Planet Pluton je kao kozmički buntovnik koji obavijen ledom orbitira na rubu i poput tihog svjedoka tajni izaziva da ponovno definiramo pojmove o identitetu i važnosti. Smanjenog planetarnog statusa, taj nekada deveti planet, sada je kozmička enigma dalekog stražara našeg sunčevog sustava. 

divna,kod 15 zara tarot

DIVNA

Nedostupna

Kod: 15

Intuitivni empat koji cijeli život aktivno djeluje u spiritualnom svijetu, blisko surađuje s duhovnim vodičima i strastveno želi usmjeriti duše, koje se osjećaju izgubljene, na putu zvanom život. Ovdje smo došli učiti, rasti, podučavati, širiti svjetlo, podizati vibraciju i pomoći drugima. Stoga mi je veliko zadovoljstvo pokazati vam kako da vidite stvari jasnije i da krenete naprijed. Nudim Vam siguran kanal između svjetova kao pozitivan prostor za postizanje mira i čistoće duše. Nudim vam kartu za vaše duhovno putovanje, osvrćem se na prošle živote i na sadašnjost kako bismo zajedno utjecali na budućnost. Astrologijom, numerologijom, usporednim horoskopom i natalnom kartom otkrivam utjecaj i povezanost duša na ljubavnom ili poslovnom planu te koristim tarot za potvrdu i jasnoću. Duša ste Vi, energija koja oživljava tijelo, svjetluca u očima i koja nije došla ovdje bez plana, već je odredila put i programirala ga. Aura štiti od entiteta i nepoželjnih energija što je u normalnim okolnostima dovoljna zaštita, no postoje stanja u kojima je zaštita oslabljena i to je prilika za prodor nepoželjnih entiteta. Dobri ili loši, ne bi smjeli biti u našoj auri i našem okruženju jer kradu energiju, čine nas umornim, bezvoljnim, potiču ovisnosti i imaju veliki utjecaj na teže zdravstvene probleme. Tumačenjem snova, motivacijskim i duhovnim razgovorima proučavam i otkrivam vrstu energije koja se trenutno vrti oko vas te vam je individualnim pristupom i potrebnim svakodnevnim afirmacijama približavam kako biste je upoznali, zahvalili se i uklonili je. Usmjerit ću vas kako da prepoznate znakove i pratite svoj put s osjećajem povjerenja i sigurnosti u sebe, da bez obzira gdje se nalazite, imate osjećaj da je sve u redu i da će tako i u budućnosti biti. Ne dozvolite da strahovi s kojima se ne suočite postanu vaša ograničenja, da vas sutra boli misao da ste mogli, a niste htjeli ili da ste željeli, a niste smjeli. Tehnike koje koristim: astrologija i numerologija ljubavnih i poslovnih odnosa usporednim horoskopom i natalnom kartom, tarot, motivacijski i duhovni razgovori sa svakodnevnim afirmacijama

Pogledaj profil

Pluton se doživljava kao simbol transformacije, moći i duboke promjene, a kada krene retrogradno tada donosi svoj jedinstveni energetski potpis te sukladno svojoj intenzivnoj prirodi, ima dubok utjecaj na razne aspekte naših života, uključujući ljubav i romantične veze jer retrogradna razdoblja naglašavaju unutarnje procese i introspekciju, te nas potiču na istraživanje dubokih emocija i skrivenih motiva.

Utjecaj na ljubav i ljubavne odnose

U razdoblju od 2. svibnja 2024. pa sve do 11. listopada 2024. godine retrogradni Pluton može imati dubok i često provokativan utjecaj na naše ljubavne odnose. Pluton je povezan s tajnama, dubokim istinama i moćima. Kada krene retrogradno, ove teme postaju posebno naglašene u našim ljubavnim odnosima i tada se može dogoditi da se suočimo s istinama koje smo možda dugo potiskivali ili ignorirali, kako u odnosu na partnera, tako i prema vlastitim emocijama jer će potaknuti iskrenu komunikaciju i oslobađanje od emocionalnog tereta koji nosimo. 

Retrogradni Pluton potiče da duboko zaronimo u svoje emocionalne prostore i to može rezultirati intenziviranjem naših ljubavnih odnosa, jer se otvaramo dubljem razumijevanju sebe i svog partnera. Emocionalna povezanost postaje dublja i kompleksnija, a osjećaji intenzivniji stoga se očekuju ​​duboke promjene u našim ljubavnim životima. 

Ovi procesi su vrlo izazovni, međutim imaju potencijal donijeti duboko iscjeljenje i oslobađanje od prošlih trauma i blokada, stoga partnerstva koja su prošla kroz teška razdoblja mogu doživjeti obnovu i regeneraciju tijekom retrogradnog Plutona. Također, moć i kontrola Plutona u retrogradnom kretanju može izazvati probleme unutar ljubavnih veza jer ima utjecaj na svjesnost i dinamiku koja dominira odnosima, bilo da se radi o ravnoteži ili o potrebi da se oslobodimo manipulativnih obrazaca ponašanja. 

Ovo je vrijeme kada se duboko istražuju unutarnji motivi i transformiraju način na koji se koristi moć u ljubavnim odnosima.

Kako se nositi s utjecajem retrogradnog Plutona na ljubav?

Kao i kod svakog astrološkog fenomena, ključ je u svjesnom pristupu i introspekciji. Suočavanje s utjecajem retrogradnog Plutona na ljubav može biti izazovno, stoga budite svjesni da retrogradni Pluton može pokrenuti duboke emocionalne procese i izazvati promjene u vašim ljubavnim odnosima.

Budite otvoreni za promjene i prihvatite ih s razumijevanjem te održavajte otvorenu i iskrenu komunikaciju s partnerom. Podijelite svoje osjećaje, brige i nade kako biste izgradili emocionalnu bliskost i razumijevanje, iskoristite vrijeme retrogradnog Plutona za duboku introspekciju i samopromatranje te dobro razmislite o svojim potrebama, željama i ciljevima u ljubavnoj vezi istraživajući svoje unutarnje motive i blokade.

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Ako primijetite da je dinamika moći ili kontrole naglašena u vašem odnosu tijekom retrogradnog Plutona, postavite zdrave granice i jasno odredite što vam je prihvatljivo, a što nije, te održavajte ravnotežu između vlastitih potreba i potreba vašeg partnera.

Prakticiranje svjesnosti, meditacija, terapija ili neke druge tehnike za upravljanje stresom i tjeskobom pomoći će s emocionalnim izazovima, a ako se osjećate preopterećeno ili se ne možete nositi s izazovima retrogradnog Plutona u ljubavi, potražite podršku od prijatelja, obitelji ili profesionalaca jer razgovor s drugima može dati perspektivu i podršku koja vam je potrebna u promjeni percepcije.

Ponesite sa sobom ovo

Najvažnije je zapamtiti da retrogradni Pluton donosi izazove, ali također nudi priliku za rast, transformaciju i dublje razumijevanje u ljubavnim odnosima. Budite strpljivi sa sobom i svojim partnerom dok zajedno prolazite kroz ovo razdoblje i iskoristite ga kao priliku za jačanje vaše veze. Budite otvoreni s dubokim emocijama i iskrenoj komunikaciji s partnerom, hrabro prihvatite te promjene koje se događaju u vašem ljubavnom životu.

Istraživanje unutarnjih motiva otpušta sve blokade ili traume, a postavljanje zdrave granice oslobađa manipulativne obrasce ponašanja. Stoga dopustite regeneraciju i liječenje od prošlih emocionalnih povreda, jer iako retrogradni Pluton donosi izazove, izuzetno poticajno donosi duboko ozdravljenje i transformaciju u ljubavnim odnosima. Pluton stoji kao usamljeni stražar, dok njegova ekscentrična orbita crta put kroz dubine svemira, pozivajući nas da istražujemo i razumijemo.

Prihvatite njegovu moć kao priliku za rast i evoluciju kako bi vaš ljubavni odnos postao još jači i dublji jer je retrogradni Pluton poput dubokog ronjenja u nesvjesne dubine, a povratak unazad nije nužno i korak unazad, već put prema unutarnjem obnavljanju. 

Više objava