utjecaj Saturna u Ribama -ZARA TAROT

Retrogradni Merkur se treba smatrati kao poziv za pregled različitih aspekata života. Tijekom ovog tranzita moguće je da ćete primijetiti komunikacijske izazove i smanjenu sposobnost donošenja odluka.

Da bismo bolje razumjeli što vam to točno donosi retrogradni Merkur i još bolje, da bismo mogli procijeniti kako koristiti fenomen u svoju korist, i što je retrogradni Merkur uopće ovdje ćemo analizirati tranzite planeta za svaku astrološku kuću.

Retrogradni Merkur: svi njegovi tranziti

Da biste znali astrološku kuću kojom će Merkur upravljati tijekom svoje retrogradnosti, morate znati vrijeme i mjesto svog rođenja. S tim informacijama slijedite ove korake:

  1. Izradite svoj osobni horoskop putem natalne karte ovdje
  2. Pogledajte koja je astrološka kuća kojom Merkur prolazi ili vlada.
  3. Zatim se vratite na ovaj članak i pročitajte značenje retrogradnog Merkura u kući koje se pojavljuje istaknuto u vašem personaliziranom horoskopu.
Zara tarot - zoran kod 8

ZORAN

Slobodan

Kod: 8

Savjetovanje kojim se bavim baziram na sinergiji različitih tehnika gdje, ovisno o situaciji biram one najučinkovitije. Svakom klijentu posvećujem se tragajući za putem rješenja koje će biti dugoročno i stabilno. Tehnike kojima se bavim već više od trideset godina imao sam prilike učiti i prakticirati kod najboljih svjetskih majstora te smatram da je moje sadašnje znanje doseglo izrazito visoku razinu koja mi omogućuje uvide u tumačenja i rješenja svih najraznolikijih problema. Poznavalac sam kristala, poludragog i dragog kamenja i načina na koji oni mogu vratiti balans i sklad u čovjekov život. Pa tako savjetujem kako kristalima riješiti emotivne i zdravstvene probleme. Bioenergija je također jedan od mojih često uspješno korištenih polja koju dajem i jedna je od mojih solucija za uspješno rješavanje stresa različite etiologije. Tehnike kojima se služim dragocjeni su mi alat koji mi pokazuju putokaz, smjer kako i kamo; no, inspiracija i uvjerenost u moć ljubavi kao osnovnog životnog smisla daje mi vječnu inspiraciju i potvrdu da nerješive situacije ne postoje. Tehnike koje koristim su: yotish astrologija, astrologija, ljubavne, poslovne i godišnje prognoze, psihološki razgovori, tarot, numerologija, analiza viskom, Ji Jing, bioenergija, liječenje kristalima

Pogledaj profil

Merkur u tranzitu u prvoj kući

Nije dobro vrijeme za bilo što započeti. Iako 1.kuća govori o sebi i našem izgledu, općenito gledano ovo je dom početka.

Kada se retrogradni Merkur dogodi u 1.kući, ono što sada započnete vrlo vjerojatno nećete uspjeti završiti kada planet počne s izravnim kretanjem.

Nemojte skoro ništa ulagati u promjene u izgledu i garderobi. Ako to morate, neka bude minimalno.

Merkur u tranzitu u drugoj kući

U tom je razdoblju dobro izbjegavati trošenje. Uz retrogradni Merkur u 2.kući, priljev novca može biti ugrožen, usporen ili skoro nepostojeći.

Također je moguće izvršiti „krive“ kupnje. Pritom mislim na kupovinu uređaja ili opreme koje su neispravne, događat će se krive isporuke ili nećete dobiti ono što vam je obećano prilikom ugovaranja poslova.

Merkur u tranzitu u trećoj kući

Ako je riječ srebrna, tišina je zlatna. Koristite i zloupotrebljavajte ovu izreku tijekom ovog razdoblja što je više moguće. Ako želite nastaviti razgovore koji su prethodno tekli sasvim normalno, pripazite na ono što izlazi iz vaših usta.

Vrlo vjerojatno će vam se događati mnogi nesporazumi i pogreške u komunikacije jer nećete moći izraziti svoje misli na konkretan način. Stoga, izbjegavajte svaku nepotrebnu komunikaciju da ne bi došlo do svađa.

Merkur u tranzitu u četvrtoj kući

Komunikacija s članovima obitelji može biti ugrožena. Merkur u četvrtoj kući govori o promjenama koje se događaju unutar obiteljskog života. A kada se kreće obrnuto, vrlo vjerojatno govori o osobama koje se vraćaju kući. Moguće je da ćete sresti osobu iz obitelji koju niste vidjeli dugo ili će biti problema u bračnom odnosu.

vita kod 16 zara tarot

VITA

Nedostupna

Kod: 16

Svima su nam dane upute u trenutku rođenja kako da se nosimo s ovozemaljskim izazovima. To je naša natalna karta, jedinstvena za svakoga kao otisak prsta. Ona nam je dana da spoznamo tko uistinu jesmo i da nam pomogne kretati se u najboljem smjeru za napredak naše duše. Ponekad nam je potreban netko da nam pripomogne povezati se sa svojim unutarnjim JA, da nam probudi vjeru u bolje sutra. Svojim dugogodišnjim astrološkim znanjem i iskustvom zdušno Vam želim pomoći da pronađete svoju svrhu i postanete najbolja verzija sebe na stazi ovozemaljskog puta. S ljubavlju, ViTa Tehnike koje koristim: astrologija, natalna karta, usporedba partnera, horoskop i Past life Oracle tarot

Pogledaj profil

Također može ovo za vas može biti period kada su uređaji koje držite u svom domu problematičniji nego inače. Vjerojatno će biti kvarova.

Merkur u tranzitu u petoj kući

Ne budite uznemireni ako se tijekom razdoblja retrogradnosti ponovno počinje ponavljati prošlost. Merkur će u ovoj kući govoriti o cikličnosti i nezavršenim poslovima.

Ovo također može biti i vrijeme kada se odnosi s voljenim osobama privremeno zapostavljaju. Bit ćete stavljeni na čekanje, vaši odnosi će se stišati, a osjećaji biti stavljeni na kušnju. Moguće je da ćete se naći u vezi u kojoj niste sigurni jeste li i dalje zajedno.

Može se dogoditi da vas partner ostavi zbog nesporazuma ili jednostavno zbog toga što će vaši načini života biti vrlo različiti. Pokušajte se ne brinuti previše jer je to privremeno.

Merkur u tranzitu u šestoj kući

Ovdje retrogradni Merkur može raditi probleme na poslu. Vrlo vjerojatno će se raditi o zadacima koje će biti potrebno iznova napraviti jer su važni detalji u početku bili zanemareni. To može stvoriti napetost među vašim kolegama i nešto dodatnog troška, ​​ali to će sve  biti  privremeno, stoga nema razloga za paniku. Tijekom ovih dana izbjegavajte važne razgovore sa suradnicima kako biste izbjegli stres.

Merkur u tranzitu u sedmoj kući

Loše je raspravljati o vezi. Vi i vaš partner nalazite se u vremenu kada nije lako razumjeti jedno drugo, pa je možda bolje ostaviti važne rasprave za kasnije.

Ostale situacije koje treba izbjegavati su sve one koje uključuju odobrenje ili prihvaćanje javnosti ili partnera (javne prezentacije, pregovori o ugovorima itd.).

Merkur u tranzitu u osmoj kući

Tijekom boravka retrogradnog Merkura u vašoj osmoj kući vrlo ćete vjerojatno imati poriv ponovno razmišljati o prošlosti. Preispitivat ćete jeste li donijeli ispravnu odluku i bi li bilo vrijedno pokušati ponovo. Ovo se može odnositi na bivše ljubavi, na poslove ili na odnose u obitelji.

Također, postojat će snažan poriv za preispitivanje pitanja vezana za vlastitu seksualnost ili intimni odnos sa svojim partnerom. Loše vrijeme za posudbu novca.

Merkur u tranzitu u devetoj kući

Vrijeme je za ponovnu posjetu tema vezanim za fakultete i visoke studije, ili radove povezane sa strancima (vize, konzularna odobrenja itd.).

Izbjegavajte ulazak u filozofske rasprave o načelima i vrijednostima, jer šanse za postizanje konsenzusa nisu dobre. Pazite na tračeve i nesporazume koji uključuju i tužbe. Čuvajte se zlih jezika.

Merkur u tranzitu u desetoj kući

Nije dobro vrijeme za popravljanje javnog imidža i za pitanja koja uključuju karijeru ili profesiju. Ponude za napretkom ili napredak na poslu koji tek očekujte vrlo lako mogu biti stavljene na čekanje. Ako sve bude u redu, nakon završetka ovog tranzita trebali biste ostvariti ono što ste zamislili.

Merkur u tranzitu u jedanaestoj kući

Nepovoljan trenutak za važne razgovore s prijateljima. Sve ono što vas smeta kod vašeg društva, najbolje nemojte sada iznositi jer bi se vrlo lako mogli dovesti u neugodnu situaciju iz koje će se izroditi svađe. Ovaj tranzit pogoduje nesporazumima, lažima i tračevima.

Izbjegavajte previše razgovora. Bolje je sada šutjeti nego u budućnosti žaliti i ispričavati se za ono izrečeno u ovom trenutku.

Merkur u tranzitu u dvanaestoj kući

Ovo može biti vrijeme žaljenja za odlukama u prošlosti ili krivnje zbog skrivenih pitanja o kojima nitko drugi ne zna osim vas. Vaše tajne bi vas mogle proganjati.

Može doći do ponovnog porasta starih strahova. Bit ćete jako razdražljivi i tjeskobni, u svima ćete vidjeti prijetnju. Počnite pratiti svoje snove, jer one mogu sadržavati zanimljive nesvjesne poruke o onome što vas proganja.

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Kako se ponašati u fazama retrogradnog Merkura

Ovaj period zahvaća visok broj polja i može utjecati na sva područja našeg života. Sve ovo bi se trebalo vratiti u normalu nakon što retrogradno kretanje završi. Do tada, svakako pripazite na komunikaciju, budite svjesni da ste izloženi nepovoljnom periodu. No, uz našu pomoć sada možete otkriti na koje dijelove života trebate obratiti najviše pažnje, hoće li retrogradno kretanje ovog zloglasnog planeta utjecati na ovaj ili onaj dio vašeg života te se prilagoditi situaciji.

Više objava