Sve se događa u pravo vrijeme. Je li to istina? Koncept da ste točno tamo gdje biste trebali biti i da se sve što se događa u vašem životu, događa točno u pravo vrijeme mnogima zvuči nategnuto. No, u ovome ima istine jer svemir ili viša sila pokazuje svoje ciljeve u svoje vrijeme.

Jednostavno rečeno, to znači da ne kontroliramo vrijeme i ne možemo uvijek postići da se stvari događaju u našem rasporedu. Vrlo je važno da se sjetimo da nam svemir želi dobre stvari, i moramo vjerovati i zadržati vjeru da će stvari doći na svoje mjesto kad za to dođe vrijeme. 

Pravo vrijeme odnosa – spajanje partnera

“Kada?” je jedno od najpopularnijih pitanja koje se postavlja vidovnjacima i tarot stručnjacima! Pogotovo ako je tema spajanje partnera, razvoj odnosa ili čak čekanje da prava ljubav uđe u život klijenta. Uzbudljivo je, napeto je, ali ponekad se čini da se to nikada neće dogoditi. Ostanite samopouzdani i čuvajte svoju vjeru da hoće!

ljubavni tarot savjeti! zara tarot

Viša sila želi dobre stvari za vas i želi da budete sretni. Ako postoji blokada koja vas sprječava u istinskoj ljubavi, vjerojatno je riječ o pogrešnom tajmingu, a siliti stvari gotovo uvijek nije dobra ideja. Izuzev negativnih i zlih sila koje mogu biti prouzročene od nas ljudi koje je potrebno rješavati ritualima i ljubavnom magijom, nikad nemojte uzimati stvar u svoje ruke. 

Ako osoba s kojom želite dublje odnose treba naučiti životnu lekciju prije nego što se poveže s vama, a taj se postupak ne smije požurivati, to može uzrokovati velike probleme i bol u srcu.

Sudbina protiv slobodne volje – blokade

Svijet vidim kroz oboje, slobodnu volju i sudbinu. Tijekom povijesti postoje trenuci koji se dogode točno kad i kako viša sila smatra da trebaju. Ali u isto vrijeme imamo slobodnu volju donositi vlastite odluke i izbore oko ovih unaprijed određenih dočeka. Dok prakticiramo ovu slobodnu volju, moramo imati na umu da možemo kontrolirati samo kako se ponašamo i reagiramo, i moramo prihvatiti da ne možemo kontrolirati tuđe postupke i reakcije.

Zara tarot - zoran kod 8

ZORAN

Nedostupan

Kod: 8

Savjetovanje kojim se bavim baziram na sinergiji različitih tehnika gdje, ovisno o situaciji biram one najučinkovitije. Svakom klijentu posvećujem se tragajući za putem rješenja koje će biti dugoročno i stabilno. Tehnike kojima se bavim već više od trideset godina imao sam prilike učiti i prakticirati kod najboljih svjetskih majstora te smatram da je moje sadašnje znanje doseglo izrazito visoku razinu koja mi omogućuje uvide u tumačenja i rješenja svih najraznolikijih problema. Poznavalac sam kristala, poludragog i dragog kamenja i načina na koji oni mogu vratiti balans i sklad u čovjekov život. Pa tako savjetujem kako kristalima riješiti emotivne i zdravstvene probleme. Bioenergija je također jedan od mojih često uspješno korištenih polja koju dajem i jedna je od mojih solucija za uspješno rješavanje stresa različite etiologije. Tehnike kojima se služim dragocjeni su mi alat koji mi pokazuju putokaz, smjer kako i kamo; no, inspiracija i uvjerenost u moć ljubavi kao osnovnog životnog smisla daje mi vječnu inspiraciju i potvrdu da nerješive situacije ne postoje. Tehnike koje koristim su: yotish astrologija, astrologija, ljubavne, poslovne i godišnje prognoze, psihološki razgovori, tarot, numerologija, analiza viskom, Ji Jing, bioenergija, liječenje kristalima

Pogledaj profil

Koncept pravog vremena je složeno i može proizvesti osjećaj gubitka kontrole nad vašim životom. Evo prijedloga koji će vam pomoći da živite i budete uzbuđeni zbog stvari koje dolaze.

Budi strpljiv

Ispitajte svoje osjećaje. Strpljenje je vrlo važno i može biti vrlo teško naučiti, a većini nas rijetko dolazi lako. Jeste li nestrpljivi zbog straha od puštanja kontrole? Da biste oslobodili kontrolu, morate razviti snažnu vjeru i povjerenje da će vas svemir opskrbiti svime što vam treba, u vremenu koje vam treba. Razmišljanje o svojim osjećajima i potreba da se želje brzo ispune mogu vas dovesti do povećane razine strpljenja. To će vam omogućiti da se oslobodite kontrole i izgradite svoju vjeru i povjerenje u koncept pravog vremena.

Pustite prošlost da prigrli budućnost! prihvatite da se život uvijek mijenja. Ne držite se kako je bilo, otvorite svoje srce mogućnostima kako mogu biti!

Osjećajte se ugodno s neugodnim

Kada manifestirate svoje želje, obratite pažnju na sva neugodna područja vašeg života koja kao da stvaraju snažne negativne osjećaje ili emocije. Svemir vam možda ukazuje na ovo jer je ovo vrijeme za duboko samoispitivanje. Pokušajte ne pobjeći ili ne odbaciti ove osjećaje, sada je savršeno vrijeme da se nosite s njima. Prođite pažljivo i nježno kroz ove snažne emocije, a ako su vam previše neugodne da biste se sami nosili s njima, potražite pomoć. Ako se odlučite ne nositi s tim osjećajima, to može dodatno odgoditi vaše prihvaćanje koncepta pravog vremena.

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Dok hodate svojim putem, budite spremni prihvatiti nove ideje, upute, a možda čak i stvari koje nikada niste planirali. Ponekad najbolje stvari u životu stignu neplanirano, ali zasigurno svemir ima svoj vlastiti plan. Javite mi se i pogledajmo jeste li na pravom putu u svom životu već danas. 

Više objava