srodna duša - zara tarot

Kao netko tko želi upoznati svoju srodnu dušu, možda ćete se zapitati hoćete li juprepoznati u trenutku kad vam se pogledi sretnu. Hoće li biti svjestan božanske iskre svjetlosti koja povezuje vaša srca? Hoće li vidjeti da ste savršeni jedno za drugo, komplementarni u svakom aspektu i naprosto stvoreni jedno za drugo? Hoćete li znati prepoznati da je netko vaša srodna duša? U savršenom svijetu bi, no u stvarnom svijetu to i nije tako lako.

Kad bi svijet bio jednostavnije mjesto

U životu sretnemo mnogo ljudi, posjetimoo mnoga mjesta, doživimo mnoge situacije, a koliko bi samo svijet bio jednostavnije mjesto da već prilikom prvog susreta znamo s kime smo kompatibilni i tko je naša srodna duša.

iva, kod 2 zara tarot

IVA

Nedostupna

Kod: 2

Nazovi 064 500 555 i upiši 2

Tel: 0,46 €/min, Mob: 0,63 €/min

Bavim se tarotom i čišćenjem karmičkih obrazaca. Karma je pojam koji gotovo svi poznaju, ali ne znaju uistinu što je ona u suštini. Mnogi nisu ni svjesni da sa sobom nose dug iz prošlosti, koji se prenosi s koljena na koljeno, a s vremenom on biva samo veći i jači. Bez obzira kakva ste osoba sada, sve ono što ste prije napravili, čak i one stvari kojih niste svjesni, mogu utjecati na vaše sveopće stanje. Neobjašnjivo vam je zašto nemate sreće u ljubavi, na poslu ili s obitelji, no uz pomoć astrološke slike i čišćenja karme, svoj život možete ponovno pokrenuti i okrenuti za 180 stupnjeva. Veliki dio svog života sam posvetila pomažući drugima da shvate ljubav, sebe i svoju svrhu na ovom svijetu. Život sam posvetila pomažući drugima da spoznaju zašto više nisu u vezi, da pronađu svoju srodnu dušu, da otpišu dugove iz prošlosti i da spojim davno razdvojene duše koje još uvijek lutaju u magli koja je zamutila njihove osjećaje. Uz kombinaciju tehnika kojima se služim, vrlo precizno i točno mogu odrediti uzroke i posljedice, sve u nadi kako bih pomogla vama. Nema boljeg osjećaja od onoga kada znate da ste na pravom putu. Dopustite mi pomoći vam vratiti se tamo! Izaberite bolje sutra, izaberete život, ljubav i sreću. Tehnike koje koristim: anđeoske informacije, tarot, natalna karta, čišćenje karme, bioenergija

Pogledaj profil

Kada bi samo mogli vidjeti boju nečije aure kako svijetli i usporediti je s našom. Kada bi postojala magična kugla koja bi nam mogla reći: ”Da ovo je tvoja srodna duša idi i osvoji ju!”, svijet bi bio bolje i jednostavnije mjesto.

U takvom svijetu više ne bi bilo potrebe za dugom formalnošću udvaranja i frustracijom zbog veze koja nije uspjela. Umjesto toga, parovi bi došli na pozornicu, odmah se prepoznali i otišli s nje zagrljeni, držeći se za ruke. No, kako stvari stoje, i muškarci i žene moraju odbaciti uvjetovanost o tome što je savršena nadopuna i dopustiti intuiciji da ih vodi do tog otkrića.

Kako prepoznati tko je srodna duša

Prilikom razgovora s ljudima svih ovih godina, u moj život su ušetale razne osobe, razne priče i stotine različitih životnih situacija i sudbina. No, ono što mogu zaključiti je da su muškarci gotovo uvijek kadra prije prepoznati svoju srodnu dušu nego žene. 

Muškarci prije prepoznaju svoju srodnu dušu

Većina muškaraca koji su bili sretni i zadovoljni u vezi sa srodnom dušom, imali su zajednički odgovor na pitanje jesu li znali da su svoju srodnu dušu upoznali na prvom sastanku: ”Znao sam da je to ona od početka.”

Mnogi su muškarci privlačnost opisali kao neposrednu i brzo su se smjestili u vezu uvjereni da su pronašli pravu djevojku i da su se spojile srodne duše. Susret srodnih duša opisali su kao eksploziju svega, tada su znali da je ta osoba stvorena za njih.

Istini za volju, racionalni muškarci iako prije prepoznaju svoju srodnu dušu, bore se sa strahom od vezanja i obaveza. Vole slobodu, žele biti lovci. Upravo zato se ponekad čini kako njima treba duže vremena kako bi se skrasili, čak i sa srodnom dušom.

Žene su romantične, dopuste da ih opije sreća, osjećaj ugode i zbog toga izgube glavu za nekim tko njihovu pažnju ne zaslužuje. ali, zbog svoje neodlučne prirode često se u potpunosti ne mogu prepustiti. opijene romantičnim komedijama i sretnim završetcima stalno traže savršenu bezuvjetnu ljubav koja nikada ne jenjeva.

Priča o Marku

Upravo je jedan od muškaraca koji su odmah prepoznali svoju srodnu dušu bio Marko. Mladić s kojim je moja komunikacija prvo počela u vezi fakulteta i silnih obaveza za koje je smatrao da ne može ispuniti.

Njemu je trebalo čak 5 godina da djevojci – svojoj srodnoj duši prizna da je znao da je ona ta od samog početka, no na to tad nije bio spreman. Prilikom jednog od naših razgovora, prisjetio se kako se sa studija vratio u Bjelovar nakon završetka zimskih rokova, a po dolasku je sreo djevojku koju je upoznao prije pet godina.

Odmah, prilikom tog ponovnog prvog susreta bio je zatečen njezinom ljepotom i osjetio je snažnu duhovnu vezu. Pozdravili su se, on je otišao dalje, no nije se mogao natjerati prestati misliti o njoj. Poslao joj je poruku i od tad je sve krenulo – bili su nerazvojni. Napokon je bio u životnoj fazi prihvatiti da je ona ta i dopustiti da mu nešto posebno uđe u život.  

Ovaj primjer pokazuje kako muška intuicija i porivi duše mogu biti snažni kao i ženski. Ako i ne vidi odraz srodne duše u vašem licu, vidjet će to na drugi način. Može sanjati o vama iz noći u noć. Ili će mu biti čudno što svi njegovi prijatelji misle da ste mu savršena dopuna. 

Božanske poruke u obliku sinkroniciteta pojavit će se posvuda kako bi potvrdile da ste vi jedina osoba na svijetu s kojom je on najviše povezan. 

Vaša srodna duša vas čeka čak i uz prepreke na putu

Ponovno, čak i kada su svi znakovi tu, postoje prepreke. Taština i društvene norme savršenog izgleda i ukus mogu blokirati pronalaženje srodne duše.

Sve dok ne budete potpuno otvoreni, ogoljeni stereotipnog, unificiranog stajališta kako muškarci ili žene trebaju izgledati da bi bili savršeni, moći ćete početi gledati i tražiti svojom dušom. Kao što neki na svijet gledaju kroz ružičaste naočale, nekima je vid zamagljen tražeći nešto što ne postoji.  

sanja, kod 4 zara tarot

SANJA

Nedostupna

Kod: 4

Tarotom i astrologijom se bavim više od 20 godina, a svojim klijentima pomažem savjetima, tretmanima i energijom na daljinu te se cijelo vrijeme usavršavam u raznim područjima. Specijalizirana sam za sinastriju, odnosno usporedni horoskop jer smatram da ne postoje loši ljudi. Umjesto toga, smatram da postoje dobre i loše kombinacije među ljudima. Uz pomoć natalne karte dajem savjete za posao, financije, obiteljske odnose i ljubav. Osim toga, uz pomoć viska i mojeg dara dijagnosticiram vaše energetsko stanje. Veselim se spoznaji da sam pomogla nekome riješiti naizgled nerješivu životnu situaciju – tu sam samo za vas, javite se. Tehnike koje koristim su: thoth tarot, astrologija, visak, energija na daljinu

Pogledaj profil

Srodna duša je savršena u svojim nesavršenostima

Da nije sve u fizičkom izgledu je otrcan izraz, no zaista istinit. Čak i da ne postoji vatromet, ma ni iskrica na početku vašeg odnosa, činjenica da ste na istoj valnoj duljini, da imate isti smisao za humor i da ste kompatibilni u toliko praktičnih stvari, može s vremenom pokazati da ste stvoreni jedno za drugo.

Netko tko je krojen samo za vas možda će u vama pobuditi osjećaj nelagode, uzbuđenja, ljepote… Kada se srodne duše spoje nastaje vatromet koji je teško izbjeći. Ta osoba će u vama buditi osjećaje koje do sada niste imali, bit ćete napokon spremni u potpunosti podlijeliti svoj život s tom osobom, uvijek i zauvijek. Sve što je do sada bilo pada u vodu, pronašli ste osobu za sebe i dogodio se susret srodnih duša.

Vjeruj u Božanski dizajn

Božanski dizajn koji okuplja srodne duše tako je savršeno dizajniran da se malo srodnih duša međusobno mimoilaze misleći da je to još jedna veza baš kao i svaka druga. Bit će gomila dokaza, poticaja, vodiča i sudbonosnih iskustava koja će biti teško poreći.

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Čak i za čovjeka koji misli da je gospodar svog romantičnog svemira. A ponovno, ako niste sigurni je li osoba s kojom ste sada vaša srodna duša, javite se. Zajedno ćemo pogledati sve znakove i odgovoriti na jedno od najtraženijih pitanja otkad postoji riječ ljubav.

Više objava