne ljubavi.

Više objava